Pereiti prie turinio

vėja

V.I.P.
  • Pranešimai

    1.746
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas vėja turinys

  1. na va - ir aš susipažinau. Malonu
  2. http://www.youtube.com/watch?v=YS_y6r_cRwo...feature=related
  3. vėja

    Apkepai

    aišku, nes parduotuvė parazitas ne pigus, o mano rajone turgaus nėr.
  4. vėja

    Apkepai

    o kur perkat špinatus?
  5. vėja

    Apkepai

    Apkepas su tunu papločiui reikia: stiklinės miltų, 75 g sviesto truputį druskos 2 šaukštai šalto vandens Įdarui: svogūnas aliejaus skardinė tuno 200 g sūrio 3 kiaušiniai pusę stiklinės pieno (grietinėlės) 2 pomidorai žolių (raudonėliai, petražolės ir t.t.t) Kambario temperatūros sviestą sumaišome su miltais, įberiam druskos, vandens, ir gerai išmaišom. Šita tešla išklojam kepimo indo dugną. Darom įdarą. Pakepinam aliejuj svogūnus iki rudumo su prieskoniukais ar žolėm, tada juos sudedam ant išklotos kepimo inde tešlos, ant viršaus dedam tuną (prieštai išpylę jų sultis lauk), apibarstom tarkuotu fermentiniu sūriu. tada suplakam 3 kiaušinius, į juos įpilam pusę stiklinė pieno, dar paplakam, ir šitą kiaušinių masę supilam ant sūrio. Ant viso to reikalo dedam pomidorų griežinėlius, pasūdom, papipirinam. Kepam 180 laipsnių orkaitėj, 25 minutes kažkur.
  6. vėja

    Pyragai

    Vyšnių pyragas Tešlai: 3 kiaušiniai; 150 g cukraus; 150 g. miltų. Kremui: 250 g riebios grietinėlės (35proc.); 250 mascarpone; 200 cukraus; vyšnių kompotas, 100 g šokolado. Kiaušinius išplakam su cukrum, pridedam miltų, suplakam. tešlą dedam į skardą ir į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepam biskvitą (20 - 25min). iškeptą biskvitą sutepam truputį vyšnių kompotu, ant viršaus dedam vyšnias be kauliukų. grietinėlę suplakam su cukrum, įdedam mascarpone, vėl suplakam, kremą dedam ant vyšnių. Tada smulkiai tarka sutrkuojam šokoladą ir pabarstom ant to kremo. Šitą viską dedam į šaldytuvą 3 ar 4 val. vsio:)
  7. graudu kad antra dieną sėdžiu prie pv kaip debilė ir negaliu parašyti teksto
  8. S točki zrenija nauki, nžn lb patinka Žiūriu ir kaifuoju
  9. retai žiūriu, bet dbr dažniausiai įsijungiu kalnalą zdorovije (ar kaip jis ten vadinasi) arba national geographic.
  10. na aš irgi kasdien galima sakyti, neišeinu niekur nepasidažius, pudra ir blakstienos, kartkartėm šešėliai
  11. atsiprašau, ne psichologija, o psichoterapija.
  12. Genovaitė Bončkutė-Petronienė, Įdomioji psichologija mokytojams ir tėvams.
  13. o tai tigrių turim, su Naujais jūsų metais
  14. Sutinku su Baissa ir Geiste. Patys žmonės pripratina gydytojus.
  15. o aš iki 5 klasės ir buvau dvejetukininkė, kaip mokykloj, taip ir 2. Tik neatsimenu, ar būdavo tie vertinimai pažymiais, ar kitaip, bet žinojau, kad buvau viena iš tų beviltiškiausių Tai į 5 klasę atėjau ne išaukštinta.... Tai paskui net noras mokytis atsirado, matyt
  16. jau neatsimenu ar supermama ar supervyras
  17. vėja

    Kibinai

    labai greit pasigamina pažiūrėjau į šitą temą ir apsiseilėjau :wacko: Dieve, kepsiu kibinus, suėsiu pati pusę visą :D:D
  18. Kodėl turėčiau pykti? Būtų gana kvaila :) Visi juk turim lb lb skirtingą skonis, ir tiek. Nors man dauguma kad ir mano įdėtų yra tik simpatiški, ir tiek, arba su charizma, bet tik man asmeniškai :).
  19. vėja

    VYNAI

    tokios temelės neradau, nežinau, gal tiktų ir į kulinariją Galėtume čia pasidalinti savo mėgstamais vynais, gal kažkokiais receptais su vynu ir visokia kitokia informacija apie vynus. Štai vienas puslapėlis apie vynus. Jaučiu būna tokių ir daugiau :) Nežinau, kam ir kiek bus naudinga, bet tebūnie :) http://www.vynogidas.info/index.php?Vynas-...amiai-ir-rimtai
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.