Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Nepaaiškinami dalykai

Rekomenduojami pranešimai

Idomiu istoriju perkaičiau :mirksiukas:

Paskutiniu metu jaučiuosi keistai...

Pavadinčiau eilini karta "depresija"...bet kažin... Esu tokia išsekus ...ir morališkai :doh:ir ne tik....

Sunku valdytis...esu nervuota ir visko nepatenkinta :rolleyes:

Pati pripažystu kad elgiuosi :flowers: bet atrodo nieko negaliu padaryt...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Bent cerkvinių žvakių nusipirk, smilkalų ir padegink...

ačiū Geiste taip ir padarysiu, ko gero net šendien nuvažiuosiu ir nusipirksiu

o man jas taip paprastai pastatyti ant stalo ir deginti, taip?

ta prasme nieko daugiau nereikia dayti?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apeik su cerkvine žvake aplink kambarį tris kartus pagal laikrodžio rodyklę žegnodama ir kalbėdama "Tėve mūsų". Paskui atsistok kambario viduryje ir į visas keturias puses padaryk kryžiaus ženklus kalbėdama "Tėve mūsų". Būtų gerai tiesiog visoje kambario erdvėje pridėlioti tų kryžiaus ženklų.

Ir smilkalus padegink. Lygiai tą patį galima ir su smilkalais daryti, aplink kambarį einant.

Ypatingai krupžšiai reikia kampus išvalyti, nes ten užsistovi daugiausiai negatyvo.

Pradžiai tiek. Yra kur kas galingesnių dalykų, bet čia negi paaiškinsiu...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
k020.gif036.giflabai labai dėkinga, net neįsivaizduoji kaip

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:victory: Nea Tai nepaaiškinama :flowers: Gal intuicija? Gal dar kažin kas? Aš matau save, savo artimus žmones ateity. Ir svarbiausia, kad tai pildosi

Nera nepaaiskinamu dalyku, tiesiog kartais tai buna sunku suvokti.

Toki dalyka galima paaiskinti keliais variantais. Jei dar kas nezinote, tai ka mes gauname, ka turime tai viskas kyla is musu minciu. Kad tu matai kas bus ir tai vyksta. Tai tu pvz kasdien tiesiog isivaizduoji viska vienaip ar kitaip, kitaip taraint ziuri savo skaidre, kaip ja susistatai tas ir vyksta.

Kitas variantas tai, kad gerai jauti siela, intuicija nera kazkoks kosmiskas dalykas, tai tiesiog jauti siela (pasamone), gerai ja supranti, siela viska zino, zino kas bus ateityje, atiesties variantu yra lb daug, bet ji zino, kad bus arimiausiame, kai priimi koki sprendima viduje jauti gerai ar blogai, tai veliau ir bus arba gerai arba blogai. Todel pries kazka rimto darant reiktu pajusti ar tai atnest teigiama varianta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tik savais namais rūpinuosi. Ir ar būtina lįsti į mano piniginę? Tiesa, uždirbu daugiau nei lituanistai.

ojej..

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

King, gal domiesi kvantine fizika?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu nebesuprantu

vakare atsigulu į lovą ir jaučiu kaip man į veidą kvėpuoja, iš pradžių pagalvojau kad vaidenasi tada aš nekvėpuoju, laukiu, bet tikrai jaučiu kad kažkas kvėpuoja

užvakar su sūnučiu sėdim abu prie kompo, jis net atsikėlęs nebuvo, tik dviese namuose, staiga įsijungė televizorius, nu apakau, distancinis padėtas šalia televizoriau net į rankas jo nebuvau paėmusi

vakare papaskojau vyrui, sako nusišneki, kaip gakėjo įsijungti pats televizorius, nu tikrai taip buvo

ar prisimenat kaip pasakojau šitą istoriją, nu ir žinot sužinojau kad šitam bute prieš daug metų vyras buvo pašarvotas, galvoju jo siela tikriausiai klajoja, reikės kunigą pasikvieti kai baigsis visi mokslai :flowers:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai net nežinau. Gal visai smagu būtų jausti savo artimuosius mirusius, jų buvimą. Na tuos, kurie tikrai svarbūs.

Gal aš neįsiklausau ir neatkreipiu dėmesio, o viską paaiškinu racionaliai. Nors nesu kokia racionalistė.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei siela vis dar yra... gal tam yra priežastys? :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nežinau, aš to žmogaus nepažinojau ir tų žmonių nepažinojau iš kurių pirkau butą, bet pabandysiu kunigą pakviesti kad butą pašventintų, daugiau nežinau ką galėčiau padaryti, pastoviai deginu žvakes ir smilkalus

nuo to laiko kai pradėjau deginti visą dieną žvakę dabar jau nebejaučiu, bet vistiek kažkaip visada prisimenu, nu ir nemalonu

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu nežinau, aš to žmogaus nepažinojau ir tų žmonių nepažinojau iš kurių pirkau butą, bet pabandysiu kunigą pakviesti kad butą pašventintų, daugiau nežinau ką galėčiau padaryti, pastoviai deginu žvakes ir smilkalus

nuo to laiko kai pradėjau deginti visą dieną žvakę dabar jau nebejaučiu, bet vistiek kažkaip visada prisimenu, nu ir nemalonu

...aš kažkaip daugiau pasitikėčiau " bobute" ne dievo tarnu....jis savo užkalbėjimu atsineštu iš po amžių amžiaus, žolelėmis ir smilkalais, labiau prie dūšios...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.