Pereiti prie turinio
salama

ar kada turejot romana su vedusiu/istekejusia?

Rekomenduojami pranešimai

Tikiuos ko nors nei?eisiu, bet ?ia kai kurie pasisakymai, tokie jau vaiki?ki....

Gyvenimas n?ra sakinys - a? garantuota tuo k? sakau, arba esu istikinusi k? a? sakau- ir pan, tai yra - gyvenimas taip gali pasisukt, kad prival?si keisti ne tik savo principus, nusistatymus bet ir po?i?r? ? kai kuriuos dalykus.

A? manau, ar gerai, ar blogai ?ia daugiau gal?tų diskutuoti, tai kas su tuo susid?r?, o ne diskutuot apie tai, kas b?tų jei b?tų - ?ia kalbame apie tokius ?eimos santykius, kur mes patys net nesam u?tikrinti, kad m?sų antra pus? nedaro to ko mes nenor?tume...

I? tirkųjų nemoralizuosiu... manau, ai?kiai nuomonę i?sakiau...

O dabar trumpai : tur?jau tokių santykių, ir nematau ?ia nieko smerktino, o kod?l, kas kaip... ka?kod?l nesinori ?ia pasakot, nes labai nem?gstu, ai?kintis d?l savo po?i?rio ? gyvenim? :huh:

tu cia issakei savo nuomone o as savo :mirksiukas[1]: tad nei as nei tu negalim issizeist mes cia diskutuojam todel pasakyti ka galvoji nieko blogo :huh: :blink: :nea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
atleisk,bet man tai atrodo beprotybe.na tai issiskirkit ir bukit laimingi su tais su kuriais susitikinejate.kazkos keturkampis-visi vede o susitikineja su vedusiais,kosmaras kazkoks...

Matai, a? jau pakankamai suaugusi ir suprantu, kad ?eimai vien meil?s neu?tenka. Nes meil? - ji ateina ir praeina, o ?eima, vaikai, bendras ?kis - vis? tai labai sunku sukurti o sugriauti labai greitai galima. O kas toliau? V?l i? naujo statyti? O kai po kokių 10 metų meil? praeis, k? v?l i? naujo griauti? Dabar esu laiminga. Laiminga su ?mogum, kur? myliu. Laiminga su savo vyru taip pat. Nes kai ?inai ko i? gyvenimo nori, trai paprastai t? ir gauni. Suprantu, kad mano po?i?ris gali daug k? ?okiruoti, gali b?ti daug kam nepriimtinas, bet... yra kaip yra. Visus kol kas tokia pad?tis tenkina. :grin:

?mon?s, kurie i? meil?s i?si?ada asmeninio gyvenimo, gal ir praturtina save, ta?iau neabejotinai nuskurdina tuos, kuriuos pasirinko myl?ti. A. Kamiu

papilio_palinurus.jpgTroides_amphrysus.jpgGraphium_agamemnon.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Matai, a? jau pakankamai suaugusi ir suprantu, kad ?eimai vien meil?s neu?tenka. Nes meil? - ji ateina ir praeina, o ?eima, vaikai, bendras ?kis - vis? tai labai sunku sukurti o sugriauti labai greitai galima. O kas toliau? V?l i? naujo statyti? O kai po kokių 10 metų meil? praeis, k? v?l i? naujo griauti? Dabar esu laiminga. Laiminga su ?mogum, kur? myliu. Laiminga su savo vyru taip pat. Nes kai ?inai ko i? gyvenimo nori, trai paprastai t? ir gauni. Suprantu, kad mano po?i?ris gali daug k? ?okiruoti, gali b?ti daug kam nepriimtinas, bet... yra kaip yra. Visus kol kas tokia pad?tis tenkina. :grin:

na taip poziuris tai neeilinis,bet jei tau gerai ir kitiems taip pat tai gyvenkit taip kaip jums iseina :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi turejau bet nuo tuo geriau nepasidare vos savo seimos nepraradau ir kitos nesuzlugdziau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pati nusprendei issiskirti?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip du kartus kibau ant vedusio bet abu kartus nzn kad jie vede . suzinojus buvo labai sunku juos palikti bet nieko kito neliko arba as ji metu arba jis mane anksciau ar veliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiejau ir as,bet jis tesesi neilgai tik metus,nes paskui,tas vyras issiskyre su savo zmonike ir mes likom kartu iki pat dabar...:hm: Jokiu budu ju neskyriau,jau pries mane ten buvo "niekas"....

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turiejau ir as,bet jis tesesi neilgai tik metus,nes paskui,tas vyras issiskyre su savo zmonike ir mes likom kartu iki pat dabar...:bredis: Jokiu budu ju neskyriau,jau pries mane ten buvo "niekas"....

Niekas tai kas? :lol: kazkaip keistai nuskambejo, tik tai nereiskia, kad as teigiu, kad iskyrei, bet tas niekas tai kas buvo tarp ju?

As pati esu istekejusi, ir nesakau, kad esu geras angeliukas, kad i sona dauguma mes nukrypstam :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturejau ir nenoriu tureti... taip pat nenoreciau suzinoti, kad mano vyras turi meiluze (kol kas duodu 100 proc., kad neturi) :girl_devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neturejau ir nenoriu tureti...

neikada nesakyk niekada, nes likimo lazda taip kartais tvoja, kad po to jau uz nieka negali duoti 100 procentu :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neikada nesakyk niekada, nes likimo lazda taip kartais tvoja, kad po to jau uz nieka negali duoti 100 procentu :mirksiukas:

as nedaviau 100 proc. kad neturesiu, juk nepasakiau, kad neturejau ir neturesiu... nenoriu tureti pasakiau, o cia jau yra skirtumas :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.