Pereiti prie turinio
kicule

Kas tau garantuoja materialinę gerovę?

Kas tau garantuoja materialinę gerovę?  

24 nariai prabalsavo

1. 1. Kas tau garantuoja materialinę gerovę?

• I?silavinimas
      3
    • Darbas
      10
    • I?vaizda
      1
    • Partneris -(r?)
      10

Rekomenduojami pranešimai

kolkas as aginu dukryte,todel materialiai mane aprupina vyras,bet iki nestumo as pati save aprupindavau,nes dirbau .

As panasiai, nors ir dirbu puse etato, nes auginu mergyte, mano algos dabar uztenka tik mokesciams, todel maniskis mums padeda :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule
As panasiai, nors ir dirbu puse etato, nes auginu mergyte, mano algos dabar uztenka tik mokesciams, todel maniskis mums padeda :unsure:

Nicole, o kas mazule priziuri, kai dirbi? :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole, o kas mazule priziuri, kai dirbi? :unsure:

Dirbu vakarais trec-penkt nuo 18 iki 21.30, o maniskis grizta 17.30, tai po to jau jis priziuri, ir sest arba sekm pilna diena, priklauso nuo savaites, tuomet irgi jis priziuri, nes su auklemis tai beda, kainos nerealios..tevai jo jau senyvo amziaus, neisgali jos priziureti, tai vis juokauju, kad mama teks aukle paimti :laugh: , o tai jos darbas kaip ir baiginejasi (firma bankrutuoja) :schmoll: ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dirbu vakarais trec-penkt nuo 18 iki 21.30, o maniskis grizta 17.30, tai po to jau jis priziuri, ir sest arba sekm pilna diena, priklauso nuo savaites, tuomet irgi jis priziuri, nes su auklemis tai beda, kainos nerealios..tevai jo jau senyvo amziaus, neisgali jos priziureti, tai vis juokauju, kad mama teks aukle paimti :laugh: , o tai jos darbas kaip ir baiginejasi (firma bankrutuoja)  :flower: ..

sunkoka tau.visa diena vaika ziuri,vakarais dirbi,o jeigu vaikas naktimis blogai miega tai ir nakti skaityk kad dirbi. :doh

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sunkoka tau.visa diena vaika ziuri,vakarais dirbi,o jeigu vaikas naktimis blogai miega tai ir nakti skaityk kad dirbi. :doh

Kad tiesa sakant esu laiminga del sito...mano dukrele visada ismiegodavo per nakti, na nebent tik kai sirgdavo...tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbeciau :hm: o siaip mes vis dar keiciames naktimis, as tarkim Emma ziuriu viena nakti, o jis kita, tik susitarem, kad as turiu 4, o jis 3 naktis, nes jis dirba pilnu etatu :bigsmile: taip paciai ir buteliukus gaminam :pack2_thumbup[1]: kol kas viskas OK :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kad tiesa sakant esu laiminga del sito...mano dukrele visada ismiegodavo per nakti, na nebent tik kai sirgdavo...tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbeciau  :grin: o siaip mes vis dar keiciames naktimis, as tarkim Emma ziuriu viena nakti, o jis kita, tik susitarem, kad as turiu 4, o jis 3 naktis, nes jis dirba pilnu etatu  :bigsmile: taip paciai ir buteliukus gaminam  :pack2_thumbup[1]: kol kas viskas OK :)

pasiseke tau,nes naktimis mazule ziuriu tik as o mano vyras miega.nezinau net kaip jam pasiulyti toki dalyka,nes dirba iki velumos,bet butu zymiai lengviau :hm: nes esu siaubingai nusikalusi-siaubingai...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vyras , nes as siu metu nedirbu auginu vaikucius, pavasari leisiu berniukus i darzeli, tai jau teks pagalvot ir apie darba :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pasiseke tau,nes naktimis mazule ziuriu tik as o mano vyras miega.nezinau net kaip jam pasiulyti toki dalyka,nes dirba iki velumos,bet butu zymiai lengviau  :) nes esu siaubingai nusikalusi-siaubingai...

Gal kada pabandyk pasikalbeti :) jei susitartumet bent jau del vienos nakties, tai irgi butu + ..Zinok, iskart pasijus, o galu gale ir jis bus labiau patenkintas, jei dazniau sypsosiesi ir laimingesne busi :pack2_thumbup[1]: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal kada pabandyk pasikalbeti :unsure: jei susitartumet bent jau del vienos nakties, tai irgi butu + ..Zinok, iskart pasijus, o galu gale ir jis bus labiau patenkintas, jei dazniau sypsosiesi ir laimingesne busi  :pack2_thumbup[1]:  :bigsmile:

taip nicole as jau simta kartu o gal ir dar daugiau kalbejau,bet tai zinai i viena ausi ieina i kita iseina....zinau kad vienos nakties pakaktu pailsti,bet kad galimybes kitokios....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip nicole as jau simta kartu o gal ir dar daugiau kalbejau,bet tai zinai i viena ausi ieina i kita iseina....zinau kad vienos nakties pakaktu pailsti,bet kad galimybes kitokios....

Uzjauciu, Oksana :friends: Bet zinok, kartais reikia pastoveti uz save, kas gi butu, jei kada labai susirgtum (neduok Dieve, tikrai to nelinkiu niekam)..gal sakau kelis kartus jam vakarienes neduok, tegu pats pasidaro, ot ir bus jam pamoka :laugh: :grin: juokauju, na bet manau vistiek kazka reiktu daryti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PADARYSIU NICOLE-BUTINAI.SAVAITGALIAIS NAKTIMIS MANO VYRAS ZIURES VAIKA,O AS NIEGOSIU :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
PADARYSIU NICOLE-BUTINAI.SAVAITGALIAIS NAKTIMIS MANO VYRAS ZIURES VAIKA,O AS NIEGOSIU  :pack2_thumbup[1]:

Na va..taip ir toliau, tik nepaluzk :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.