Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Gyvenimas nesusituokus

Rekomenduojami pranešimai

Na gyvenam mes kartu jau daugiau nei keturi metai ir bedos nematom ,mano nuomone santuoka reikalinga tik materialiniais sumetimais,aisku ir del vaikuciu :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su savo vyru gyvenau kartu nuo 17 metu, o paskui nusprendem susituokti. Ir viskas labai fainai :grin:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo pagyventi iki vestuviu keleta meteliu tai tik i nauda :) . Viens kito pazinimui . O tai padraugauja pora savaiciu , tuokiasi, po to po pusmecio skirybos (harakteriai nesutapo). :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man 18.. tiksliau geguzhes men bus 19.. :) Maniskei 17.. tiksliau balandzio 4 18.. kartu jau beveik metai... laukiames vaikucio, gyvenam praktiskai kartu.. ji pas mane :) Bet tenka jai namo eiti, nes jai namu mokymas (ir ne be reikalo) :)

Ji laukiasi nuo manes ir mes mastom taip : Jai sueina 18 ir warom susirashom, auginam waikuti ir ramiai sau gywenam :) Ateina diena kada keliam westuwes... :) Ir jas ishkeliam :) Paboliawojam, ir shejma patenkinta ir wisi paboliawoje :geda Tej vat :) Noretshiau ishgirst jusu nuomoniu apie tai :) Dekuj... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LiZarDuX,labai protingai mąstai.Jei tavo panelė nieko prieš gimdyti nebūdama -iene,tai susituokti visada spėsit.Ir aplamai per vestuves nieko įdomaus nebūna,prisirenka giminių, kurie visiškai neįdomūs, tik nepakviesti juos nepatogu.Geriau vietoj vestuvių kokią kelionę įdomesnę susiorganizuokit.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tai dauguma taip sako, bet jeigu to vaiko noreta, jeigu mylim vienas kita taip kad atsitraukti vienas nuo kito per dienas negalim? :) o ta nuomone vaikai vaikus tai nesamone... vaikai vaikus tai sakyciau 15meciai kokie.. o jei mes zmones anksciau tam pasiruose.. siaip ar taip aciu uz nuomone... :)

Reta dekui uz palaikyma.. :) Siaip mes tikrai labai laukiame savo aukselio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galiu paklaust kitaip....ar jusu tevai teigiamai reaguoja i jusu pasirinkima? ir prisiima atsakomybe jums padeti?

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tevai, ir net seneliai palaiko :) Visi labai optimistiskai ziuri i viska ir visi tikim kad vaikutis bus laimingas, kaip ir mes :) Vis delto pas mylincius tevelius papuola :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisti tėvai.Logiškai mąstant,turėtų reaguoti neigiamai.Čia gamtos taip sutvarkyta-kuo daugiau aplinkiniai nepatenkinti dviejų žmonių meile, tuo ta meilė yra didesnė.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes su vyru gyvename nesusituokę. Turim vaikų. Registruoti tuo pačiu adresu. Vaikai turi tėvo pavardę. Nematau čia jokios problemos. Jis taip pat. Norėsim - susituoksim. Tik be bažnyčios ir altorių. Man juokinga, kad kažkas tame ieško apsaugos. Jei norės - perlips per visas apsaugas - tokių pavyzdžių gyvenime apstu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turėjau galvoje dvasinę apsaugą. Per ją niekas neperlips.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš turėjau galvoje dvasinę apsaugą. Per ją niekas neperlips.

Dar ir kaip perlips. Nueis į bažnyčią tris kartus "Tėve mūsų" ir vėl švaru. Ar ne taip? Man tos visos bažnytinės ceremonijos - mados vaikymasis. Užtenka pastebėti statistiką, kiek tuokiasi ir kiek čia pat išsiskiria. Dvasingas žmogus ir be bažnyčios yra dvasingas, o "kuprotą" kaip sako tik grabas ištaisys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.