Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Gyvenimas nesusituokus

Rekomenduojami pranešimai

Mano paziuros tuo klausimu kategoriskos: jei jau nusprendei tureti vaika - tuokis, jei nori tik kartu laika leisti - gali gyventi susidejus.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O susidejus, pasijunti nescia, vestuvems iskelt pinigu nera, o gal kitos priezastys lemia nesusituokima... kas tada? :rolleyes: Taigi nezinia, kas lemia nesusituokima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiek kainuoja santuokos įregistravimas?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kiek kainuoja santuokos įregistravimas?

Tai gerai, jai nutaria tik iregistruot ;) o jai kaip dazniausiai buna, mergaites nori dideeeliuu vestuviu susuknelem ir tortais ;) tadu atideda geresniems laikams ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada posakis "vestuvėms pinigų nėra" netinka.. galima susirašyt. gal tom vestuvėm niekad pinigų nebus....

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tada posakis "vestuvėms pinigų nėra" netinka.. galima susirašyt. gal tom vestuvėm niekad pinigų nebus....

As tiesiog manau, kad nevisada buna taip kaip norim, ir bent jau tokiems dalykams, as nebuciau tokia kategoriska... ;) manyciau svarbiausia, kaip gyvenima kartu priima pora.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galvoju, kad jei zmogus kazko labai nori, tai niekas nesukliudys....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O susidejus, pasijunti nescia, vestuvems iskelt pinigu nera, o gal kitos priezastys lemia nesusituokima... kas tada? :D Taigi nezinia, kas lemia nesusituokima.

aš tai svajoju apie vestuvių neiškėlimą. Žinau, būna ne tik merginoms, bet ir vyrams labai svarbu tos vestuvės, man tai užtektų paprasto susituokimo, be jokios šventės visiems.

Nesu nieko prieš ir gyvenimą nesusituokus, bent jau tą laiką, kol pradžioje pažįsti žmogų, bet šiaip esu labiau už santuoką, man tai priimtina gyvenimo forma. Visai kas kita tos vestuvės, brrr.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes su vyru gyvenome nesusituoke ir susilaukeme dukrytes. Mes vaikeli planavome, tai nebuvo netyciukas, o apie santuoka tada dar ir nekalbejome. Mums tai buvo nesvarbiausias dalykas. Kai dukrytei suejo trys menesiukai, mes susituokeme baznycioje, nes pajutome, kad to norime patys, o ne del to kad taip reikia. Dukryte mus suartino dar labiau, sutvirtino musu seima. Mes tada tikrai zinojome, kad esame pasiruose santuokai.

an1cA6k0g410010MjA3OTlkfDMxNzU1NjBkYXxEdWtyeXRl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai šiuo klausimu turiu tokią nuomonę.

Kol nėra vaikų, porelė gali gyventi ir nesusituokus. Bet jei moteriškė pastoja, reikia kuo skubiau tuoktis- vaikas, gimęs ne santuokoje, neturi dvasinės apsaugos. Nesvarbu, kur ta priesaika ištariama- bažnyčioje ar santuokų rūmuose, bet po priesaikos šeima gauna dvasinę apsaugą.

Tam reikalingas ir krikštas, ir krikšto vardas. Kuo kiekvienas turime daugiau apsaugos, tuo yra geriau. Patyriau tai savo kailiu.

Nes pripažinkit, - mes gyvenam tarsi katės maiše. Nieko nematom, nieko nežinom. O jei ką sužinom- sunku patikėti. Gi sunku patikėti tuo, ko negali pačiupinėti (kitas ir pačiupinėjęs netiki).

o kuo pavarde keicia vaikui dvasini gyvenima?manau niekuo,jei vyras ir žmona vienas kitu pasitiki tai ar bus pavardė pakeista ar ne vaikas augs tokioje pacioje seimoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš senovinių pažiūrų. Jei mano mamos pavardė būtų -ytė, -aitė ar pan, ir mano tokia pat, tai man būtų nejauku (samata po teisybei) mokykloj ar šiaip bendraujant su vaikais.. bandyčiau tai nuslėpti. Nes tai rodytų, kad tėtis manęs nepripažįsta, o kas gali būti baisiau (čia per stipriai, bet visgi) vaikui...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na aš senovinių pažiūrų. Jei mano mamos pavardė būtų -ytė, -aitė ar pan, ir mano tokia pat, tai man būtų nejauku (samata po teisybei) mokykloj ar šiaip bendraujant su vaikais.. bandyčiau tai nuslėpti. Nes tai rodytų, kad tėtis manęs nepripažįsta, o kas gali būti baisiau (čia per stipriai, bet visgi) vaikui...

Nejuokau. Čia tik tau dabar, šiuo metu, kaip esi jau suaugus, tai atrodo.Būtum vaikas net nesusimastytum apie tai. Na daugų daugiausiai mamai būtų nesmagu, bet jau manau ji su tai būtų senai susitaikius.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.