Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Gyvenimas nesusituokus

Rekomenduojami pranešimai

na kodėl? mokykloj visi vaikai kalba apie savo tėvus. mergaitės apie savo tėčius.. kokie jie super.. o manasis man net pavardės nedavė.. tokie dalykai labai greitai išaiškėja (mamos kalbasi tarpusavyje, o vaikai pagauna kas jiems reikia).. vaikai mėgsta kramtytis ir kuo skaudžiau... tai puikus būdas įkąsti...manau, kad labai veiksmingas...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na aš senovinių pažiūrų. Jei mano mamos pavardė būtų -ytė, -aitė ar pan, ir mano tokia pat, tai man būtų nejauku (samata po teisybei) mokykloj ar šiaip bendraujant su vaikais.. bandyčiau tai nuslėpti. Nes tai rodytų, kad tėtis manęs nepripažįsta, o kas gali būti baisiau (čia per stipriai, bet visgi) vaikui...

dabar pavarde galima pasikeist taip kad nebus aisku ar tekejus ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kiek tokių, kurios pasikeičia?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na aš senovinių pažiūrų. Jei mano mamos pavardė būtų -ytė, -aitė ar pan, ir mano tokia pat, tai man būtų nejauku (samata po teisybei) mokykloj ar šiaip bendraujant su vaikais.. bandyčiau tai nuslėpti. Nes tai rodytų, kad tėtis manęs nepripažįsta, o kas gali būti baisiau (čia per stipriai, bet visgi) vaikui...

oj eitvyde, tėtis būna nepripažįsta net kai tavo mamos pavardė -ienė llaime: Ir tai tikrai baisiausias dalykas. Bet išgyvenama.

O pavardė tikrai nėra tas dalykas, kuris kažkaip kažką apsprendžia. Kiek yčių ir aičių ištekėjusių? Pasilieka savo pavardę, ir tirk, Pavardė ne taip svarbu.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš gi sakiau:

Na aš senovinių pažiūrų.

Seniau tų -aičių; -yčių ir t.t. nebuvo. Gal dabar, kai tokia betvarkė siaubinga, tai ir neturi reikšmės llaime: Aš gi iš savo sumąstymų sakau, nesu mažas vaikas... Man atrodo, kad ne tik vaikui, bet ir suaugusiam svarbios šaknys, savęs suvokimas ir tam pasiekti reikia abiejų tėvų... ir sutikit, kad jei vaikas nešioja tėvo pavardę, tai tikrai labiau panašu į tai, kad tėvas jį pripažįsta nei, kad nešioja mamos...

Jei tai nebūtų taip svarbu, tai nebūtų tų visokių paieškų tarnybų, neieškotų vaikai savo tėvų, kurie juos paliko, kuriems buvo nereikalingi.. žmogui reikia suvokti pajausti savo šaknis, kad normaliai gyvent...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, šaknų suvokimą taip pat formuoja tėvai.

Šiaip per paieškos tarnybas taigi ir mamų ieško llaime: svarbi yra ne pavardė ir pripažinimas, o ryšys

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir kiek tokių, kurios pasikeičia?

tokiu klausimu kreipkis į statistikos departamentą,kiek aš žinau tokie atvejai dažnėja,netgi savo giminėje turiu tokių,jos ir vaiko pavardės tokios kad nesuprasi ar ištekėję ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visikai nepritariu gyvenimui nesusituokus, tai tada gali draugaut kad ir 10 bet negyvent kartu, as pries :hihihi:

labai jau patogu vyru giminei , o moteros ir apsimetineja, kad joms gerai ir taip, kad tik nesipykti, bet giliai sirdyje nori buti zmonos, taip kad nereikia lele, kad labai saunu gyventi nesusituokus. is esmes tik santuoka parodo tikriuosius zmoniu veidus. :pikta_pana:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na kodėl? mokykloj visi vaikai kalba apie savo tėvus. mergaitės apie savo tėčius.. kokie jie super.. o manasis man net pavardės nedavė.. tokie dalykai labai greitai išaiškėja (mamos kalbasi tarpusavyje, o vaikai pagauna kas jiems reikia).. vaikai mėgsta kramtytis ir kuo skaudžiau... tai puikus būdas įkąsti...manau, kad labai veiksmingas...

na bet yra atvejų, kai tėvas duoda tik pavardę, ir kai kiti kalba, kokie nuostabūs jų tėčiai, tu turi iš jotik pavardę, kuri tau nėra net labai svarbi, ir nežinai, kam tau ji, to tėčio.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
is esmes tik santuoka parodo tikriuosius zmoniu veidus. :wub1:

Tikrai netiesa..bent jau musu atveju, santuoka pakeistu tik mano pavarde, mano mazyle turi tevo pavarde nuo gimimo dienos, tad siuo klausimu nekiltu jokiu problemu..Tikrasis isbandymas yra gyvenimas kartu, o ne kazkoks popierelis, kuris pasako, kad esi istekejusi/vedes..Bent jau mano manymu, santuoka yra parodymas kitiems, kad vienas kitam pasizadate visam gyvenimui..Kas is to, kad tie kurie susituokia, po poros metu staiga suvokia, kad negali teseti izadu..Juk galu gale kalba eina apie gyvenima kartu, santuokoje ar ne santuokoje, vienaip ar kitaip tai yra gyvenimas kartu, vienas kitu rupinantis ir gerbiant save ir savo antra puse :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na bet yra atvejų, kai tėvas duoda tik pavardę, ir kai kiti kalba, kokie nuostabūs jų tėčiai, tu turi iš jotik pavardę, kuri tau nėra net labai svarbi, ir nežinai, kam tau ji, to tėčio.

bet ir aš turiu tėtį (pavardę tai davė, reiškia pripažino).. jis dabar kažkur toli... dabar vieta fantazijai... koks jis puikus.. :wub1:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj Eitvyde :mirksiukas:

žinai, turiu pavardę, ir visai nepuikų tėtį... todėl ta fntazija, koks jis puikus vaikui virsta ašarėlėmis karčiomis. Žinau, ką sakau.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.