Pereiti prie turinio
Pajure

Atsakomybės jausmas

Rekomenduojami pranešimai

Vakar kažkur internete skaičiau straipsnį,kad vienas vokietis sugebėjo lūžtant stogui čiužykloj pasprukti iš jos,ir vargšelis ilgai laukė prie pastato su viltim,kad jo žmona ir dukra gal būt liko gyvos...Niekaip neįsivaizduoju,kad atsitikus panašiai nelaimei,mano vyras pultų gelbėtis.Pirmiausia jis pultų prie vaikų,o ne prie išėjimo.Tokiais atvejai man atrodo,kad savisaugos instinktas neveikia,o suveikia tėvystės.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na taip cia tai idomiau :mirksiukas: jei artimieji taip ir zusta, tai juk kaltes jausmas ta teva turetu uzgriauzt :doh

siaip as pati kartais budavo seniau ir pagalvodavau, kaip butu jei kokia nelaime nutiktu ir pan, tai net minties tokios nebuvo kad paciai gelbetis. Kazkaip juk reikia drauge, nes jei taip pati issigelbeciau o artimieji - ne, tai nezinau.... dvasiskai turbut pasimirciau :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip konkretus žmogus pasielgtų tokioj situacijoj labai sunku pasakyt. Ramiai sėdint galima visko prisigalvot, bet turbūt visgi tokiu metu žmogus nelabai mąsto ką daro, bent jau ne staiga, o elgiasi pagal instinktus, būtent Retos paminėtu atveju savisaugos instinktas buvo stipresnis nei tėvystės... Gal jis dabar dvasiškai ir yra pasimiręs....

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na kaip konkretus žmogus pasielgtų tokioj situacijoj labai sunku pasakyt. Ramiai sėdint galima visko prisigalvot, bet turbūt visgi tokiu metu žmogus nelabai mąsto ką daro, bent jau ne staiga, o elgiasi pagal instinktus, būtent Retos paminėtu atveju savisaugos instinktas buvo stipresnis nei tėvystės... Gal jis dabar dvasiškai ir yra pasimiręs....

ir mano nuomone, nors ir labai bijau mirties, bet jau geriau mirt fiziskai, nei dvasiskai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai įsivaizduoju,kaip tas vyras jaučias,ir neįsivaizduoju vyro,kuris atsitikus nelaimei pultų prie išėjomo,o ne prie savo vaiko.Prieš kelis metus man rodos per teliką reportažą rodė,kaip daržinėj sudegė mergaitė,o jos mama puolė į ugnį jos ieškoti ir pati labai apdegė,nors aplinkiniai stengėsi jai neleisti,ir liepsna buvo tokia,kad situacija buvo jau beviltiška.Labai gaila tos moters buvo,bet aš ją suprantu,ir jos vietoj būčiau taip pat pasielgus.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nelabai įsivaizduoju,kaip tas vyras jaučias,ir neįsivaizduoju vyro,kuris atsitikus nelaimei pultų prie išėjomo,o ne prie savo vaiko.Prieš kelis metus man rodos per teliką reportažą rodė,kaip daržinėj sudegė mergaitė,o jos mama puolė į ugnį jos ieškoti ir pati labai apdegė,nors aplinkiniai stengėsi jai neleisti,ir liepsna buvo tokia,kad situacija buvo jau beviltiška.Labai gaila tos moters buvo,bet aš ją suprantu,ir jos vietoj būčiau taip pat pasielgus.

kai pasakoji apie ta moteri ,manau taip pasielgtu bet kuri mama, tai gi del savo vaikiuko padarytum viska.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai buvo atvejis, kai kilus gaisrui vyras iššoko pro langą, o abu jo vaikai sudegė...Kai apie tai perskaičiau, prisimenu, vyrui pasakiau: tipiškas vyriškas poelgis...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neseniai buvo atvejis, kai kilus gaisrui vyras iššoko pro langą, o abu jo vaikai sudegė...Kai apie tai perskaičiau, prisimenu, vyrui pasakiau: tipiškas vyriškas poelgis...

o siaube... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaubas ne truksta zodziu ka apie toki vyra pasakyt ir dar vadinasi vyras toks bailys svarbiau pats negu vaikai,man tai yra nesuvokiama... :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tikruju, kodel tokiais atvejais vyrai pasielgia savanaudiskai? Norisi galvoti, kad neturi jie to tokio jausmo, koki turi moteris. Va jei patys pasigimdytu vaikeli, gal tada ir kitaip elgtusi. Kai tenka girdeti is vyru puses kaip jie myli savo vaikus, tiesiog juos dievina, tai net pykinti ima. O tik ziurek issikiria su zmona ir pamirsta, kad vaikai yra. Ne veltui sakoma: Vyras myli vaikus kol myli ju motina.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau ir moteru yra visuokiu, bet neisivaizduoju kokia turetu but mama kad taip pasielgtu...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau ir moteru yra visuokiu, bet neisivaizduoju kokia turetu but mama kad taip pasielgtu...

Gal tokia, kuriai rupi kaip gauti isgerti. Juk prisimeni ivyki, kai girta motina vesdamasi ketveriu metuku dukryte, uzmigo, o mazoji paskendo. Siurpas, kas per sutverimai vaiksto per pasauli......

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.