Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

visiskai nesigailiu gimdziusi be nuskausminamuju. :rolleyes: jei gimdyciau su jais gal kitaip kalbeciau :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as galiu paakyt kad kievienai skausmas buna skirtingas ir skauda ivairiai :rolleyes:

man pvz., ir paciai du kartus skirtingai skaudejo :rolleyes: Su vyresne dukryte as tik gulejau, atrodo bijei pajudet is skausmo, o antra karta laksciau po gimdykla, negalejau atsiputi, galvojau plauskus nuo galvos rausiu :coffee: Gydytojas jau mane kad tuoj gimdysiu, o kai saremius paziurejo (aparatu) sako nu rodo siuokius-tokius apsitraukimus :flowers: ir pats pasiule nuskausminti, nes zinojo kad situacija neeiline.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam jis????????neskaitau moteru tu kurios negimdo naturaliai nu aisku su isimtim jei reikia bet patc tas malonumas pajunti ka reiskia tas kudikio atejimas y pasauly......... :rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as galiu paakyt kad kievienai skausmas buna skirtingas ir skauda ivairiai :rolleyes:

man pvz., ir paciai du kartus skirtingai skaudejo :rolleyes: Su vyresne dukryte as tik gulejau, atrodo bijei pajudet is skausmo, o antra karta laksciau po gimdykla, negalejau atsiputi, galvojau plauskus nuo galvos rausiu :coffee: Gydytojas jau mane kad tuoj gimdysiu, o kai saremius paziurejo (aparatu) sako nu rodo siuokius-tokius apsitraukimus :flowers: ir pats pasiule nuskausminti, nes zinojo kad situacija neeiline.

jo suprantu. man ir labai skaudejo. galvojau isprotesiu. virs paros su nerealiu skausmu. gaL jei man ileistu nuskausminamuosius gal kitaip kalbeciau dabar, bet jie nespejo tad teko gimdyt naturaliai ir nesigailiu, nes istveriau :sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kam jis????????neskaitau moteru tu kurios negimdo naturaliai nu aisku su isimtim jei reikia bet patc tas malonumas pajunti ka reiskia tas kudikio atejimas y pasauly......... :flowers:

O kas sake kad nejauti pacio gimdymo? Paciam gale niekas nieko jau ir nuskausmina :rolleyes:

Daugeliu yra tiesiog tokia nuomone, kad jei as gimdziau be epiduro tai as- didvere, o kas su tai - tai cia negimdymas :rolleyes:

Kai eini pas stomotologa juk ir pati sprendi ar nuskausminti ar ne :coffee:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu kiculei- jei moteris gimdo su nuskausminamais, tai cia nereiskia kad ji nieko nejaucia ir kad tai ne gimdymas.....

as nieko pries neturiu nuskausminamuju, bet pati nenaudojau :sird: ir gal nenaudosiu- reikia ziuret pagal aplinkybes :)

visos moterys didvyres kurios pagimdo vaikus, o kokiu budu tai jos pacios sprendzia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kas sake kad nejauti pacio gimdymo? Paciam gale niekas nieko jau ir nuskausmina :sird:

Daugeliu yra tiesiog tokia nuomone, kad jei as gimdziau be epiduro tai as- didvere, o kas su tai - tai cia negimdymas :)

Kai eini pas stomotologa juk ir pati sprendi ar nuskausminti ar ne :)

nu nezinau aisku ne didvyre bet ispyzdejimas neuzpykit bet taip yra..........tas nuskausminimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai ir dare epidura i stubura...nes buvo daromas cezario pjuvis.Bet uztat kaip paskui skaudejo po to viso tai eina sau.negalejau net paeiti kaip skaudejo.Sesele vis padedavo man atsistot nuo lovos.Ir man ta nugara metus skaudejo jei ne daugiau.Paskui jau atsibodo skustis su ta nugara tai uosviene man 3dienas leido vaistu nuo nugaros skausmo ir po savaites praejo.

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik1-slank1.gif_time_1149800400_text_Arnui.gif

line_vest1-0099FF.gif_beg_vest2-slank.gif_time_1140645600_text_Kartu%20jau.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu nezinau aisku ne didvyre bet ispyzdejimas neuzpykit bet taip yra..........tas nuskausminimas.

Kiekvienas viskam turi savo nuomone :susigedes: saunu kad sugebejei pagimdyt pati,esi tiesiog patriote :bredis:

O ka sakyt tuom kuriom buvo atlikta cezario pjuvio operacija? turbut kad - "maxi-ispyzdejimas" ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cezario p[juvis tai yra butinas dalykas jei kenkia kudikio gyvybei naturalus gimdymas dalykas bet tai ir negimdymas skaitau

o operacija.aisku kekvienas su savo nuomone ce ateina ir je reiskia bet manau pajausti vis delto reikia ka reiskia tos givybes atejimas........... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man taip pat labai idomu paskaityt kas ka mano :rolleyes: kaip gali sakyt pvz.,

bet manau pajausti vis delto reikia ka reiskia tos givybes atejimas...........
kaip tu isivaizduoji kad jei su epiduru tai nejauti gimdymo :hm:

taip cezaris ir yra operacija, bet ka daryt, jei be jos niekaip ?

nejaugi save grausi visa gyvenima ir sakyne as negimdziau :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as nesakau kad cezaris nebutinas bebejo jo reikia jei givybei gresia pavojus bet jei sakiai kad tas nuskausminimas daromas ir vistiek junti ta gimdymo skausma tai velniop jo reikia annt galo jei istempet saremius............as taip suprantu o gal ka netaip supratau is jusu rasymo viso kur daresi ta epidura.as jo nedarius ir nenoriu kad vaikui komplikaciju butu nuo tokio dalyko nes ju gali tikrai buti bebejo ir jo nedarius buna konplikaciju bet kam ju dar daugiau gali pasidaryti.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.