Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

Panaši situacija ir pas mane buvo ;) prašiau epidurą tada kai saremiai labai stiprus buvo, dar biški ir niekas man jo nedarytu ...

Turiu ir aš problėmu su nugara, maniau gal nuo epiduro. Bet pasirodo kad tokias pat problėmas su nugarą turi ir tuos mamytės kurios nenaudojo apiduro.

Po neštumo nugaros raumenis buva labai nusilpe ir jos reikia labai, labai intensyviai stiprinti :) dėl to ir pasitaiko nemažai problėmu.

Plius šiek tiek mano stuburas kripsta, tas taip pat turi įtakos, dėl nugaros skausmu.

Antrą karta taip pat naudojau epidurą :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  kicule parašė:
Panaši situacija ir pas mane buvo ;) prašiau epidurą tada kai saremiai labai stiprus buvo, dar biški ir niekas man jo nedarytu ...

Turiu ir aš problėmu su nugara, maniau gal nuo epiduro. Bet pasirodo kad tokias pat problėmas su nugarą turi ir tuos mamytės kurios nenaudojo apiduro.

Po neštumo nugaros raumenis buva labai nusilpe ir jos reikia labai, labai intensyviai stiprinti :) dėl to ir pasitaiko nemažai problėmu.

Plius šiek tiek mano stuburas kripsta, tas taip pat turi įtakos, dėl nugaros skausmu.

Antrą karta taip pat naudojau epidurą :)

niu mes planuojam kitais metais susilaukti dar vieno leliaus- bet nelabai noreciau epidurio. kazkaip pirmaja savo dukryte pagimdziau be jo ir nenoreciau antrojo susilaukti su nuskausminamaisiais...

o kas del nugaros skausmu, tai man labai dideli skausmai uzeina iki siol... siek tiek persalu moteriskai ir viskas-kankinuosi nerealiai....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai man antra karta dare epidura, aš paklausiau anesteziologes ar daug moteru daro? gal cia aš viena "jautruole". Ji pasake, kad epiduro arba reikia arba ne , nes nori ir nespeja :) Nes viskas vyksta sklandziai :) Jos ir pacios mato reikia ar ne ;)

Mano abu gymdymai su komplikacijom ir baigese cezario pjuviu.

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nijoliux parašė:
todėl dabar nežinau ar jo norėsiu šysyk - reiks gerai pagalvoti.

Tai kaip suprantu reikia labai labai tave sveikinti, ar ne? ;) :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai abu gimdziau be epiduro ;) Su pirmuoju net nezinau kad toks yra is vis dalykas,tik suleido kazko i koja,bet visiskai nieko nepadejo.Vyras po gimdymo sake kad pats vos nepagimde :)

O su mazaja net kazkaip neprireike,nes nuvaziavau su nedideliais gana skausmais,viskas kaip ir isibegejo,paskui nurimo ir prakirpo vandenis tada.Nu ir pusvalandi gera staugiau vos ne is skausmo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi taip supratau kad jau reikia sveikinti Nijoliux.....su tokia nuostabia naujiena.....

o as be apiduro kentejau ,bet kaip jau strigo mazutis tai cezari dare....o si syki tai tik cezari planini noriu....o kaip bus pats Dievulis zino.... :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip naudojau, ir visai to nesigailiu, nejauciu jokiu pasekmiu :flowers:

iskarto gydytojai pasakiau, akd bijau skausmo ir tikrai nekentesiu, ir labai dziaugiuosi, kadangi saremiai buvo nereguliarus, tai stipresnis, tai silpnesnis ir t.t., ir galu gale viskas baigesi cezariu, o ir jis "pernesiau" labai lengvai :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Kai man antra karta dare epidura, aš paklausiau anesteziologes ar daug moteru daro? gal cia aš viena "jautruole". Ji pasake, kad epiduro arba reikia arba ne , nes nori ir nespeja :D Nes viskas vyksta sklandziai :flowers: Jos ir pacios mato reikia ar ne :flowers:

Mano abu gymdymai su komplikacijom ir baigese cezario pjuviu.

kiek zinau tai jeigu moteris pirma karta gimde ne naturaliai,o cezari dare, tai moteris kitus kartus taip pat negales gimdyti pati,o tik cezari daro.......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ieka parašė:
As irgi taip supratau kad jau reikia sveikinti Nijoliux.....su tokia nuostabia naujiena.....

o as be apiduro kentejau ,bet kaip jau strigo mazutis tai cezari dare....o si syki tai tik cezari planini noriu....o kaip bus pats Dievulis zino.... :flowers:

Aš taip pat norėjau planinio, bet gydytojas pasiulė vistiek pabandyt, na ir pabandėm, aišku nieko neišėjo :flowers:

milina parašė:
taip naudojau, ir visai to nesigailiu, nejauciu jokiu pasekmiu :D

iskarto gydytojai pasakiau, akd bijau skausmo ir tikrai nekentesiu, ir labai dziaugiuosi, kadangi saremiai buvo nereguliarus, tai stipresnis, tai silpnesnis ir t.t., ir galu gale viskas baigesi cezariu, o ir jis "pernesiau" labai lengvai :D

Man taip pat :D Beto tada nebūtinai nereikia pilnos narkozes :D

oksana parašė:
kiek zinau tai jeigu moteris pirma karta gimde ne naturaliai,o cezari dare, tai moteris kitus kartus taip pat negales gimdyti pati,o tik cezari daro.......

Tikrai ne :D

Pažystu ne viena, kuri po cezario gimdė pati ir labai sekmingai :D ( Pas viena draugė išvis, net ir tarpas tarp vaikučiu nedidelis) o gimdė pati antra karta :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  oksana parašė:

cia anksciau taip buvo, dabar tikrai taip nebera :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  milina parašė:
cia anksciau taip buvo, dabar tikrai taip nebera :mirksiukas:

dabar moteris gali gimdyti naturaliai antra vaikuti jeigu pirmojo susilauke cezario budu????

kiek girdejau ir Anglijoje man aiskino,kad neimanoma.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Tikrai ne ;)

Pažystu ne viena, kuri po cezario gimdė pati ir labai sekmingai :flowers: ( Pas viena draugė išvis, net ir tarpas tarp vaikučiu nedidelis) o gimdė pati antra karta :(

kaip idomu.... matai kaip viskas keiciasi....... ir labai gerai :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.