Pereiti prie turinio
uogyte

Obuolių pyragas

Rekomenduojami pranešimai

Gal zinote kaip pasigaminti greitai ir nesunkiai obuoliu pyraga? :grin:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

I?PLAKI 4 KIAU?INIUS, A JUOS SUPILI INDELA KONDENSUOTO PIENO IR JAME ?AUK?TELA NUGESINTOS SODOS, VANILINIO CUKRAUS IR APILI MILTO, KAD TE?LA BUTO GRIETINES TIR?TUMO. TE?LA SUPILI A SKARDA, VIR?O PABARSTAI SMULKIAI PJAUSTYTAIS OBUOLIAIS.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2 kiausinius isplakti su cukrumi,supilti grietine su joje nugesinta soda(mazai grietines-plonas pyragas,daug-storas),3 saukstus aliejaus,vanilino ir miltu.Tesla kaip grietines.Kepimo skarda patepti sviestu,supilti tesla ir ant virsaus deti pjaustytus obuolius.Supjaustytus obuolius pabarstyti cukrumi ir cinamonu ir apvolioti.Juos susipjaustau pries plakant tesla.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano receptas turbut papraseiausias :hm:

 

4 kiau?iniai

1 stikline milto

1 stikline cukraus

5-6 obuoliai

 

Supjaustyti obuolius skiltelem ir suberti a skardel?. Tada i?plakti kiau?inius, su cukrumi ir miltais. Ir ta mas? u?pilti ant obuolio. Ir kepti vidutinio kaitrumo orkaiteje, apie pus? valandos.

 

Skanaus

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu visiems uz receptukus, butinai issikepsiu koki :clap:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

400 g milto

200 g cukraus pudros

150 g margarino arba sviesto

1 kiau?inis

1,5 ?auk?to grietines

2 ?auk?teliai kepimo miltelio

pakelis vanilinio cukraus (16 g)

truputis druskos

2 ?auk?tai cukraus pudros (pyragui apibarstyti)

2 ?auk?tai sviesto (ke

 

 

I? nurodyto produkto suminkyti te?la ir 30 min. palaikyti ?aldytuve. Pakui padalyti a dvi nelygias dalis. Didesniaja dala atiesti a paruo?ta skarda ir subadyti ?akute.

Paruo?ti adara: obuolius nuplauti, supjaustyti skiltelemis ir i?imti seklalizd?ius. Sudeti ant te?los, apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Kita te?los dala i?koeioti, u?dengti obuolius ir u?lipinti kra?tus. Te?los vir?o subadyti ?akute. Pyraga kepti 40-50 min., kol gra?iai parus. At?alusa apibarstyti cukraus pudra ir supjaustyti. :essen

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mano receptas turbut papraseiausias :bigsmile:

 

4 kiau?iniai

1 stikline milto

1 stikline cukraus

5-6 obuoliai

 

Supjaustyti obuolius skiltelem ir suberti a skardel?. Tada i?plakti kiau?inius, su cukrumi ir miltais. Ir ta mas? u?pilti ant obuolio. Ir kepti vidutinio kaitrumo orkaiteje, apie pus? valandos.

 

Skanaus

 

Paskaieiau ir pagalvojau:ka?in kas gausis su tiek ma?ai produkto...?iandien band?iau kepti.Atsipra?au,Indre,u? tokias mintis Tikrai skanu,pigu ir paprasta. :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

AUSTRI?KAS OBUOLIO PYRAGAS

 

 

Te?lai: 200g.milto

2 ?auk?tai aliejaus

0,5stiklines drungno vandens

?iupsnelis druskos

 

Adarui: 60g.razino

50ml.romo

80g.sviesto

100g.d?iuveselio

110g.cukraus

1pok.vanil.cukraus

1kg.rug?eio obuolio

50g.malto migdolo

?auk?telis cinamono

0,

 

 

Suminkyti miltus, aliejo, vandena ir druska.I?emus i? dubens, rankomis minkyti tol, kol te?la nelips.Suformuoti rutula, plonai aptepti aliejumi, u?vo?us pa?ildytu dubeniu palikti pastoveti 1 valanda.Razinas pamerkti rome.Keptuveje i?tirpdyti sviesta, sudeti d?iuveselius, 10g. cukraus ir vanilina cukro, mai?ant pakepinti kol pagels.Atvesinti.

Obuolius nulupti, i?valyti, supjaustyti plonomis riekelemis.Prideti razinas, migdolus, likusa cukro, cinamona, ir citrinos ?ievel?.Didela virtuvina rank?luosta apibarstyti miltais.I? te?los suformuoti ritina, truputa suploti.Ant rank?luoseio i?koeioti ir suformuoti staeiakampa(50x40 cm).Miltuotomis rankomisatsargiai i?tempti te?la kad staeiakampis buto didesnis(60x45 cm).Ap?lakstyti tirpintu sviestu, u?barstyti d?iuveselio paliekant apie 2cm.kra?ta, ant vir?aus sudeti obuolio mi?ina.

Orkait? akaitinti iki 200 laipsnio.Te?la atsargiai susukti iki puses, u?lenkti laisvus kra?tus, susukti iki galo.Vyniotina kra?tu a apaeia padeti ant sviestiniu popieriumi i?klotos skardos, u?pilti truputi tirpinto sviesto.Kepti orkaiteje ant antros nuo apaeios lentynos apie 1 val.I?emus ap?lakstyti tirpintu sviestu, apibarstyti cukraus pudra.Galima valgyti su vaniles pada?u.

Redagavo Deimante

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Radau zurnale dainininkes Rutos Sciogolovaites recepta:

1kg obuoliu

stikline miltu

stikline cukraus

stikline manu kruopu

250 g margarino

400 g ledu(nebutinai)

 

Miltus,cukru ir manu kruopas sumaisyti dubenyje.Nulupti,isvalyti ir supjaustyti gabaleliais obuolius.Pyrago formos skardos dugna iskloti trecdaliu obuoliu,ant virsaus berti toki pat kieki birios mases ir iskloti plonai pjaustytu margarinu.Vel obuoliai,biri mase,margarinas.Ir dar karta obuoliai,biri mase,margarinas.3 sluoksniai.Deti i ikaitinta iki 200 laipsniu orkaite ir kepti lygiai valanda.Karsta pyraga patiekti su ledais.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greitas obuoliu pyragas

 

200g. sviesto ar margarino issukame su 0,5 stiklines cukraus,pridedame 2,5 stiklines miltu,0,5 stiklines grietines,puse arbatinio saukstelio sodos nugesintos citrinos rugstimi,vanilinio cukraus.

Uzminkome tesla,padaliname idvi nelygias dalis.Iskociojame du lakstus.Didesni klojame i riebalais istepta ir miltais arba dziuveseliais pabarstyta skarda.Ant virsaus dedame nedideliais gabaliukais supjaustytus ir su cukrumi bei cinamonu sumaisytus obuolius.Uzklojame antra laksta arba padarome is jo groteles.Kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 30min.Kai pyragas truputi atves, pabarstyti cukraus pudra. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakar valgiau beprotiškai skanų obolių pyragą :wub: Nu be galo skanus, darysiu ir aš tokį, masę jau pasiruošiau bet noriu ir čia parašyti. Bėja pyragas turbūt lygiai toks pat kaio žmonikė parašius, bet mano draugė darė kitaip tai ir aš parašysiu kaip ji darė ir kaip aš darysiu.Taigi:

Stiklinė manų kruopų

Stiklinė miltų

Stiklinė cukraus

Truputėlis sviesto

1kg. obuolių

 

Miltus, manus ir cukrų išmaišyti. Obuolius sutarkuoti su burokinę tarka. Tada į blėkutę berti birią masę plono sluoksnio, tada ant jos ploną sluoksnį tarkuotų obuolių ir taip sluoksniuoti iki tol kol baigsis produktai. Bet paskutinė sluoksnis tur būti birios masės. Tada ant viršaus užtarkuoti sviesto plonu sluoksniu.

 

Na, galiu pasakyti, pyragas be gaaaaaaaaalo skanu :wub: Todėl šiandien iš dvigubos normos darysiu :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Vakar valgiau beprotiškai skanų obolių pyragą :wub: Nu be galo skanus, darysiu ir aš tokį, masę jau pasiruošiau bet noriu ir čia parašyti. Bėja pyragas turbūt lygiai toks pat kaio žmonikė parašius, bet mano draugė darė kitaip tai ir aš parašysiu kaip ji darė ir kaip aš darysiu.Taigi:

Stiklinė manų kruopų

Stiklinė miltų

Stiklinė cukraus

Truputėlis sviesto

1kg. obuolių

 

Miltus, manus ir cukrų išmaišyti. Obuolius sutarkuoti su burokinę tarka. Tada į blėkutę berti birią masę plono sluoksnio, tada ant jos ploną sluoksnį tarkuotų obuolių ir taip sluoksniuoti iki tol kol baigsis produktai. Bet paskutinė sluoksnis tur būti birios masės. Tada ant viršaus užtarkuoti sviesto plonu sluoksniu.

 

Na, galiu pasakyti, pyragas be gaaaaaaaaalo skanu :wub: Todėl šiandien iš dvigubos normos darysiu :D

Šiandien kepiau.Nu jooooo...geras :hm::super: Labai patiko :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.