Pereiti prie turinio
Eitvydė

Biolaukai

Rekomenduojami pranešimai

Oi tie katalikai :flowers:

Tai neturi nieko bendro su biolaukais. Gerai jautiesi su ?mogum, kurio vibracijos pana?ios. Duosiu pvz.

Atejau a vienos pa?astamos namus. Jos keturmetis sunus pradejo keistai elgtis: pribega prie man?s ir spiria. Mama ja i?bare. Jis prisitaiko ir vel man spiria, kai tik nusisuku. Man i?kart buvo ai?ku, kodel jis taip elgiasi. Abu tevai domisi tik linksmybemis. Iki dvasingumo jiems toli ?aukia. O mano vibracijos labai stiprios (paprastai ?mones turi 200- 400, o mano gal 10000, gal daugiau). Jis tai jaueia ir pats nesupranta, kas su juo darosi. A? ja nervinu...To vaiko akys ?iaurios, akivaizdu, kad padidejus pasamones agresija.

Kitas pvz. Man brolis pasakojo. Jis buvo pakviestas a labai turtingus namus pakonsultuoti ?eimininko del ka?kokio rimto problemo. Kai jis atejo, ja pasitiko ?uo. Staiga tas ?uo prigludo prie ?emes ir pradejo visas drebeti. Mano brolis ja ?nekino, ?nekino, ir ?uo truputa apsiramino. Pasirodo, ta ?una i?gasdino mano brolio vibracijos. Tokie ?mones a tuos namus neu?sukdavo niekad.

Labai idomu gerbiamoji, ir kas ismatavo tavo toki lauko stipruma ir ka jis sako apie tave asmeniskai? :rolleyes: Ar jums asmeniskai labai svarbu koks yra jusu biolaukas? :flowers:

Einantis i Sviesa...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
A? kalbu apie konkreto dvasina darba. Yra tam tikros technikos, kurios padeda pakelti vibracijas. Apie jas eia pasakoti neplanuoju. Naudodama tas technikas vibracijas pasikeliau per keleta menesio ir gavau du dvasinius a?ventinimus. Dabar turiu tris. Kas tai yra- irgi nepasakosiu.

Labai atsiprasau gerbiamoji kad jusu toks teigimas kad per keleta menesiu pasiekete pora sventinimu man pasirode juokingas. Ar jus manote kad butent jums atliekant kai kuriuos pratimus jus gavote tuos sventinimus o ju neturejote praeituose reinkarnacijuose? :rolleyes: Gal galite paskyti kas jums suteike tuos sventinimus ir ar tai nera susije su Reiki technika? O gal mes kalbame apie skirtingus sventinimus? Nes ju yra daugybe ir skirtingu. Supraskite mane teisingai. Kunigai turi vienus, Reiki meistrai kitus, einantis link vidines sviesos dar kiti. Tuos du pirmuosius suteikineja zmones, o paskutinius suteikineja pati Sviesa... Galesiu jums apie tai placiau kazka papasakoti jei tik jums to kazkada istikruju reikes... :flowers:

Einantis i Sviesa...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:rolleyes: bet labai įdomu, negi galima visiškai netobulėt? arba visiem tobulėt vienodai? nes yra žmonių, kuriuos pažįstu visą gyvenimą, o virbracijos tokiam pačiam lygį...

Yra daug keliu i tobulejima. Visai netobuleti negalima. Tik tas tobulejimas gali tureti tiek pliuso zenkla tiek minuso zenkla. O kaip jus jauciate tu zmoniu vibracijas?

Einantis i Sviesa...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.