Pereiti prie turinio
uogyte

Apibūdinkite save!

Rekomenduojami pranešimai

esu 164 cm, 50 kg ,daznai keicianti plauku spalva, megstanti bendrauti, suprasti kitus zmones, linksma,

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As 1,75m;XX kg sviesiaplauke(su rudom sruogelem ),melynake lietuve.

charakteris-cholerike,megstu sakyti tiesa i akis,o ne uz akiu(del ko jau ne karta nukentejau).

Pomegiai-hmm,kazko ypatingo nera...tik pastebejau,kad paskutiniu metu pasidariau forumo fanatike Reiks apsistot...

Redagavo Nicole

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, taigi, taigi... esu 1.72cm 60kg , zaliu akiu, sviesiai rudu ilgesniu nei iki peciu plauku... ka cia dar megstu vazinet dviraciu, rieduciais, beje labai pamegau skaitinet si foruma Apie charakteri tai galeciau daug vardinti visko, bet manau privardinciau zymiai daugiau gero, nei blogo, kadangi taip jau yra, jog norisi paciam matyti tik geras savybes savo siaip esu svarstykles, taigi - trokstanti harmonijos, neapkenciu gincu, optimiste, neapsisprendzianti, nemoku pasakyti 'ne', draugiska, atvira, nuosirdi, daznokai lengvabude, ne retai klausantis kito zmogaus, mano mintys plaukioja kur nors ne i tema... (ko labiausiai savy nemegstu, bet niekaip negaliu sios savybes panaikint ), labai jau giliai mastau, filosofuoju... Na ir prirasiau... Ai va, dar jeigu uzsivedu plepet, tai galiu ir nesustot

Redagavo Nicole

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutinis sakinys tinka ir man.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Paskutinis sakinys tinka ir man.

Tai manau daznai moteriskei tai tinka

Redagavo Nicole

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as 172-173cm ugio, sviesiaplauke, melynake

esu komunikabili, sukalbama, linskama, draugiska, nemegstu vienatves, nuobodziu zmoniu :mirksiukas:

neigiama savybe - uzsispyrimas :baby

ir per daznas liezuvelio kaisiojimas :tongue:

mano credo "niekada nesakyk niekada" :gele[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano credo- toks pats. Gyvenimo patikrintas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu neauksta, turinti biski nereikalingo svorio. melynake, ilgaplauke...siaip jau kas mane pazista sako, kad esu draugiska, rami, bet kartais nenuspeja, viena minute juokauju :hm: , o kita jau galiu buti susiraukusi :mad: , bet greit ir vel juokauju...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Mariasim

Malonu susipazinti :clap:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu tamsiaus gymio(bet ne soliariumu deka..i juos is vis neinu), melynake...sviesiaplauke... 1.70 ugio...pasibjauretino charakterio, bet be galo idomi mergina....

Redagavo Nicole

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu nelabai zemo ugio 1.70 ir sveriu dabar apie 58kg. pries nestuma sveriau 51kg.esu sviesiaplauke.tamsiu akiu,linksma,bendraujanti,uzsispyrusi,siekianti savo uzsibrezto tikslo.nezinau kas dar jus domina.paklauskite atsakysiu.

Redagavo Nicole

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.