Pereiti prie turinio
Bambyna

Eurovizijos atranka LTV

Rekomenduojami pranešimai

ukraina tai maladiec :doh::super:

man taip pat patiko, beto Jis man visada labai patiko ir kaip atlikejas,artistas :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
man taip pat patiko, beto Jis man visada labai patiko ir kaip atlikejas,artistas :doh:

nu bet ta apranga ju, ta zvaigzde ant galvos :super: jau zvegiau tai sakes :super: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip jums latviu braliukas :tongu:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vel prasidejo...Domites?

Praeita laida maciau :mirksiukas: Komisija tokia griezta,jei kas nepatinka,tiesiai sviesiai rezia ir "i vata nevynioja"...Na o daugiausia nauju nematytu "dainininku",itariu,galima pamatyti butent Eurovizijos atrankoje... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ar ziurejot pacia Eurovizija? Ar patenkinti laimetoju? Kas patiko?

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai ar ziurejot pacia Eurovizija? Ar patenkinti laimetoju? Kas patiko?

neziurejau, bet vyras sake kad laimejo Rusija- ar ne? Kad Bilanas laimejo.... man patinka kaip jis dainuoja tad esu visiskai patenkinta :brunette:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai nustebau tiesa pasakius, kad Bilanas laimejo, bet siaip smagu, kad jis. patinka jo dainos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pernai jis gražiau sudainavo. Šita daina man jo visai nepatiko. Man graikė labiau patiko. Bet laimėjo, tai laimėjo :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nežiūrėjau.Bet man tas viščiukas kur laimėjo nepatinka :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nei Bilano daina , tuo labiau jis pats nepatinka, pernai jo daina daug fainesne buvo , as kazkaip is karto galvojau, kad jis laimes, daug kas taip pranasavo. :) Zodziu pirma , antra vieta laimejo rusija :) ukraina man irgi rusai :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kazkaip nesazininga atrodo...Juk jis buvo zinomas nuo pernai metu ir ,manau,ne vienoje salyje...Pritariu,kad pernai daina buvo ispudingesne.Siemet,teisybe pasakius,ne zodziu nesupratau...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.