Pereiti prie turinio
Bambyna

Eurovizijos atranka LTV

Rekomenduojami pranešimai

Man visai nieko pasirode Alanas :hm: bet viska nulems didisis finalas :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na siais metai man tai nelabai alanas .praeitasi buvo geriau.na bet ziuresim kaip toliau bus :clap:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na siais metai man tai nelabai alanas .praeitasi buvo geriau.na bet ziuresim kaip toliau bus :clap:

pati nemaciau bet kad sake kad jis beveik taip pat pasirode kaip ir pernai :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar ziurejau, Inculto pasirodymas geriausias :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

dar C-stones patiko bet gaila kad ne lietuviai tai jie atkrenta :geda: o visu kitu pasirodymai tai dieve dieve :doh :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinau daug kas sako,kad alanas kaip praeitasi metais panasiai.o kaskaip pasiklausiau alano tos dainos kelis kartus kaskaip pradejo patikti ir man atrodo ji tinkama eurovizijai tikrai.o inculto ma tai isvis labai :pack2_thumbup[1]: kaskap tokie kitokie ir labai fajni.manau jie taip pat tiktu eurovizijai.o c-stones visaj nieko gal ,bet kad balsai vos girdejosi.

http://funky.visiems.lt/

galima parsisiust kelias dainas is eurovizijos atrankos(pvz alano ir inculto..)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zinau daug kas sako,kad alanas kaip praeitasi metais panasiai.o kaskaip pasiklausiau alano tos dainos kelis kartus kaskaip pradejo patikti ir man atrodo ji tinkama eurovizijai tikrai.o inculto ma tai isvis labai  :pack2_thumbup[1]:  kaskap tokie kitokie ir labai fajni.manau jie taip pat tiktu eurovizijai.o c-stones visaj nieko gal ,bet kad balsai vos girdejosi.

http://funky.visiems.lt/

galima parsisiust kelias dainas is eurovizijos atrankos(pvz alano ir inculto..)

c-stones tie balsai kaip balsai, negerumai tokie, kad latviai, man keista kaip jie pro atranka praejo, nors pasirodymas (ypac choreografija) puvo isties puikus :bigsmile: bet vistiek manau kad Eurovizijai atstovauti turi lietuviai :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jap.choreografija ir apranga ir daina visai nieko.bet man kaskaip nepriimtinai atrodo,kad atstovautu is kitos salies.tai po to jei laimetu tai ir nebutu galima suprast kam ta pergale priklauso: lietuvai ar latviams?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jap.choreografija ir apranga ir daina visai nieko.bet man kaskaip nepriimtinai atrodo,kad atstovautu is kitos salies.tai po to jei laimetu tai ir nebutu galima suprast kam ta pergale priklauso: lietuvai ar latviams?

nemanau kad ta pergale priklausytu Lietuviams :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat manau.todel ir manau,kad turi lietuviai vaziuoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAIP,PATEKO.MAN TAI ATRODO ,KAD TRETI AR KETVIRTI BUVO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eurovozoja - tai babkiu darymas ir zmoniu mulkinimas.

Kitaip sakant - politika.

Ashtrey turejo sansu parodyti kazka gero pasaulineje arenoje.

O tie visi dangieciiai, zvaigzdeciai - menamos zvaigzdes, tautos numyletiniai, o talento - zero.

Yra riba ?od?iams, ta?iau n?ra ribos jausmams ir ?irdies talpumui.

meter-ru27044.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.