Pereiti prie turinio
Bambyna

Eurovizijos atranka LTV

Rekomenduojami pranešimai

Nu, kad ne Inculto, Lietuvos '?vaig?d?io' ?e?etukas (Mamontovas, Mikutavieius, Diavara...) dainuoja ka?kokia daina, kur tas pats per ta pata ir ?iuri labai patiko

pirma kart girdziu :susigedes :susigedes :susigedes :susigedes :susigedes

ar cia per Eurovizija?

gal karts zinai kada bus kartojama? :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip eia per Eurovizija. Kartos antradiena 14:50 (turbut paskaitoj sedesi). Ir a? tik vakar pamaeiau, nebuvau girdejus, kad jie i?vis dalyvaus, bet nemanau, kad va?iuos, dainos kiek supratau (?iuri) ten nera, tik ?ou, kuris man irgi nepatiko :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip eia per Eurovizija. Kartos antradiena 14:50 (turbut paskaitoj sedesi). Ir a? tik vakar pamaeiau, nebuvau girdejus, kad jie i?vis dalyvaus, bet nemanau, kad va?iuos, dainos kiek supratau (?iuri) ten nera, tik ?ou, kuris man irgi nepatiko :)

na nepaskaitoj bet prie Tv priejimo taip pat neturesiu :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Himnas :grin: , o kas ten per ?od?iai, bent ma?daug...

Ka?kas pana?aus:"Mes esam "Eurovizijos" nugaletojai...Jus turit balsuoti u? nugaletojus"?iaip,va kiek per Radiocentra girdejau,tai dauguma nusivyle pamat? ta tiek ilgai slepta stebukla.Tipo atejo ,drasiai parekavo,i?si?oko ir viskas.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ga gerai ,kad drasuus ,bet man nelabai.o pilvelyte ai visa nieko ir man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ga gerai ,kad drasuus ,bet man nelabai.o pilvelyte ai visa nieko ir man

saviskiu pasiklausinejau tai ir sake kad gan idomiai buvo :grin:

kaip noretus man ta pasirodyma pamatyt... :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As LT united isgirdau ir maciau juos pirma karta per Bravo apdovanojimus tai man visai nieko pasirode :grin: bet Eurovizijai manau sis pasirodymas netinka :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O a? ,teisyb? pasakius,nesuprantu,ko tai Eurovizijai reikia?Gi neblogas buvo Lauros variantas-netiko.Linas su Simona irgi neblogai pasiruo?e-netiko.Jei buto visai "faflo",tai dabar su ta daina nelaimineto avairio konkurso aviariose ?alyse... :grin:

tai kad eurovizijoj kaimynai kaimynus palaiko o ne a dainas ?iuri. manau i?anksto buna nuspr?sta kas laimes. juk paprastai pirmalaikes prognozes pasitvirtina.

Ar jum patinko LT rinktines pasirodymas? Man tei nea...gal ten kas slypejo ?od?iuose :)

LT united, man tai ka ?inau. vos ne visa daina vienas sakinys. vaikinai populiarus Lietuvoje tai nerei?kia kad ir u?sienieeiams patiks. manau ?anso jiems ma?a. tik labai keista komisijos klausytis buvo. Visus peike , o tikrai neblogo atlikejo buvo. rado prie ko prisikabinti. o apie LT united tik labai gerai viska sake tipo visiems patiko. nieko ten gero tikrai nusivyliau. ka?koks absurdas. i?si?okimas. gal tuo savo i?si?okimu ir atkreips demesa. daina drasi. bet manau visi pasijuoks i? jo, eurovizijos "nugaletojo" :laugh:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi atrodo,kad balsuojama ne u? "LT United "daina,o u? atlikejus.Dainuoto niekam ne?inomi bachuriukai,ka?in kaip buto... :grin:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kaksaip tai visai tinkamas variantas ,nes pirma - ju balsai tikrai geri ir nereikia bijoti kad nesigirdeseurovizijos scenoje ju balsyu.beje plusas ,kad si daina tikrai isimintina.ir pakankamai linksma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:hm: gerai simple_girl, dabar asivaizduok, kad tu juos matai pirma kart gyvenime, jie atstovauja ka?kokia Baltijos ?ala (na sakykim Lietuva netgi ?inai :grin: ), i?eina ir padainuoja viena draso sakina i? kurio bando padaryti ?ou...ar tu balsuotum u? juos?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites, eiagi agitbrigados lygis...Ir pamatysit- jie va?iuos atstovauti Lietuvai ir svieta juokins...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.