Pereiti prie turinio
Bambyna

Eurovizijos atranka LTV

Rekomenduojami pranešimai

O man Linas ir Simona visai nieko buvo :geda

pagal mane butu buve visai nieko,jei garsiau siek tiek butu galeje dainuot.nes palyginti su kitais dalyviais,balsai nebuvo labai stiprus :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mergaites, eiagi agitbrigados lygis...Ir pamatysit- jie va?iuos atstovauti Lietuvai ir svieta juokins...

man irgi taip vaidenasi kad va?iuos Lt United nes balsuoja ne u? daina o u? ?mones. bery?io daina. nemanau kad gali su tokia ka nors laimeti. :swoon2[1]:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man irgi taip vaidenasi kad va?iuos Lt United nes balsuoja ne u? daina o u? ?mones. bery?io daina. nemanau kad gali su tokia ka nors laimeti.  :swoon2[1]:

tikrai.jei taip ir toliau tai ir nelaimesim ir tik paskutines vietas rinksim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tikrai.jei taip ir toliau tai ir nelaimesim ir tik paskutines vietas rinksim.

Bet pasak LT United kad ir paskutin? vieta paimsim vistiek gra?im kaip nugaletojai. :laugh: :laugh: :laugh:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet pasak LT United kad ir paskutin? vieta paimsim vistiek gra?im kaip nugaletojai.  :laugh:  :laugh:  :laugh:

:bigsmile: va eia tai po?iuris, tikrai, kad tikri nugaletojai :grin:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau tikrai ,va cia tai poziuris.

bet pgal mane jei jie vaziuotu su savo daina ir uzimtu paskutine vieta tai jau ne winners ,o loosers butume..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar kaip tik per LTV rodo :rolleyes:

kam idomu pasiziurekit, smalsu kas laimes...

tikiuos ne C-stones, nes vis linkus manyt kad LT atstovaut turi lietuvaiciai.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nieko gero :rolleyes: , o C-stones man kaip tik visai nieko :) , kad ir kas laimeto, tai nemanau, kad kokius ?ansus turim Eurovizijoj. :swoon2[1]:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LT United :piktas :piktas :piktas

komisija tai irgi :swoon2[1]:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jau tikrai ,va cia tai poziuris.

bet pgal mane jei jie vaziuotu su savo daina ir uzimtu  paskutine vieta tai jau ne winners ,o loosers butume..

Na va taip ir gavosi kad va?iuos jungtine agitbrigada a eurovizija :laugh: :laugh: :laugh:

gal ?iemet rinks juokingiausiai pasirod?iusius. tad gal ?anso ir turime :rolleyes: :laugh:

Man ?iaip labai patiko Inculto. Gaila kad nelaimejo. Galeto u?protestuoti.

Adomu kodel Amberlif-as nedalyvavo? :)

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:rolleyes: o gal eia mes lietuviai patys sau kompleksa varomes, kad negalim laimet, kad visi muso dalyviai prasti, kad nieko eia doro nera..gal ta "daina" tikrai ?io to verta, gal del savo drasos 'mes' kaip tik patiksim europieeiams ir nelaimesim paskutines vietos... gal reikto ?vegt optimisti?kiau :) :)

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:rolleyes: o gal eia mes lietuviai patys sau kompleksa varomes, kad negalim laimet, kad visi muso dalyviai prasti, kad nieko eia doro nera..gal ta "daina" tikrai ?io to verta, gal del savo drasos 'mes' kaip tik patiksim europieeiams ir nelaimesim paskutines vietos... gal reikto ?vegt optimisti?kiau :)  :)

Nu gal bet abejoju mes ir taip optimistai buvom kai siuntem vy?niauska, aivara. tai koks dar optimisti?kumas gali buti. pasi?iurek a dainos ?od?ius. vos ne trys ?od?iai i?tisai kartojami. Kai pa?iuri kito?alio normalios dainos. manu ?iemet mus nu?vilps galutinai. kas ten ?inos kad mamontovas ar marijonas pas mus populiarus. o gal pas mus tyeia daro kad nelaimeto. nes kur mes ruo?tume eurovizija. kiek valstybei pinigo reiketo ir tt.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.