Pereiti prie turinio
Bambyna

Atvirumas

Rekomenduojami pranešimai

Ar pasikalbat su vaikais imtymesniom temom? nes isties daznas atvejis kuomet mergaite drovisi prisipazint mamai kad jai prasidejo menesines ir pan :grin:

Daug maz nuo keliu metu? :rolleyes:

arba apie vyro ir moters suartejima, apsisaugojimo priemones ir pan? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pripirkau vaikams literaturos tokiom temom-patys pasiskaitys ir supras.O kalbeti tokiom temom man su jais nei?eina.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas ne?neku, bet visuomet atsakau a jo klausimus. Tuoj teks pradeti ?neketi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau,kad tikrai kalbesiu.Prisimenu save ir pirmasias menesines,apie kurias nezinojau nieko.Man buvo sokas...O be to dabar greitesnis brendimas,greiciau vaikai domisi tomis temomis.Tikrai nenoriu,kad dukra 12 metu pastotu ar sunus taptu teciu...Na jei jau bus labai sunku kalbeti,nupirksiu literaturos.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As niekada nebuvau labai artima su savo mama, todel ir pirmas pokalbis apie menesines buvo labai sunkus..dabar kazkaip jauciu, kad ir ji pati gal nelabai mokejo apie tai kalbeti, bet velgi jokios literaturos man nepirko..viska suzinojau arba is bibliotekos, ar veliau ir pati nusipirkus knygu :bigsmile: O su savo vaikais tai tikrai zadu kalbeti, nes manau tai labai svarbu ju vystymuisi ir pasitikejimui savimi :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano mazule per maza dar kad su ja kalbetis tokiomis temonis,bet kai ji bus didesne tikrai kalbesiu.nesiremsiu jokia literatura,nes kalbantis ir vaikas atvirauja labiau su mama.ir ateity tada pasitikes labiau.reikia dukrai ar sunui tapti draugais,o nekysti literatura kad issisukti nuo pokalbio.as turiu sese kuri yra dar tik 10metu.mama su ja nekalba tokiom temom,nors sako kad kalbes,bet as visada su ja apie tai pasikalbame ir pastebejau kad jinai manim pradejo pasitiketi visada papasakoja koks jai berniukas patinka ir pan.man mama tai pasakojo ir as esu jai dekinga.literatura ne tas pats kas pasikalbeti is patirties ir igytu ziniu.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkti knygute paprasciausias budas...

sneketis zinoma kad yra kiek sudetingiau, bet tokiu budu ir vyksta emocinis bendravimas, igyjamas vaiko pasitikejimas, atvirumas ir panasus svarbus dalykai, kurie gan nemazos itakos tures ateiti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar viskas ateity. Bet stengsiuosi laiku paaiškint visus tuos dalykus

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o aš tai net nežinau, būtų mergaitė tai turėčiau ką pasakyti, o berniukui , manau reikės knygą nupirkti, bet problema kad toks amžius kai skaityti nenori, tik su kompu žaidžia

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo, kad reikia ir pokalbio, ir knygos. Vaikas su tavimi pakalbės, paklaus, bet taip pat kartu galima paskiatyti knygą su paveiksliukais, o galima paskui ir jį vieną su ta knygele palikti. Taip vaikas skaitys ir prisimins, ką kalbėjo su jumis, galbūt norės padiskutuoti, galbūt kažką perkaitęs supras kitaip, nei vien pokalbiu su jumis, taip kils naujas dialogas.

O su berniukais, manau, labiau ir tėtukas turėtų kalbėti ;) Ar artimas vyriškos lyties atstovas.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.