Pereiti prie turinio
Bambyna

Paauglystė

Rekomenduojami pranešimai

jis iš pamokų nebėga

o iš vienų namų į kitus eina tidėl kad jam ten geriau, ten pildomi visi jo norai, supranti, valgyt picos karšti sumuštiniai, pamokų nereikia daryti, bent jau tenm netikrina jų taip kaip aš, kieikvieną pamoką atskirai turi atsiskaityti

bet nieko šendien jau grįžo

tik viena žinau, ne visada kalti tėvai, aš darau viską kad būtų geriau, bet jam nė motais, jis nieko nemato aplink save tik patį save

žmonės kurie yra išdirbę su tokiais vaikais po 15 - 20 metų ir daugiau, ir prisižiūrėję visokių vaizdų, tėvų nekaltina kad blogai augina vaikus (nekalbu apie asocialias šeimas)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oij mano brolis tai begdavo is pamoku... viena diena pasnekejo su tevais, kad nebebegs tai po to net 3 dienas nebuvo... aisku tuo metu ne maza itaka dare ir draugu kompanija, kuri tikrai ne kokia buvo... o lygiai taip pat su juo galejai ir graziai kalbeti, ir rekti viskas atsimusdavo kaip i siena... atsikalbinedavo, ka noredavo ta darydavo, visiskai neklausydavo...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jis iš pamokų nebėga

o iš vienų namų į kitus eina tidėl kad jam ten geriau, ten pildomi visi jo norai, supranti, valgyt picos karšti sumuštiniai, pamokų nereikia daryti, bent jau tenm netikrina jų taip kaip aš, kieikvieną pamoką atskirai turi atsiskaityti

bet nieko šendien jau grįžo

tik viena žinau, ne visada kalti tėvai, aš darau viską kad būtų geriau, bet jam nė motais, jis nieko nemato aplink save tik patį save

žmonės kurie yra išdirbę su tokiais vaikais po 15 - 20 metų ir daugiau, ir prisižiūrėję visokių vaizdų, tėvų nekaltina kad blogai augina vaikus (nekalbu apie asocialias šeimas)

Na, aš su paaugliais dirbau 13 m ir mačiau, kaip tėvai vaikais nesirūpina...

Jeigu tu nesutari su močiute, kaip gali norėti, kad vaikas su tavim sutartų? Būtų labai keista...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geiste, tai ir yra visas piktumas dėl jo

jinai nori būti geresnė už mane už tai ir daro tokias nesąmones supranti

bet aš savo vaiku rūpinuosi supranti, jei nesirūpinčiau, man būtų nesvarbu ką jisai daro, nevesčiau pas psichologus ir pati ten nesėdėčiau, savo laiko negaisčiau ir t.t.

šendien perskaičiau nemažai literatūros, yra du tipai vaikai taip daro kai tėvai nesirūpina savo vaikais ir kai vaikai yra labai išlepinti supranti, tai mano vaikas yra išlepintas, ir aš niekada nesutiksiu kad nesirūpinu savo vaiku

jei nesirūpinčiau visai dėl jo nepergyvenčiau

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tu nesutari su močiute, kaip gali norėti, kad vaikas su tavim sutartų? Būtų labai keista...

mano mama labai gerai sutaria su mano močiute - jos mama. aš su savo mama - toli gražu. Nors man ne paauglystė.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko visą laiką lipi , kad tėvai vaikais nesirūpina?... Nėra vientiso modelio visiems...Dyrbau namažai metų su paaugliais, teko visko matyti, net pasakyti, kad vaikai praustis reikia, smyrdat...tik ne iš mamos jie tai priimdavo kitaip...o mama yra sava, ir jos negirdėti, o tuo labiau parfrazuoti savaip jos žodius yra PATOGU....

Žana, dėl išlepinimo, gal ir kyla problema, ...ir laikas nekos, patampa nei suaugęs nei vaikas, nežino kaip elgtis...

Gal bandyt nustatyti tam tikras taisykle, jei nori , kad netikrinčiau pamoku, turi elgtis taip ir anaip...gal jam sunku kalbėti apie tai, paprašyti surašyti, ko jis nori, kaip su juo elgtis, ..paskui aptarsit...Mano vyresniukė, nekalbi, tad bandėm, taip...laikinai pagelbėjo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zana dabar man iskilo klausimas- o kur tevas? kodel visa laika kalbama viena apie tave ir apie sunu. gal laikas pakalbet ir apie teva. gal berniukui reikia tevisko balso????? griezto tevisko balso- ir apsiramins manau...... siaip vaikai visada viena is tevu negerbia,o kito bijo.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes su tėvu išsiskyrę, ir aš ištekėjus antrą kartą :)

vakar pasakiau labai greižtai taisykles , bet supratau kad jis jų nesilaikys

nu aš irgi nenusileisiu pažiūrėsim kas išeis

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A nu jooo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas nu jo?

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ko norėti iš vaiko?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš Geiste tavęs visiškai nebesuprantu, tai tu parašyk viską o ne po sakinį

kaip suprasti ko norėti iš vaiko, dar pasakyk kad aš asociali motina

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.