Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Mamos pienas

Rekomenduojami pranešimai

O man labai idomu ir aktualu,nes pati pieno turiu mazai.Nusitraukciau paziureti kiek gauna mazyle,tik va noriu zinoti,kiek turetu gauti.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmonike, pasiskaiciau internete, nes ir man paciai buvo sunku is pat pradziu, nezinojau, ar pakankamai gaudavo pienuko..Tai va, naujagimis turetu buti maitinamas nuo 8 iki 12 kartu per para pirmaji menesi..reiktu maitinti apie 10-15 min ant kiekvienos kruties, o veliau ziureti pagal kudikeli, maitinti, kai alkana..tas turetu buti tarp 1 ir 3 valandu tarpe..as pati maitindavau, kas 3-4 valandos..jei maitini misinuku, tada naujagimiui reiktu 55-80ml kas 2-4 val. As kiek nutraukinejau, tai mazyle gerdavo apie 60ml kas 3 val...Tikiuosi pades ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai.Pagelbejai.Atrodo,kiek seniai(pries 2 metus)turejau toki pat maza leliu,o kaip nieko neprisimenu...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu labai.Pagelbejai.Atrodo,kiek seniai(pries 2 metus)turejau toki pat maza leliu,o kaip nieko neprisimenu...

kiek keista kad va tavo turimosi knygose apie tokius dalykus neuzsimenama :blush:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kaip seksis, bet labai noriu dar pamaitinti savo pupa :)

Jau du kartus dinginejo pienas, buvau labai isigandus, nes dukryte dar maza, mano pienas jai tikrai reikalingas, vienu metu maniau kad jau viskas! Ir jei buciau davus nuo tada misinuka, manau kad jau dabar nemaitinciau pati :unsure: Bet vel gi maitinau turbut ka valanda, kas pusvalandi ir dazniau :doh: ir po biski, pienukas vel pradejo atsirast ;)

Dabar net bijau ka ir sakyt... trys kart (tfu,tfu,tfu) :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal viskas bus gerai, Kicule :unsure: Tik pasistenk nestresuoti, nors ir zinau, kad kartais labai sunku..Ir butinai priziurek save, gerai maitinkis, pakankamai pailsek (jeigu imanoma) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pirma suneli maitinau iki 11men. Antraji dabar maitinu, labai noreciau,kad iki tiek kiek pirmaji maitinau. Man irgi kaip ir Kiciulei kelis kart dinginejo pienas.

2_3_1095796800_4d61746173.png

1_3_140_1188244800_446f6d696e796b7569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal as galit patarti kaip ta piena uztraukti kad neisitaisyciau kokio uzdegimo ir nelabai skaudetu

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau apie savaite, gal biski daugiau visai nemaitinu :flower:

Labai sunku buvo moraliskai, nes buvau nusitiekus matytnti ir labai norejau...

Bet... yra kiap yra :skaito:

linux, ka turi omeni uztraukti? :unsure: nelabai supratau .

rakarma, uzjauciu.

Su su pirmu taip pat buvo :cray:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noreciau kad nebemaitint krutine

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
noreciau kad nebemaitint krutine

O kodel? :hm:

Aisku su misinuku lengviau, bet pienukas yra meile,siluma ;)

Jei nenori kad buti pienuko praleisk viena, kita maitinima, gerk maziau skysciu :mirksiukas:

Bet gal dar apsigalvosi :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi tenka kartais isvazinet visai dienai ,keli pradeda degt krutine tai pristoju kur pakeleji nusitraukt ta kietuma nuo krutiniu gerai kad dar ta milztuve elektrine ir dar su elementais veikia tai viena beda anta tai kad uosviene sako turbut mano pienas per liesas suvalgo koki 180 gr po valandos vel alkana o kai isverdu klijukus tai trim keturiom val soti .

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.