Pereiti prie turinio
haski

Ar j?sų augintiniai ker?tauja?

Rekomenduojami pranešimai

Ar kerstauja jusu numyletiniai, kai isbarate juos?

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:rolleyes: eia gal labiau katem budinga. Mano ?uo nera atker?ij?s arba nesupratau, kad tai ker?tas, paprastai kai i?baru, tai jis lenda kad paglostyeiau tol, kol man nervai neatlaiko ir atleid?iu ka bebuto padar?s :susigedes

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mani?ke neker?tauja. kai i?baru irgi ateina taikytis ?iuri ver?elio akim. bando rankas lai?yti. bet labai nemegsta ilgam viena likti va tada laikykis sugrau?ia ka nors pvz nusipirkom nauja kilima lygiai po savites apede kampus nes nuo ryto buvo viena ir ga?om ne 6 o 10 val vakare. nes ?iaip ?inom kad geriau gra?ti 6 ir po to vel i?va?iuoti.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniske tai maze kersto isikunijimas, bet ne man o mano vyrui, nes jis pas mus represijos priemone :laugh: Tad jau nebeturi nei vienos tapkes ir visada ja ka nors iskrecia. Pvz., siandien jam pabego, tad turejo vaikytis po miesteli :susigedes

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Betgi pabegimas, tai ne ker?tas...tiesiog norejo pabegiot ...laisvai... :bigsmile:

... o del tapkio, tai jooo.. :laugh:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabegimo kerstas buvo tame, kad kai ja pasikvieti, tai pribega per 2 metrus, bet arciau neprisileidzia ir toliaus sau laksto.

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi mano tai irgi ker?to meistras :laugh: :doh

Pvz: jeigu u?darau duris kambario kur mudu miegam, ir jis i?girsta kad ka?kas u? duro vaik?to, i? to pykeio kad ne gali i?lekt, pri?... palei duris :piktas

Bet tai buvo tik kelis sykius(aeiu Dievui).

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo na ir charakteriai :this[1]:

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikystej kai turejau katina, mano brolis ji skriausdavo, o jis vis jam po lova pridergdavo...tikras ko?maras buvo...

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.