Pereiti prie turinio
Bambyna

Kas geriau?

Rekomenduojami pranešimai

Nei tas nei tas negerai.

Gyvenu su daugokai isgerianciu,tai tiesiog slykstetis pradejau.Ir zinau kad turi kazkokia viena merga retkarciais prisiglaust.Kai prigeria.bet jau nieko ir del to nebejauciu.vienodai sviecia.perdegiau taip sakant jau.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nei tas nei tas negerai.

Gyvenu su daugokai isgerianciu,tai tiesiog slykstetis pradejau.Ir zinau kad turi kazkokia viena merga retkarciais prisiglaust.Kai prigeria.bet jau nieko ir del to nebejauciu.vienodai sviecia.perdegiau taip sakant jau.... :flowers:

labai tave užjaučiu, nemaloni situacija, bet ne visada būna taip kaip nori :doh:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nei tas nei tas negerai.

Gyvenu su daugokai isgerianciu,tai tiesiog slykstetis pradejau.Ir zinau kad turi kazkokia viena merga retkarciais prisiglaust.Kai prigeria.bet jau nieko ir del to nebejauciu.vienodai sviecia.perdegiau taip sakant jau.... :P

kiek man zinoma tai vyrai iskart buna tokie, o ne patampa jau santuokoi tokiais, tai negi ispradziu zavi , o pakui ima kelti sleikstuli?

:coffee: Aisku tai ne mano reikalas, bet man visad tai knietejo suprasti, kaip ten buna is tikruju.

Man siek tiek nesuprantama, juk vyrai neslepia kokie jie yra,o moterys is pradziu zavisi, o paskaui rekia kokie jie nieksai, cia ne tave turiu konkreciai uomeny bumbasi :victory:

zodziu man naturaliai klausimas kaip yra is tikruju??

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nei tas nei tas negerai.

Gyvenu su daugokai isgerianciu,tai tiesiog slykstetis pradejau.Ir zinau kad turi kazkokia viena merga retkarciais prisiglaust.Kai prigeria.bet jau nieko ir del to nebejauciu.vienodai sviecia.perdegiau taip sakant jau.... :P

laikykis ir jei tikrai apsisprendei tai galvele aukstyn ir viska pasakyk,tik nesikankink,stiprybes tau :victory::coffee::hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kiek man zinoma tai vyrai iskart buna tokie, o ne patampa jau santuokoi tokiais, tai negi ispradziu zavi , o pakui ima kelti sleikstuli?

:coffee: Aisku tai ne mano reikalas, bet man visad tai knietejo suprasti, kaip ten buna is tikruju.

Man siek tiek nesuprantama, juk vyrai neslepia kokie jie yra,o moterys is pradziu zavisi, o paskaui rekia kokie jie nieksai, cia ne tave turiu konkreciai uomeny bumbasi :lol:

O aš manau kad visi mes kažkiek keičiames su laiku ir požiuris į gyvemą ir visą kitą :flowers:

bumbasi, užjaučiu... kadangi kaip pati sakei nieko nejauti, tai manau ir jasmai atvėso :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man siek tiek nesuprantama, juk vyrai neslepia kokie jie yra,o moterys is pradziu zavisi, o paskaui rekia kokie jie nieksai, cia ne tave turiu konkreciai uomeny bumbasi :lol:

na jei is mano puses ziurint,tai paprasciausiai buvo jaunos mergaites susizavejimas.tik nesuprantu kuom as ten zavejaus.Ai nebuvo jisai toks baisus koks yra dabar.Agresija kyla po truputi jam .Vat kas baisu.Kai girtas pradeda keikti mano gimine,mane i suns dienas det,kokie mano pusbroliai bjaurybes,pasikele ir tt.net apspjaudo .is pradziu to nebuvo,bet metams begant ir snapsei smegenis plaunant ir zmogus bjaureja :flowers: Beto mano tevas toks buvo.Ir dabar geria dar ,bet nebera toks bjaurybe kaip seniau.Tiesiog bjauru paliko, kad sventes atskirai.Nes jisai pas mano giminiu nebevaziuoja,as pas jo irgi.Neturiu ten ka veikt.Visi snairuoja,kokia as bjaurybe ,gyvenima suedziau brangiam suneliui ir broliui,per mane geria,pati as del visko kalta.

Na niuansu buna visokiu juk.Is pradziu zavimis,o paskui tas susizavejimas su metais dingsta ir supranti,kad nera nieko bendra tarp musu. :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bumbasi isamiai cia paresei as ir panasiai galvoju, kad per jaunos teka, susizavi velniai zino kuo.

as asmeniskai jaunystej nesizavejau bjaurybem gerenciais ar kitokio plauko vyriskais. tiksliai zinojau ko ieskau ir nesitveriau i bet ka. mama gera turejau paprotino paauglystej ir laisves apsciai dave, pasitikejo, o as ir nenuvyliau jos.

uztat ir niekad nesuprasdavu tu susizavejimu, arba as ji pakeisiu. nes pakeist deje neiseina, buna tik darblogiau. zodziu galima kalbet be galo apie priezastis, bet fakto tai nekeicia.

yra kaip yra ir per amzius bus tikriausiai

kicule poziuris i gyvenima keiciasi , bet isitikinimai del gyvenimo niekada.. :flowers:

nors sako niekada nesakyk niekada, bet jei gyventi su sia nuostata, tai tada butu labai nyku, jai visda keistumei poziuri nuo aplinkybiu :victory:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat visa jaunyste mane trauke prie blogiuku.Pati nesuprantu kodel.Dabr kai pagalvoju,tie geruciai kurie kabindavo budavo pavaryti...Dabar jau nezzinau prie ko trauktu.Tik kai turi du vaikus mazai kuri trauks prie manes :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vat visa jaunyste mane trauke prie blogiuku.Pati nesuprantu kodel.Dabr kai pagalvoju,tie geruciai kurie kabindavo budavo pavaryti...Dabar jau nezzinau prie ko trauktu.Tik kai turi du vaikus mazai kuri trauks prie manes :victory:

oi tos jaunikles vis prie to blogio kaip drugeliai prie liepsnos.

na o del to kad su viem vaikasi tai neverta nusiminti, bet turesi ziuret i geriukus tik svarbiausia ne i mamos suunelius, bo bedos taipogi bus. aukslo vidurio reikia, o del traukos tai ne visad traukai reikia pasiduoti, reikia mastyti, o ne jausti -pacioje pradzioje, o paskui viskas savaime ivyksta.

negalvok, kad turi du vaikus, tai jau negali tiketis gero, nesamone jai esi puiki , tai vaikai netrukdo.

cia postringauju taip del to kad pati visad vadovavausi protu, o jasmai, visada eidavo antroi vietoi, gal delto manau, kad is esmes man pasiseke.

Vyras visad juokiasi is manes, sako tu kada jausmais kaip tikra moterim vadovausies ir ausim mylesi, o ne protu kaip visada. :flowers:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...nesąmone jog su dviem vaikais niekas Tavęs nenorės, pasiteisinimas sau...dalinis sąžinės ir permainos baimės nuraminimas, ....užaugau alkoholikų šeimoje, tad puikiai žinau ką reiškai vaikams tokia gyvenimo patirtis, o galu gale kas duos medalį, kad moterys pravargsta savo gražiausius metus šalia alkoholiko ar mergišiaus.... :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nei tas nei tas negerai.

Gyvenu su daugokai isgerianciu,tai tiesiog slykstetis pradejau.Ir zinau kad turi kazkokia viena merga retkarciais prisiglaust.Kai prigeria.bet jau nieko ir del to nebejauciu.vienodai sviecia.perdegiau taip sakant jau.... :mirksiukas:

stiprybes tau - esi grazi moteris ir tikrai tau ne vieta kankintis bei kankinti vaikus :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nei tas nei tas negerai.

Gyvenu su daugokai isgerianciu,tai tiesiog slykstetis pradejau.Ir zinau kad turi kazkokia viena merga retkarciais prisiglaust.Kai prigeria.bet jau nieko ir del to nebejauciu.vienodai sviecia.perdegiau taip sakant jau.... :mirksiukas:

perskaiciau ir kunas pasisiause :victory: as negaleciau taip gyventi :victory: kazka galvociau o tuo labiau jei viskas perdege

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.