Pereiti prie turinio
Bambyna

Ar j?s pripa?ystate feministines idejas?

Rekomenduojami pranešimai

Jei taip, ar nedarote tai tik del to, kad 'tai turi daryti visos moterys'? Ar jauciates diskriminuojamos? Kur? Kodel negalite su tuo susitaikyti? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man neai?kios to judejimo idejos. Tarsi reikalauja lygio teisio. Bet jei troleibuse stambus jaunas vyras pribegs ir atsises greieiau nei senute ar ne?eia moteis ir a pastabas apie silpnesna atre?, kad visi lygus. Manau, kad gera judejimo idejas kraipo visi kas netingi ir daro "lygybes" ten, kur negali buti i? principo, bet nemato nelygybes ten kur ji realiai yra.

Tarkim, man atrodyto gerai, jei moterims vaiko prie?iura buto vertinama kaip visuomenei naudingas darbas, tai tureto atakos sveikatos draudimui ar pensijai,

taeiau skurd?ioje valstybeje tokios utopijos yra neamanomos.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane ne kartą yra pavadinę antifeministe, nes kai išsakau savo nuomonę, atseit aš pritariu vyrams, ir tada esu anti, bet ką aš galiu padaryti, kad aš taip mąstau. Ar aš pritariu feministinėms idėjoms? Negaliu pasakyti, kad esu šalininkė, bet visiškai nepritarti negaliu, bent dėl pirminių idėjų, kurių dėka esame kas esame, ir kitaip suvokiame save, bet man atrodo, kad dbr jau peržengiamos ribos, ir dažnai moterys peržengia moteriškumo ribas..

Nesu feminizmo šalininkė iš esmės, ir manau, kad ši idėja pasmerkta žlugimui

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per feministes ner gyvenimo :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visur yra kraštutinimų :super: feminizme - irgi :super: o šiaip, ar žinote, kad jei ne feminizmas, mes iki šiol negalėtume balsuoti? juk feminizmo pirmosios idėjos ir buvo tokios, kad moterys galėtų balsuot, dirbt, mokytis, o ne vien namų šeimininkėm ir puošmenom būt :D Kaip jau minėjau, kartais nueinama per toli, bet visur yra ekstremalumo. Man feminizmas būtų tai, kad į mane pirmiausia žiūrėtų kaip į žmogų, ir tik po to kaip į moterį. Jei man norės atidaryt duris kavinėj - ok, prašom, bet jei už mane norės apmokėt sąskaitą - 99%, kad ne, nes tas žmogus labai jau artimas turi būti, kad jam tą leisčiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žinome:)

dėl susimokėjimo sutinku. Pirma žmogus turi būti artimesnis, kad už tave dar mokėtų.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nemanau, kad daug laimėjome gavę teisę balsuoti :) Mielai neičiau į tuos balsavimus :)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na, nemanau, kad daug laimėjome gavę teisę balsuoti :) Mielai neičiau į tuos balsavimus :)

visiškai tau pritariu čia. Mielai viską palikčiau tą politiką ir balsavimus vyrams. Ir dar daug ką atiduočiau jiems atgal, ką davė feminizmas mums :D

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visiškai tau pritariu čia. Mielai viską palikčiau tą politiką ir balsavimus vyrams. Ir dar daug ką atiduočiau jiems atgal, ką davė feminizmas mums :D

Visiškas absurdas :blink: nu žinot einu :rolleyes:

Moterys irgi turi būti politikoje, kaip gi taip, gal jau užtenka kad vyrai nori abortus uždrausti darytis ir t.t.

Mergaitės kas jums, atsigaukit :) :flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man 'feministines idejos' netrukdo :rolleyes:, manau yra naudinga tai, ka moterytes iskovojo musu naudai, ir sugrizti i 'akmens akmziu' butu tiesiog nepadoru... Bet visame kame turi buti saikas. Kai tos idejos persudomos tai jau atrodo komiska... Kaip ir aklais tomis idejomis sekti.

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visur yra kraštutinimų :) feminizme - irgi :) o šiaip, ar žinote, kad jei ne feminizmas, mes iki šiol negalėtume balsuoti? juk feminizmo pirmosios idėjos ir buvo tokios, kad moterys galėtų balsuot, dirbt, mokytis, o ne vien namų šeimininkėm ir puošmenom būt :) Kaip jau minėjau, kartais nueinama per toli, bet visur yra ekstremalumo. Man feminizmas būtų tai, kad į mane pirmiausia žiūrėtų kaip į žmogų, ir tik po to kaip į moterį. Jei man norės atidaryt duris kavinėj - ok, prašom, bet jei už mane norės apmokėt sąskaitą - 99%, kad ne, nes tas žmogus labai jau artimas turi būti, kad jam tą leisčiau :)

pritariu tavo nuomuonei ;)

o cia tai gryna apsurda leptelejai :rolleyes:

jeigu vyrams perleisti atgal viska ka moterys issikovojo- butu grynas chaosas....ka vyrai ismano?????? pastoviai eidami netgi balsuoti tariasi su mumis moterimis....

negaleciau gyventi ir buti moterimi jeigu man reiktu sedeti tik namuose, seimininkauti ir auginti vaikus......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pritariu tavo nuomuonei ;)

o cia tai gryna apsurda leptelejai :rolleyes:

jeigu vyrams perleisti atgal viska ka moterys issikovojo- butu grynas chaosas....ka vyrai ismano?????? pastoviai eidami netgi balsuoti tariasi su mumis moterimis....

negaleciau gyventi ir buti moterimi jeigu man reiktu sedeti tik namuose, seimininkauti ir auginti vaikus......

ne tai pasakiau :) DALĮ. Nesakau, kad visiškai ignoruoju feminizmo tam tikras idėjas, be ko nebūtume tai, kas esame, kažkur jau tai anksčiau rašiau. Bet daug kur man nepatinka. Bet tai nereiškia namai ir šeimininkė be savirealizacijos. Plius, reikia tam dar turėti labai supratingą vyrą. Nes ne visi vyrai be feminizmo yra tironai ir užgauliotojai ir moterys jiems tik tarnaitė.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.