Pereiti prie turinio
Bambyna

Ar j?s pripa?ystate feministines idejas?

Rekomenduojami pranešimai

ne tai pasakiau ;) DALĮ. Nesakau, kad visiškai ignoruoju feminizmo tam tikras idėjas, be ko nebūtume tai, kas esame, kažkur jau tai anksčiau rašiau. Bet daug kur man nepatinka. Bet tai nereiškia namai ir šeimininkė be savirealizacijos. Plius, reikia tam dar turėti labai supratingą vyrą. Nes ne visi vyrai be feminizmo yra tironai ir užgauliotojai ir moterys jiems tik tarnaitė.

vyrai tokie padarai, jeigu moterys pacios neiskovotu laisves tai jie ir elgtusi su mumis kaip su vergemis......paziurek i musulmonus.....

dabar vyrai atrodo geri, supratingi ir panasiai, bet mes nezinome juk kokie jie buvo pries mums iskovojant laisve :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
man 'feministines idejos' netrukdo

Bet visame kame turi buti saikas. Kai tos idejos persudomos tai jau atrodo komiska... Kaip ir aklais tomis idejomis sekti.

tikrai pritariu tau :)

o cia tai gryna apsurda leptelejai :rolleyes:

jeigu vyrams perleisti atgal viska ka moterys issikovojo- butu grynas chaosas....ka vyrai ismano?????? pastoviai eidami netgi balsuoti tariasi su mumis moterimis....

negaleciau gyventi ir buti moterimi jeigu man reiktu sedeti tik namuose, seimininkauti ir auginti vaikus......

aš lygiai taip pat galvoju ;)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vyrai tokie padarai, jeigu moterys pacios neiskovotu laisves tai jie ir elgtusi su mumis kaip su vergemis......paziurek i musulmonus.....

dabar vyrai atrodo geri, supratingi ir panasiai, bet mes nezinome juk kokie jie buvo pries mums iskovojant laisve ;)

apie musulmones mes mąstome iš europietiškos "galvos" pozicijos:)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
apie musulmones mes mąstome iš europietiškos "galvos" pozicijos:)

o kaip kitaip galime mastyti????? istekek uz musulmono, perimk jo religija ir mastyti kaip jie ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip kitaip galime mastyti????? istekek uz musulmono, perimk jo religija ir mastyti kaip jie ;)

aš nenoriu tekėti už musulmono. Nes man jie nepatinka :a060: Jei įsimylėčiau gal taip ir padaryčiau, jei tenais gyventi važiuočiau ;) tik turbūt su savo europietišku mąstymu iki galo nesiadaptuočiau.

Jei būčiau musulmonė, mąstyčiau kitaip turbūt.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negaleciau pasakyti, kad esu pries ar uz ju idejas ir neklauzada labai teisngai pasake - viskam yra ribos, kai jau buna per daug tai tikrai juokas ima ir nebesinori nei klausytis, nei girdetii ju

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.