Pereiti prie turinio
Bambyna

Kaip vyrai žiūri į biseksuales?

Rekomenduojami pranešimai

manau, kad neypac palankiai. Juk galimosgresmes ratas prasiplecia 50% :secret[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
manau, kad neypac palankiai. Juk galimosgresmes ratas prasiplecia 50% :secret[1]:

apie kokia tu cia gresme? :whistling:

nelabai supratau :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Biseksuales gali pasiduoti ne tik vyru traukai :whistling:

ta prasme apie neistikimybe su moterim? :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha :bigsmile:

idomu :hm:

kazi a labai supyktu :rolleyes:

juk tai ir butu isdavyste, tik gal ne tokia skaudi kaip kad su vyru jei isduotu :bigsmile:

bet siaip nemanau kad jiems tai nepatiktu, kiek man zinoma juos tai jaudina :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
idomu  :bigsmile:

kazi a labai supyktu :rolleyes:

juk tai ir butu isdavyste, tik gal ne tokia skaudi kaip kad su vyru jei isduotu  :bigsmile:

bet siaip nemanau kad jiems tai nepatiktu, kiek man zinoma juos tai jaudina  :hm:

Isdavyste visokiomis formomis skaudi. Galvoju, kad vyrus jaudina ne tik dveju moteru aktai, bet ir vyro ir moters meiles scenos. Mylima moteris su drauguze intymioje pozoje, ar mylima moteris linksmybeje su kitu vyru. Manai, kad tai jiems patiktu, nes vaizdelis sujaudintu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Isdavyste visokiomis formomis skaudi. Galvoju, kad vyrus jaudina ne tik dveju moteru aktai, bet ir vyro ir moters meiles scenos. Mylima moteris su drauguze intymioje pozoje, ar mylima moteris linksmybeje su kitu vyru. Manai, kad tai jiems patiktu, nes vaizdelis sujaudintu?

nemanau :rolleyes:

bet as prie to lenkiu kad moters + vyro isdavyste butu skaudesne nei kad moteris + moteris :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nemanau  :rolleyes:

bet as prie to lenkiu kad moters + vyro isdavyste butu skaudesne nei kad moteris + moteris  :bigsmile:

Kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kodel?

tiesiog tai manau :rolleyes:

be to esu kazkada diskutavusi su vyriskos lyties atstovais jie taip pat tokios pat nuomones. Siaip cia skirtingai nes as irgi manau kad ne kievienas vyras galbut butu tokios pat nuomones..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienintele prielaida, kuri gal siek tiek pateisina tavo manymus, tai, kad vyriskis gali jaustis nepakamai geras, jei moteris susirado meiluzi. Cia imasi fantazijos, kad tikriausiai "anas"geresnis lovoje. Imant duomen savivertes kritima-gal tavo teorija turi siek tiek pagrindo.

O del keletos vyru nuomones... Reiktu atlikti sociologine apklausa, atrenkant skirtingo amziaus, skirtingo socialinio sluoksnio ir t.t. vyrus. Tuomet galetume remtis apklausos duomenimis.

p.s. Nemegstu argumentu "mano tokia nuomone, nes tiesiog taip manau" :swoon2[1]: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vienintele prielaida, kuri gal siek tiek pateisina tavo manymus, tai, kad vyriskis gali jaustis nepakamai geras, jei moteris susirado meiluzi. Cia imasi fantazijos, kad tikriausiai "anas"geresnis lovoje. Imant duomen savivertes kritima-gal tavo teorija turi siek tiek pagrindo.

O del keletos vyru nuomones... Reiktu atlikti sociologine apklausa, atrenkant skirtingo amziaus, skirtingo socialinio sluoksnio ir t.t. vyrus. Tuomet galetume remtis apklausos duomenimis.

p.s. Nemegstu argumentu "mano tokia nuomone, nes tiesiog taip manau"  :swoon2[1]: .

nemanau kad norint isreikst savo nuomone reikia klaust ka mano visuomene :laugh:

:rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.