Pereiti prie turinio
Bambyna

Kaip vyrai žiūri į biseksuales?

Rekomenduojami pranešimai

nemanau kad norint isreikst savo nuomone reikia klaust ka mano visuomene  :laugh:

:rolleyes:

Visuomenes nereik atsiklaust, reiskiant savo nuomone. Ale reik padaryt sociologine apklausa, jei zadam savo nuomone remti vyru nuomone. Ar klistu manydama, kad kiekviena musu nuomone yra paremta kazkuo, o ne siaip nukritusi ir tiesiog tokia sau esanti savaime :grin: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Visuomenes nereik atsiklaust, reiskiant savo nuomone. Ale reik padaryt sociologine apklausa, jei zadam savo nuomone remti vyru nuomone. Ar klistu manydama, kad kiekviena musu nuomone yra paremta kazkuo, o ne siaip nukritusi ir tiesiog tokia sau esanti savaime :grin: .

savo nuomone paremiau keletos vyru nuomonem, kurios ir sutapo :rolleyes:

bet va rasiau kad neatmetu ir to dalyku kad ne visi vyrai yra taip pat tokios pat nuomones :tongue:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
savo nuomone paremiau keletos vyru nuomonem, kurios ir sutapo  :rolleyes:

bet va rasiau kad neatmetu ir to dalyku kad ne visi vyrai yra taip pat tokios pat nuomones  :tongue:

O as ispejau, kad keletos vyru nuomone remtis, formuojant savo nuomone, rizikinga(numanau, kad tai panasaus amziaus, panasios patirties, panasios soc. padeties, panasiu paziuru vyrukai) :grin: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O as ispejau, kad keletos vyru nuomone remtis, formuojant savo nuomone, rizikinga(numanau, kad tai panasaus amziaus, panasios patirties, panasios soc. padeties, panasiu paziuru vyrukai) :grin: .

siaip tokia nuomone turejau ir anksciau tik tiek kad ji sutapo.... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kuo paremta ankstesne nuomone?

nejau viskas turi buti kazkuom paremta :rolleyes:

net nzn kada toks mano mastymas susiformavo....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nejau viskas turi buti kazkuom paremta  :rolleyes:

Manau , kad viskas. Kitaip neidomu sneket. pvz.

Tema" kaip vyrai ziuri i biseksuales"

1 ats- gerai(nes tokia mano nuomone)

2. ats. - blogai, nes tokia mano nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau , kad viskas. Kitaip neidomu sneket. pvz.

Tema"  kaip vyrai ziuri i biseksuales"

1 ats- gerai(nes tokia mano nuomone)

2. ats. - blogai, nes tokia mano nuomone.

argumentavau tuom kad buvo taip kad ir dar su kai kuom nuomone sutapo, bet va sakai to nepakanka :tongue:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
argumentavau tuom kad buvo taip kad ir dar su kai kuom nuomone sutapo, bet va sakai to nepakanka  :tongue:

As irgi turejau nuomone, kuri sutapo su dar dvieju, todel mano tokia nuomone :abrr:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tokių man o gyvenime nėr, tai man asmeniškai netrukdo biseksualė, ar lesbietė - vienodai man.

Aš tai jokio potraukio merginom nejaučiu, ir lovoj nenorėčiau panelės :lol:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj neklauskit...mano vyras labai pries visus tuos nukrypimus- jis mano, kad yra sukurta moteris ir vyras, o ne vyras-moterim, ar moteris-vyru.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš paklausiau savo amžiaus, tai sakė, kad tokios nereik

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.