Pereiti prie turinio
Deimante

Svajonių miegamasis….

Rekomenduojami pranešimai

Vau, kiek grozio, aciu Kryste ir Linux :wacko: :flowers::victory: Visgi apsvietimas daug reiskia kambaryje, suteikia jaukuma, labai patiko sis kambarelis ef22580f650ff6cde7.jpg:super: Tik lova galetu buti kitokia :flowers:

Kicule, fainas jusu komplektelis :flowers: Nors man tas rudas medis nelabai, jei butu be juosteliu, gal graziau atrodytu, velgi realybeje gal atrodytu kitaip ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kazkaip vis mastau apie kokybe... Norisi tiketis kad geras bus :rolleyes:

kicule kaip gavosi su baldeliais? Man ta medzio tekstura atrodo super... as turiu lekste isdrozta is kokoso palmes medzio - tai labai labai panasi i tavo baldeliu... man tai patinka labai.

O kaip su kainomis? Lyg ir nemaciau ju saite? As traukiu sakni - gal man apsimoketu odini kampa koki nusigriaut is LT.

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ryt vaziuosim savo miegamajam komplekta uzsakyneti :rolleyes:

Lik jau apsisprendem ir pasirinkom "Justluka" firmos, Nomeda modeli.

http://www.justluka.lt/

Nu man tai be galo gražus komplektukas :wub1:

Man ivis tokios tekstūros patinka ir medis ir plytėlės ir viskas, dabar daug ko tokios tekstūros gamina, gražu be galo :flowers:

O kiek toks komplektas kainuoja? Jūs jį visą pirkot, su visom spintom, komodom ir spintelėm?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū mergaites :rolleyes:

Man kaip tik tą plokšte pasirode labai neiprasta, galima buvo ir kitu spalvu pasirinkti, bet tą man pati pačiausia :D

Man ivis tokios tekstūros patinka ir medis ir plytėlės ir viskas, dabar daug ko tokios tekstūros gamina, gražu be galo

Man taip pat :super:

kicule kaip gavosi su baldeliais? Man ta medzio tekstura atrodo super... as turiu lekste isdrozta is kokoso palmes medzio - tai labai labai panasi i tavo baldeliu... man tai patinka labai.

O kaip su kainomis? Lyg ir nemaciau ju saite? As traukiu sakni - gal man apsimoketu odini kampa koki nusigriaut is LT.

Taip gavosi kad mes prieš šventes užsakėm, buvo daug išeiginiu, tai jaučiu šiek tiek dar teks palaukti :wub1: O jau kaip noriuuuuu.....

Laukiu nors čiužinio.

Dėl kainu tai....

Buvo ir kitu variantu (pranciuzu, italu g-bos miegamieji, panasus kaip temoje tie tamsus) bet kainos jų apie 7 tukst., Iš kitos puses pažiūrėjus, tie tamsiai rudi jau ilga laika pardavime, o tokios kaip mano pasirinkta NOMEDA, dar niekur nebuvau mačius :D Realiai jį atrodo gražiau aišku, negu nuotraukuoje.

Mums su nuolaida išejo 4995 tukst.,LT + aišku beveik 1000 ciuzinis :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina kakot kokios kainos žiaurios :rolleyes:

Tai jum Kicule viskas gausis 6000lt, žiauriai daug, bet ką padarysi kad pas mus tokios kainos :wub1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip :doh:

Yra šiek tiek ir pigesniu, bet jau modeliai :nea:

Yra už prieinama kaina lenkišku, bet kažkaip pabijojom dėl kokybės :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...dėl kainu tai....

Buvo ir kitu variantu (pranciuzu, italu g-bos miegamieji, panasus kaip temoje tie tamsus) bet kainos jų apie 7 tukst., Iš kitos puses pažiūrėjus, tie tamsiai rudi jau ilga laika pardavime, o tokios kaip mano pasirinkta NOMEDA, dar niekur nebuvau mačius :wub1: Realiai jį atrodo gražiau aišku, negu nuotraukuoje.

Mums su nuolaida išejo 4995 tukst.,LT + aišku beveik 1000 ciuzinis :kadaryt:

na gal bus kokybiski pakankamai uz tokia kaina... Tik jau tas laukimas... :wub1: Bet bus labais magu, kai pagaliau atvez :wub1:.

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule tikiuosi kad ramiai mieosi naujoje lovoje ir labai tikiuosi kad imesi foto kaip realiai atrodo tavo miegamasis... :mellow:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes irgi dabar apie miegamąjį galvojam... nė neįsivaizduoju, ko noriu... čia daug kas rašė, kad smagiau dažytos sienos, o man kažkodėl atrodo, kad tapetuotos jaukiau... :) dabar galvoju apie žalsvą ir violetinę spalvas, bet turbūt, kai nueisiu pirktis, tai kaip visada nusipirksiu ką nors rudo... :victory: kažkaip niekaip negaliu nuo tos spalvos atsiribot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2-12-xoskie.jpg

atla021208_rom-26117.jpg

cameradalettored1.jpg

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sgl_redbedroom2.jpg

house4.jpg

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo grazu tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.