Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

as irgi bijau tamsos...ir tikriausiai del to kalta tik mano fantazija,nzn kodel,bet kai tamsu ir butent namuose i galva pradeda listi viena vienintele nesamone.......man visalaika atrodo,kad tamsoje galiu isvysti amzinatelsi seneli :o nors gyvenime ji laaaabai myliejau,jis buvo pats geriausias senelis pasaulije ir kodel as jo taip bijau dabar net neisivaizduoju.... :super: nors,is kitos puses manau yra priezstis....

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
todel kad pilna vaiduokliu kurie nori mus nuzudyti :hm:)))

va cia tai prajuokinai mane :hm: :D :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anksciau as siaubingai bijojau tamsos, dabar siek tiek maziau.pamenu po brolio mirties kazkur men ar du naktim visad kambary palikdavau ijungta sviesa,paniskai bijojau buti tamsoje.o vat su draugais ar kitais zmonemis as galiu eiti per tamsa, o vienos tai nieks varu nenuvarytu :flowers: tik nezinau kodel jauciu sia baime,butu labai idomu suzinoti :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip net paziurejus kriminalines laidas kuriose rodomos laiduotuves- as po tu laidu bijau but tamsoje- jeigu miegu uzsikloju iki galvos :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kazkaip net paziurejus kriminalines laidas kuriose rodomos laiduotuves- as po tu laidu bijau but tamsoje- jeigu miegu uzsikloju iki galvos :(

:flowers: ...o mes dabar su vyru renkamės kokį siaubiaką žiūrėsi, vakare... :wub1:

Mažius mano iki dabar miega su uždegta lempa, niekaip nesiryžta miegoti vienas tamsoje...Gal kai mažiukė persikraustys pas jį į kambarį, pasidrąsins....ir tamsoje nejaukiai jaučiasi.... :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ankščiau nebijojau tamsos, bet kai vieną žiemos vakarą užpuolė gatvėj ir atėmė telefoną, paniškai pradėjau bijoti tamsos. ir visai nesvarbu ar einu viena ar ne, vis tiek baimė didžiulė

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.