Pereiti prie turinio
TeaMan

Islamas ir musulmonai

Rekomenduojami pranešimai

O jei koks rašytojas parašytų apie krikščionišką šeimą, kur vyras sakykim buvo labai žiaurus, mušė moterį, vaikus, laikė juos beteisiais, paskui nužudė, sudegino, kaulus pakasė ir apsimetė, kad nieko nenutiko... ir tą knygą perskaitytų kokia musulmonė, kaip manai ji pagalvotų "koks žiaurus vyras" ar "kokie tie krikščionys...."? :16:

p.s. knygos neskaičiau, bet apie ją girdėjus esu :lol:

na siaip manau,kad musulmonai nemegsta baltaodziu taip pat kaip kad mes juos..... visi zmones ziaurus kokios odos spalvos bebutu,bet musulmonisko kraujo-ziauriausi....... as juos matau kiekviena diena ir tiek daug,kad kai kurie per visa savo gyvenima tiek nemate-tad is tikruju zinau ka sakau :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kažkaip įtariu, kad žiauresni būtų kokios Afikos tautos kanibalai :super:

Gal gali papasakot, kaip tau asmeniškai pasireiškė musulmono žiaurumas vien todėl, kad jis musulmonas, na ko nepadarytų krikščionis, budistas ar pan. ;)

O labiausiai visų nemėgsta, tai baltieji, o kai jie save labai aukštai bando pastatyt, tai tokių, kad kitos spalvos žmonės nemėgsta, tai nieko čia stebėtino.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano uomone tai isvis sioj zemej pats ziauriausias sutverimas yra zmogus o del to musulmonai ar kas kitas visi jie zmones tik visi su savais isitikinimais ir tiesom turiu neviena drauga musulmona tikrai geri zmones ir kai kuriems "baltiesiems" tikrai toli iki ju nuosirdumo

GERIAU BŪTI VELNIU DIDELĖJE ŠVENTYKLOJE NEGU DIEVU MAŽOJE SENOVĖS KINŲ IŠMINTIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš kažkaip įtariu, kad žiauresni būtų kokios Afikos tautos kanibalai :victory:

Gal gali papasakot, kaip tau asmeniškai pasireiškė musulmono žiaurumas vien todėl, kad jis musulmonas, na ko nepadarytų krikščionis, budistas ar pan. :mirksiukas:

O labiausiai visų nemėgsta, tai baltieji, o kai jie save labai aukštai bando pastatyt, tai tokių, kad kitos spalvos žmonės nemėgsta, tai nieko čia stebėtino.

na man labai slykstu kai ju moterys vaiksto uzsiviniojusioss, nepakenciu kaip jie elgiasi su musu moterim..... atsiprasant- isrurina jas, o poto po visa darba nesioja ir rodo nuotraukas- oj sita buvo gerule,o sita dar geresne .... na slykstu..... triuksmingi zmones..... kai dirbau fabrike-buvau nescia ir vienas musulmonas prisikabino prie manes ir sako man kad dabar tu busi mano panele-as turiu dvi zmonas ir keturis vaikus tai galesi but dar viena..... as jam aiskinu,kad as istekejusi ir turesiiu vaikiuka,o jam nusipjaut-vistiek ant savo uzsispyres....dabar jis nusizude del kazkotai-nezinau priezasties.....

o siaip tai as dabar net negaliu lyginti lietuviu ir musulmonu-ziaurumo atveju- neseniai du lietuviai nuzude lietuvaite, supjauste jos kuno dalis ir ismete po papludimi.... siaubas- dabar policija pranes tos moters seimai, kad ju dukra, motina ir zmona mirusi.... poto visai nesenai du lietuviai uzmuse lietuvi.... tad siaip ir musu tautieciai neatsilieka ziaurumu....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na mano uomone tai isvis sioj zemej pats ziauriausias sutverimas yra zmogus o del to musulmonai ar kas kitas visi jie zmones tik visi su savais isitikinimais ir tiesom turiu neviena drauga musulmona tikrai geri zmones ir kai kuriems "baltiesiems" tikrai toli iki ju nuosirdumo

na as nekalbu apie visus musulmonus,bet mazuma ju normaliu..... dazniausiai jie gimsta su sautuvais ir savais isitikinimais :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na man labai slykstu kai ju moterys vaiksto uzsiviniojusioss

o kažkam gal nepatinka, kad mes vaikštom su kelnėm :super: jos drabužis tau juk nekenkia? tai kur tolerancija? versti jas taip rengtis gali tik žiaurūs vyrai, taip kaip pas mus gali neleisti vaikščiot per daug atvirai ir pan. čia jau neesmė, kad vyras musulmonas, tai verčia muturiuotis. O musulmoniškose šalyse, kad jos taip vaikšto, tai juk irgi nieko keisto, tai tiesiog tradicija. Musulmonai yra labiau religingi nei krikščionys, labiau paiso tų visų religinių reikalavimų. Jos pačios taip rengiasi ;)

nepakenciu kaip jie elgiasi su musu moterim..... atsiprasant- isrurina jas, o poto po visa darba nesioja ir rodo nuotraukas- oj sita buvo gerule,o sita dar geresne .... na slykstu.....

esi 100% tikra, kad koks krikščionis lovelasas to nedaro?

o siaip tai as dabar net negaliu lyginti lietuviu ir musulmonu-ziaurumo atveju-

kodėl lietuvio ir musulmono? msulmonas, tai ne tautybė, o lietuvis ne religija, juk skiri?

o šiaip kiek tekę domėtis, tai turkai mažiausiai paiso korano, jie (dauguma) ir kiaulieną valgo ir rūko ir geria ir su mergom duodasi ir t.t. ir Europoje lygtais jų daugiausia???

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kodėl lietuvio ir musulmono? msulmonas, tai ne tautybė, o lietuvis ne religija, juk skiri?

o šiaip kiek tekę domėtis, tai turkai mažiausiai paiso korano, jie (dauguma) ir kiaulieną valgo ir rūko ir geria ir su mergom duodasi ir t.t. ir Europoje lygtais jų daugiausia???

aisku as skiriu- gal ne taip issireiskiau.... babajus ir lietuvis- dabar gerai????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

babajus? čia kokioj šalį jie gyvena?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
babajus? čia kokioj šalį jie gyvena?

cia vadinami musulmonai-kaip lietuviai,lenkai, taip ir babajai-visi musulmonai ir panasiai....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai mes gi rusai ir sostinė mūsų Ryga...

O šiaip manau, kad visus vienos religijos asmenis suvienodint ir vadint įžeidžiačiai "babajai" yra itin žemas lygis.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na tai mes gi rusai ir sostinė mūsų Ryga...

O šiaip manau, kad visus vienos religijos asmenis suvienodint ir vadint įžeidžiačiai "babajai" yra itin žemas lygis.

klausyk jeigu tau zemas,tai tu ir nevadink,o man normalu-as ir vadinu.... tad atsikabink. baigiu diskusija su tavim..... pati nesupranti daug ko ir bandai pasirodyti protingiausia.... raminkis siek tiek....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, anglijoj tuos šlykštynes juodašiknius vadina babajais, amerikoj musulmonkas almūškom, amerikonai lietuvius facking emigrant ir t.t.

Taip jau yra, ir kad tau vienai tai šlykštu sėdint čia lietuvoj tai žinok juokigą, tuo labiau ginant tą su kuoriuo tikrai realiai nėra susidūrus tik kad nuostatos tokios.

Man tai kaip buvo taip ir yra, esu juoda rasistė, ir man dzin kas apie mane galvoja, nenkenčiu aš jų visų.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.