Pereiti prie turinio
uogyte

Akcijos, nuolaidos, geri pasiūlymai

Rekomenduojami pranešimai

Na bet gi koks skirtumas kiek ir kaip jie ten padaro, jeigu jum reik to daikto? Juk jį pirktum kol tipo nėra nuolaidos, bet jau daug geriau pirkti su nuolaida, nors ta nuolaida tik mūm akis dūmt bet vistiek kažkokia tai būna.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na bet gi koks skirtumas kiek ir kaip jie ten padaro, jeigu jum reik to daikto? Juk jį pirktum kol tipo nėra nuolaidos, bet jau daug geriau pirkti su nuolaida, nors ta nuolaida tik mūm akis dūmt bet vistiek kažkokia tai būna.

Tai aisku, kad jokio skirtumo, jei reikia ir perki. Bet tik tiek aisku, kad neblogai permokame. Suprantu ir prekybininkus - reikia nuoma susimoketi, atlyginimus ismoketi tai ir kainos tokios.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai aisku, kad jokio skirtumo, jei reikia ir perki. Bet tik tiek aisku, kad neblogai permokame. Suprantu ir prekybininkus - reikia nuoma susimoketi, atlyginimus ismoketi tai ir kainos tokios.

O dar paskui visi prekybininkai skundžiasi, kad atsirado daug lietuvaičių, kurie ištiesų skrendą į užsienį apsipirkti. Na bet nors tada žmonės žino ką nusipirko, ir kainos ir kokybės atžvilgiu gali pasirinkti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O dar paskui visi prekybininkai skundžiasi, kad atsirado daug lietuvaičių, kurie ištiesų skrendą į užsienį apsipirkti. Na bet nors tada žmonės žino ką nusipirko, ir kainos ir kokybės atžvilgiu gali pasirinkti.

Cia tai jau teisybe, nepalyginsi drabuziu pirktu Lietuvoje ir uzsienyje :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar reikia keliu anspaudeliu surinkti,tam kad gauti SARMOS nuolaidu kortele :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cha! su tokiu kosmetikos parduotuvių lankymu kaip mano, tai daug laiko praeitų kol 10 antspaudėlių surinkčiau. Reikėtų kiekvieną priemonę atskirai pirkinėti, kad greičiau būtų. Ir kosmetikos man daug nereikia...

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man dar reikia keliu anspaudeliu surinkti,tam kad gauti SARMOS nuolaidu kortele :D

o uz kokia suma reikia pirkti, kad gautum sarmos nuolaidu kortele?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia pirkti dešimt kartų ir anspaudėlius susirinkt, tada gausi, Ledi.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia surinkti 10 anspauduku kortelej, tada tik gali gauti nuolaidu kortele. (Pirkti gali man atrodo uz bet kokia suma).

As kazkada turejau uzpildzius blanka kortelei, kai dar siaip jas duodavo, bet kol davaziavau, jau atsirado naujos taisykles :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
reikia surinkti 10 anspauduku kortelej, tada tik gali gauti nuolaidu kortele. (Pirkti gali man atrodo uz bet kokia suma).

ale vistiek paiaskinkite man durbai bobai, tai ta kortele duoda kai kazka perki ir po to i ja renki antspaudukus???

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tau!

Ir dar man parduotuvėj sakė, kad antspaudukus galima rinkti ir ant čekio.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dave paprasta poperine kortele Sarmoj ir kai ka nors perku paduodu ja kad uzdetu ten anspaudeli :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.