Pereiti prie turinio
kicule

Kaip seniai jūs internete?

Kaip seniai jūs naudojatės internetu ?  

60 narių prabalsavo

1. 1. Kaip seniai jūs naudojatės internetu ?

• Keli mėnesiai
      4
    • Pusė metų
      3
    • Metai
      5
    • Du
      5
    • Virš 3-jų metų ...
      43

Rekomenduojami pranešimai

10 metų :mirksiukas: sunku be interneto būtų :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2 metai ir du menesiai...jei nepainioju.... ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su internetu susipazinau, pries kokius 7 ar 8 metus. Kaip prisimenu, kokia buka buvau, kol ismokau su juo legtis ;) bet turejau gera mokytoja, internete :rolleyes: skype tiksliau, kuris mane moke moke.... :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  oksana85 parašė:
2 metai ir du menesiai...jei nepainioju.... :victory:

oho, koks tikslumas :hm: as tai namuose ji turiu tai treti metai, o siaip pradejau juo naudotis gal pries 8 metus... :)

8m_10_44F89140_LLLaLiLmLiLnLgLiPLsLuLsLiLtLuLoLkLe_0.gif

63895.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Anoli parašė:
oho, koks tikslumas ;) as tai namuose ji turiu tai treti metai, o siaip pradejau juo naudotis gal pries 8 metus... ;)

na netiksliai parasiau- juk parasiau,jei nepainioju... :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  simple_girl parašė:
as tai apie 4 metus naudojuos internetu.neisivaizduoju savo gyvenimo be interneto :geda:

netas tai puiki priemone ne tik bedrauti bet ir rasti daug geros informacijos bent jau man esu prisijungus neta jau gal pries kokius 5 metus :()

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nemoksa parašė:
Su internetu susipazinau, pries kokius 7 ar 8 metus. Kaip prisimenu, kokia buka buvau, kol ismokau su juo legtis :) bet turejau gera mokytoja, internete :hm: skype tiksliau, kuris mane moke moke.... :rolleyes:

O tuomet jau buvo skype? :hm:

Aš su internetu "susipažinau" irgi prieš aštuonerius metus, tuomet namuose įsivedėm... Viskas buvo nauja ir visiškai neaišku, o dabar nė neįsivaizduoju gyvenimo be interneto :hm: Net mašinoje, važiuodama kur nors toliau, naudojuosi :doh:

1h3l1i0j4cc848j23j9j5326233336333b6e656c697569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.