Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Mūsų augintiniai

Rekomenduojami pranešimai

Ledi_x :bredis: Indrute tuoj prades pykti, kad mes is jos sunelio taip juokiames :blink: :blink:

Nu jo jo yra čia man ko pykt, kad išvis išdurnėjo mano šunpalaikis :sird:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as gi juokauju :blink: :lol: o as jums kada pasakojau, kai maniskis su savo broliu sesers suni priziurejo, rotveileri..zodziu, jei ten kazka kepe, kad gan daug aliejaus buvo like formoje ir paliko ta forma ant grindu virtuveje..jiems nematant suo visa alieju ir islaize..paskui tik veliau pastebejo, kad suo kazko labai riaugeja :lol: ir tada suprato, kad butent to aliejaus prisivalge :blink: sake, baisiai jaudinosi, kad tik jam ko nenutiktu, bet viskas tvarkoje buvo + sunelio kailis labai zvilgejo po to gana ilga laika :bredis::sird: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eik tu čia tik blėką išlaižė, mano šunsnukis visą aliejaus bonką išgėrė/išlaižė, ir dar pačią bonką beveik visą suėdė :bredis:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Papasakosiu jum biškį paskutinius mano šunsnukio fokusus :lol:

Žodžiu, negana to kad ištisai sugeba nusiversti šiūkšlių maišą nuo bilei kur bet atrado dar vieną gerą dalyką.

Atsidaro pats duris į vonios kambarį, ir ten pašeimininkaują.

Tai va, tik nupirkau naują muilą, labai skaniai kvepiantį obuoliais :bredis: O kadangi mano vyrukas mėgstą obuolius, tai ir muilą suėdė :blink: Aikšu paskui vėmė dvi paras muilu, o ir lauke kaip darydavo stambesnį reikalą tik muilu pakvipdavo :lol: :doh:

Na ką, perku naują muilą, kaip tik su grupiokėm buvom maximoj, mergos dar žengia, kad perku muilą per daug skaniai kvepiantį :lol: melionais, sako ir vėl suės.

Na ir spėkit? O gi ir to jau pusę suėdė :blink: :sird: Ir svarbiausią, pirmą įlėkes į vonią, lekią žiūrėt ar muilas yra ar ne :lol:

Žodžiu dar ir nuo šunio turiu muilą slėpti :lol: :doh:

:doh::doh: :lol:

Indrute,tu jam obuoliuku nupirk :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisjuokiau... ;) Pasiutes sunekas... ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
laikau ir as triuse Tabe ir zuvytes

koks idomus truses vardelis :pe:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš auginu pinčeriuką :unsure: labai gražus ir mielas , kaip ir visi :cray:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš auginu pinčeriuką :cray: labai gražus ir mielas , kaip ir visi :sauna:

turi omeni "stirna" :sauna:

Ir kaip? Girdejau kad labai lepus suniukai :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spalio 4-oji - Pasaulinė gyvūnijos ir Šv. Pranciškaus Asyžiečio, gyvūnų

globėjo, diena

2007 m. spalio 1 d.

Spalio 4 dieną minima Pasaulinė gyvūnijos ir Šv. Pranciškaus Asyžiečio, gyvūnų globėjo, diena. Daugelyje valstybių laikomasi tradicijos šią dieną pamaloninti savo gyvūnus skanesniu ėdalu, neversti dirbti sunkių darbų, neskersti gyvūnų. Kai kuriose valstybėse mažuosius žmogaus draugus leidžiama atsinešti į bažnyčią, kur laikomos Šv. Mišios už gyvūnus, jų laikytojus bei globėjus.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba kviečia visus žmones paminėti Pasaulinę gyvūnijos dieną, pamąstyti apie žmogaus elgesį su gyvūnais, juos pamaloninti, bet svarbiausia, kad gražus elgesys su gyvūnais būtų kiekvieno piliečio moralinė nuostata.

Pirmąsyk Pasaulinė gyvūnų diena buvo minima 1931 metais Florencijoje, Italijoje, per tarptautinę gyvūnų globos konferenciją.

Padėkos už gyvūnų globą ženklai "Sekime Šv. Pranciškaus pavyzdžiu"

Pasaulinės gyvūnijos dienos minėjimas Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje jau yra tapęs tradicija. Septintus metus iš eilės Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba organizuoja Paulinės gyvūnijos dienos minėjimus įvairiose Lietuvos vietose. Šia proga už visuomenės švietimą gyvūnų gerovės klausimais, pagalbą kenčiantiems, sužeistiems gyvūnams, tai pat gelbstint, reabilituojant laukinius gyvūnus Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba nusipelniusius žmones apdovanoja ženklu "Sekime šv. Pranciškaus pavyzdžiu".

Spalio 4 d. Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba šventinius renginius organizuoja Mažeikiuose. 12.00 val. eisenoje pagrindinėmis miesto gatvėmis, aplankant mokyklas, pravažiuos šunį imituojantis automobilis, lydimas raitelių ir meškų šeimynos, kurie kvies paminėti Pasaulinę gyvūnų dieną. Šventinis minėjimas vyks 14.00 val. Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos bažnyčioje. Vėliau bus įteikti apdovanojimai moksleivių rašinių ir piešinių konkurso "Mano gyvūnas" nugalėtojams.

Renginyje kviečiami dalyvauti visi gyvūnams neabejingi žmonės: ūkininkai, veterinarijos gydytojai, moksleiviai, pedagogai, valstybinių ir visuomeninių organizacijų atstovai.

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turi omeni "stirna" :mellow:

Ir kaip? Girdejau kad labai lepus suniukai :coffee:

Kiek aš žinau, stirnos tai toyterjerai. O pinčeriukas tai atrodo kaip dobermanas tik mažas.

Tai va, kas turit naminių gyvūnų, pasveikinkit juos šią dieną... O pas mane gyvūnėliai dabar tik kieminiai.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.