na musu seimyna pamego medaus torta Medaus tortas 1 stiklinė medaus 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 200 g sviesto 5 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos Kremas: 1 l grietinės 6 šaukštai cukraus pudros 0,5 šaukšto citrinos sulčių Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydami, kaitiname ant garų. Baigdami kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą. Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome. Tada padalijama į 6 dalis, iškočiojama ir iškepami apvalūs lakštai (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui. Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštais cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame. na ir mano kepinys pagal receptuka