Pereiti prie turinio
Svečias Gintaras

Ar tikrai vyrai kiaules?

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Gintaras

Cia beskaitant pamaciau dalyka jus sakot kad visi vyrai kiaules tai teip iseijna kad ir jusu vyrai kiaules , kai kurios sakot beveijk visi tai tipo jusu vyras ne kiaule o kiti kiaules ? "Ka jie jum visi padare kad visi kiaules?"

Man regis cia vienas vyras arba keli padare kiaulysciau ir jus dabar visus vyrus kaltinat ar neturit gedos?:D ;)

"GEISTE PLZ BE SIURKSCIU KOMENTARU :mamba: "

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad ?inai dabar pagalvjau kad viskas ver?iasi. Moterys jau patampa kiaul?m. Ot ir prisiklykavo feminist?s...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo, kad visi mes pupu?iai, kol neprasideda tikrasis gyvenimas - prad?ioje kiekvienas bando padaryti ger? ?spud?, o poto i?lenda visokie niuansai - o kiaulist? tame - kad kuomet pasaka isissklaido, moteris bando derinti, o vyras ieskoti naujo varijanto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man atrodo, kad visi mes pupu?iai, kol neprasideda tikrasis gyvenimas - prad?ioje kiekvienas bando padaryti ger? ?spud?,

gal but :hm: as pavizdziui kai pradejau draugauti su savo vyru,buvau iskarto tokia kokia esu...

Ir kai kiti pasakoja ir sako kad po vestuviu zmona arba vyras visiskai pasikeite,tai maniskis sako kad jis to nepastebejo... :cray:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisidirbti tai jie kartais prisidirba, bet uzdeti etikete "kiaules" nemanau, kad tikslinga.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi kiaules tik kiauliskumas skirtigo lygio :blink:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nea, nevisi juk kiaules...turi jie savo 'idomybiu' , bet ne beviltiski juk. Gautusi, kad gyvenu su kiaule- tai as su tuo nesutinku.

O siaip manau daug priklauso nuo tevu- tie kad augina busima vyra. Nes tie kiauliskumo simptomai nera vien tik paciu vyru nuopelnas.

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea, dalis jų - žmonės.

O jei rimtai ti ant blogo žmogaus nėra ko kaulės vardo teršti.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj pliuj jie net negli būti kaulėmis, nes nebent gėjai, gl - paršai sakyčiau.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruju nezinau ar visi ar ne, nes su ne daug vyru teko susidurti taip,kad suprasti kokie jie....

mano vyras-kartais buna kiaule-kai man reikia pagalbos,o as nepasakau,o jis nepadeda, bet siaip mano vyras auksas...... jokiu budu jis ne kiaule :coffee:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.