Pereiti prie turinio
Sindi ♥

Video programėlė

Rekomenduojami pranešimai

parsisiunciau sudio 10 , bet man reikia serijos numerio , siaip labai paprasta programele ir tikrai lengva dirbti, jau beveik ikaliau sistema , bet norint daugiau ka padaryti reikia serialo , tai va gal kas galit pasakyti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

netinka :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netinka ir sie :victory:

Nicole, o tu pati ir 10 susiinstaliavusi ir tu radai koda ar kaip , nes tikrai daug isbandziau visokiu , bet nei vienas netiko :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siaip isiinstaliavus Studio 9.4.1 Turiu parsisiuntus Studio Plus 10, bet pas mane kazkodel neuzkraudavo tos programos, vis ismesdavo Error..O kitus serials radau SERIALZ.TO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visur ieskojau , bet nerandu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera, tik ka parsisiunciau Pinnacle Studio Plus 11 :rolleyes: labai liuks versija ir veikia puikiai, tad jei vis dar domina pamokeles, butinai parasyk ir pamokysiu, kaip naudotis :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai ir mano mazas projektelis su Pinnacle Studio Plus 11 :rolleyes:Mano Didzejus :rolleyes:

Efektai tik video pradzioje ir pabaigoje, video kokybe nera labai gera, nes filmuota webkamera + video konvertuotas, kad uzimtu maziau vietos..

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As video redagavimui naudoju Ulead DVD Movie Factory 6 ir Womble MPEG Video Wizard DVD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nera, tik ka parsisiunciau Pinnacle Studio Plus 11 :mirksiukas: labai liuks versija ir veikia puikiai, tad jei vis dar domina pamokeles, butinai parasyk ir pamokysiu, kaip naudotis :D

gal pameni is kur siunteisi? Ar yra vaistukai ?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada viska siunciuosi per BitTorrent, ten visada viskas buna su vaistukais :mirksiukas: Jei nori galiu atsiusti diskus su programa :D

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.