Pereiti prie turinio
Snapė

"Pagyvenkim atskirai"

Rekomenduojami pranešimai

pagyventi atskirai galima iki gyvenimo kartu, o paskui jau reiktu spresti dviese susidariusias problemas, o begti nuo vienas kito pagyventi atskirai.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
pagyventi atskirai galima iki gyvenimo kartu, o paskui jau reiktu spresti dviese susidariusias problemas, o begti nuo vienas kito pagyventi atskirai.

vat pritariu tau visom keturiom del sito :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žinot aš irgi jums pritariu, manau ne išeitis pagyventi atskirai, o be to suskilusią vazą paskui labai sunku suklijuoti, nes žymė vistiek lieka

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mums kaip tik atsitiko, vyras pradejo spresti bedas tokiu budu kad jis iseina is namu palikdamas mane viena su vaiku, o man sirdis plysta, man sunku....kaip su tuo kovoti nebezinau.... ka daryti neisivaizduoju bandziau kalbetis bet nesuprantu jo...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vadinasi problemos kalbom neisspresi....

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O mums kaip tik atsitiko, vyras pradejo spresti bedas tokiu budu kad jis iseina is namu palikdamas mane viena su vaiku, o

Savaite vyras su manim nesikalbejo,dare ka norejo,ejo kur norejo,mat supykes buvo... Galu gale paemiau uzrakinau duris ir neileidau.Pas motina isvaziavo.kita diena oi koks gerutis,tik ileisk i namus noriu su tavim but.Ir kalbet pradejo :sird1:

Na negraziai pasielgiau,bet...Uzkniso ...

Na ne tokia situacija,bet...jei pats pastoviai iseina is namu nes nenori sprest problemu,belieka ir tau taip pat daryt.tik anksciau spet issprukt.Arba jau kazka rimciau daryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sidabrine Vilke, kad as bent zinociau kokios tos problemos.... (

Savaite vyras su manim nesikalbejo,dare ka norejo,ejo kur norejo,mat supykes buvo... Galu gale paemiau uzrakinau duris ir neileidau.Pas motina isvaziavo.kita diena oi koks gerutis,tik ileisk i namus noriu su tavim but.Ir kalbet pradejo :sird1:

Na negraziai pasielgiau,bet...Uzkniso ...

Na ne tokia situacija,bet...jei pats pastoviai iseina is namu nes nenori sprest problemu,belieka ir tau taip pat daryt.tik anksciau spet issprukt.Arba jau kazka rimciau daryt...

aha tik man nera kur eit nes pas mano tevus gyvenam, jis tai sast ir isejo arba pas savo tevus arba pas mociute, bet vis galvoju juk ne 20 metu jam ir ne 25 o elgiasi kaip pacanas, jis griauna musu santykius tais isejimais, as jo visiskai nesuprantu pastaruoju metu :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butaforija, o gal jis nenori, gal del to ir neiseina susisneketi ir suprasti vienas kito... zinoma tikiuosi, kad taip tikrai nera ir kad jums tik krize, ir kad visa tai praeis, labai tikiuosi :sird1:

Bumbasi sakyciau, kad dar labai graziai pasielgei uzrakinusi duris :sird1: as buciau ir daiktelius sukrovusi, ir pas mamyte issiuntusi :pana3:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Butaforija, o gal jis nenori, gal del to ir neiseina susisneketi ir suprasti vienas kito... zinoma tikiuosi, kad taip tikrai nera ir kad jums tik krize, ir kad visa tai praeis, labai tikiuosi :sird1:

Bumbasi sakyciau, kad dar labai graziai pasielgei uzrakinusi duris :sird1: as buciau ir daiktelius sukrovusi, ir pas mamyte issiuntusi :pana3:

mes bandem sneketis bet jis taip sneka kad as nieko nesuprantu, as tiesmukiskas zmogus kaip yra taip ir sakau, o jis "eina per aplinkui", suka ratus o tu paskui deliokis deliones, as jam n kartu sakiau, kad nemoku as taip, man reikia pasakyti tiesiai sviesiai kas kaip ir kodel, o jis man atsako viena "ismok" :geda: arba musu beda ta, kad as nemoku sneketis o tu nemoki klausytis, vat ir bandyk spresti problema, kai net nezianu kame reikalas bandziau ir piktuoju ir geruoju, kai pradejau geruoju viskas pakripo dar blogesne linkme, jis pradejo manimi naudotis, kol as su juo buvau griezta ir nerodziau jam taip atvirai savo meiles jis elgesi kitaip o kai pradejau rodyti kiekviena diena savo jausmus prasidejo neaiskumai visi ir vedziojimai uz nosies, kaip taip galima zaisti su mano jausmais, juk as irgi ne gelezine tie pastovus iseidinejimai is namu, nuo 2008 metu geguzes menesio jei skaiciuosime jis jau isejo 6 karta, greit bus metai kai as taip kankinuosi :) is paskutini karta kai snekejomes telefonu pareiske kad nori skirtis :D as paprasiau susirinkti visus daiktu tai jis ju nepasiema ir raktu neatiduoda, tai as nesupratu ka jis galvoja, ar galvoja kad taip ir gyvens tai pas mama tai pas mane?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aha tik man nera kur eit nes pas mano tevus gyvenam, jis tai sast ir isejo arba pas savo tevus arba pas mociute, bet vis galvoju juk ne 20 metu jam ir ne 25 o elgiasi kaip pacanas, jis griauna musu santykius tais isejimais, as jo visiskai nesuprantu pastaruoju metu :D

Na tada cia ja kitas reikalas.Mes savam buste gyvenam.

Bumbasi sakyciau, kad dar labai graziai pasielgei uzrakinusi duris :sird1: as buciau ir daiktelius sukrovusi, ir pas mamyte issiuntusi :geda:

Sakai svelniai....Oi kokios zinutes sulaukiau is jo motinos ta vakara :sird1: Beto jo tevai visai kitam mieste gyvena,tad peskom uzgeres nueit negalejo...Mat puse savaites neleidau ir valgyt ka nupirkau,kadangi gyvenom tik is mano pajamu,o jisai ka turedavo ta pragerdavo ir prarukydavo...Beto negaliu taip paimt ir ismest,neissimokesiu paskolos :D Bankas mane tada ismes duris uzrakines :pana3:

Siaip jo draugeliai manes jau bijo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai svelniai....Oi kokios zinutes sulaukiau is jo motinos ta vakara :sird1: Beto jo tevai visai kitam mieste gyvena,tad peskom uzgeres nueit negalejo...Mat puse savaites neleidau ir valgyt ka nupirkau,kadangi gyvenom tik is mano pajamu,o jisai ka turedavo ta pragerdavo ir prarukydavo...Beto negaliu taip paimt ir ismest,neissimokesiu paskolos :D Bankas mane tada ismes duris uzrakines :sird1:

Siaip jo draugeliai manes jau bijo :pana3:

as net nezinau kaas butu jei gyventume nuosavam bute, jei dar netureciau tevu pagalbos, man tada visai prastai butu :geda:

ir seip pries koki menesi net nepilna as jam pasakiau,kad skiriuosi su juo ir einu tvarkytis popieriu, tai jis tada labai pergyveno net mamai savo rase prase patarti, ka jam daryt nes as uzsimaniau skirtis, nors as to nenorejau tik norejau pagasdint kad suprastu kad reikia kazka daryt imtis kazkokiu priemoniu gelbeti siema :) o dabar....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mes bandem sneketis bet jis taip sneka kad as nieko nesuprantu, as tiesmukiskas zmogus kaip yra taip ir sakau, o jis "eina per aplinkui", suka ratus o tu paskui deliokis deliones, as jam n kartu sakiau, kad nemoku as taip, man reikia pasakyti tiesiai sviesiai kas kaip ir kodel, o jis man atsako viena "ismok" :D arba musu beda ta, kad as nemoku sneketis o tu nemoki klausytis, vat ir bandyk spresti problema, kai net nezianu kame reikalas bandziau ir piktuoju ir geruoju, kai pradejau geruoju viskas pakripo dar blogesne linkme, jis pradejo manimi naudotis, kol as su juo buvau griezta ir nerodziau jam taip atvirai savo meiles jis elgesi kitaip o kai pradejau rodyti kiekviena diena savo jausmus prasidejo neaiskumai visi ir vedziojimai uz nosies, kaip taip galima zaisti su mano jausmais, juk as irgi ne gelezine tie pastovus iseidinejimai is namu, nuo 2008 metu geguzes menesio jei skaiciuosime jis jau isejo 6 karta, greit bus metai kai as taip kankinuosi :( is paskutini karta kai snekejomes telefonu pareiske kad nori skirtis :( as paprasiau susirinkti visus daiktu tai jis ju nepasiema ir raktu neatiduoda, tai as nesupratu ka jis galvoja, ar galvoja kad taip ir gyvens tai pas mama tai pas mane?

man pasiulymas skirtis siuos atveju nuskambejo kaip santazas, jis manau supranta puikiai, kad tu nori issaugoti seima ir tuo naudojasi. gal pati pabandyk sukrati daiktus ir parodyk jam, kad negalima sitaip elgtis su zmona, jo vaiko motina, jis manu tois taves nesitiki, galbut tada pagalvos ko netenka ir kas jam svarbu

Sakai svelniai....Oi kokios zinutes sulaukiau is jo motinos ta vakara :sird1: Beto jo tevai visai kitam mieste gyvena,tad peskom uzgeres nueit negalejo...Mat puse savaites neleidau ir valgyt ka nupirkau,kadangi gyvenom tik is mano pajamu,o jisai ka turedavo ta pragerdavo ir prarukydavo...Beto negaliu taip paimt ir ismest,neissimokesiu paskolos :D Bankas mane tada ismes duris uzrakines :sird1:

Siaip jo draugeliai manes jau bijo :geda:

del paskolos tai reiktu istatymais pasidometi, manau privaletu moketi ir toliau per puse :D

as irgi nebuciau nieko davusi...

matai, o manojo mamyte manes bijo :) tai kazin kaip cia butu su sms-ais :pana3:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.