Pereiti prie turinio
kicule

Kiek laiko Jūsų vyras skiria vaikui?

Kiek laiko Jūsų vyras skiria vaikui?  

43 nariai prabalsavo

1. 1. Kiek laiko J?sų vyras skiria vaikui?

• Tiek pat kiek ir Jus
      7
    • Jus manote kad pakankamai
      20
    • 2 val.,
      8
    • 1 val.,
      6
    • 15 min.,
      2

Rekomenduojami pranešimai

O jau kaip mes esam laimingos... tai ne tas žodis :D Neįsivaizduoju ar yra pasaulyje dar geresnis tėvas mano vaikui :flower: Ir man labai padeda buityje, ir vaiku rūpinasi... Vienžo, pats pats pačiausias :super:

:super:Jau nekalbant apie tai, kad jis netikrasis mano dukrytės tėtis...

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O jau kaip mes esam laimingos... tai ne tas žodis :D Neįsivaizduoju ar yra pasaulyje dar geresnis tėvas mano vaikui :super: Ir man labai padeda buityje, ir vaiku rūpinasi... Vienžo, pats pats pačiausias :D

:ps:Jau nekalbant apie tai, kad jis netikrasis mano dukrytės tėtis...

Labai smagu girdeti, kad yra vyru, kurie tikrai rupinasi savo seimomis :super: Kad tik daugiau tokiu butu, zmones tikrai butu laimingesni :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek tik gali :angry:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as del to ir nenoriu antro vaiko,nes matau kaip vaikas nori tecio ,su juo zaisti,o teciui vienodai,nesubrendes jis kaskoks del vaiku,jis turbut net 15min neskiria vaikui,pareina is darbo ,pavalgo ir prie kompo,po kompo miegot o vaikas kur,ai negaliu m,an net noris kita vyra susirast kuris nors vaika myletu :rolleyes:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal jis tiesiog kaip sakant nemoka uzsiimti su vaiku?

O kaip seniau budavo,kai sunelis buvo mazesnis? :mirksiukas: Ar vyras uzsiimdavo su jo?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as del to ir nenoriu antro vaiko,nes matau kaip vaikas nori tecio ,su juo zaisti,o teciui vienodai,nesubrendes jis kaskoks del vaiku,jis turbut net 15min neskiria vaikui,pareina is darbo ,pavalgo ir prie kompo,po kompo miegot o vaikas kur,ai negaliu m,an net noris kita vyra susirast kuris nors vaika myletu :mirksiukas:

mama nenusimink ,manau tavo vyras myli vaikiuka bet gal nevisada moka tai parodyti :blink:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai tokiu vyru nesuprantu, ka jis nenori kad vaikas mna ankeliu atsisestu ir to uztenka juk :)

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai mazas sunus buvo isvis net nelisdaco prie jo ,jam uzknisdavo kad jis verkia visalaika,dabar kaskiek daugiau uzsiima bet tikrai ne tiek kiek reikia,nes jei visi aplinkui mato kaip jam reikia silumos tevo nu atsiprasau tada jei mano senelis kuriam nedaeina tokie dalykai ir tas pasake oi vargsas vaikas kaip jam silumos reik,ai nenoriu net sneket zlioumbas ima,jis man yra pasakes as nenorejau vaiko cia tu norejai tai ir augink pati,nusaut toki vyra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jis man yra pasakes as nenorejau vaiko cia tu norejai tai ir augink pati,nusaut toki vyra

jietau ,mama... :mirksiukas:

net siurpas prabego per kuna :unsure:

Kaip galima sakyt,ir dar ant tokio didelio,nuostabaus sunelio...

As neturiu zodziu :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kai mazas sunus buvo isvis net nelisdaco prie jo ,jam uzknisdavo kad jis verkia visalaika,dabar kaskiek daugiau uzsiima bet tikrai ne tiek kiek reikia,nes jei visi aplinkui mato kaip jam reikia silumos tevo nu atsiprasau tada jei mano senelis kuriam nedaeina tokie dalykai ir tas pasake oi vargsas vaikas kaip jam silumos reik,ai nenoriu net sneket zlioumbas ima,jis man yra pasakes as nenorejau vaiko cia tu norejai tai ir augink pati,nusaut toki vyra

Kuo toliau,tuo labiau man atrodo-bek tik tolyn nuo jo.... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kuo toliau,tuo labiau man atrodo-bek tik tolyn nuo jo.... :mirksiukas:

:unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetau, Mama, labai uzjauciu :hm: , puikiai suprantu, kaip jautiesi..Na tikrai, sutinku as su Zmonike, niekas nenori skyrybu, bet jau toks gyvenimas irgi ne gyvenimas :hm: Gal pabandyk darbo pasiieskoti, jei imanoma, atsistosi ant savo koju tada nebus taip sunku ir kazkokius didesnius sprendimus daryti :doh: Esi vis dar jauna grazi moteris, tikrai rasi savo gyvenime saves verta zmogu, neverta saves aukoti ir buti laikomai uz skudura :hm: Atsiprasau, jei as cia per drastiskai pasakiau, bet tiesiog skaudu girdeti, kaip esi zeminama ir kaip nesiskaitoma su tavimi ir tavo suneliu :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.