Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Niekad tokio nesu bandzius, kazkaip net ir nemaciau.

Cia tankinantis?

Aha, tankinantis ir dar užriečiantis

Na kaip naujas buna, tai kai istrauki sepeteli, ant jo nemazai skysto tuso buna :D

:super: as taip supratau?

Būtent

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirkau per akcija sarmoj va toki kremuka pabandymui 667c8e4e255f22ea7ca83733e9474b96.jpg panaudojus kelis kartus , jauciau, kad mano oda labai atsigavo, nes turiu labai sausa, ir linkusia pleiskanoti oda, dabar tokiu problemu neturiu , labai patiko, tai begau dar viena toki nusipirkti uz puses kainos . :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nusipirkau per akcija sarmoj va toki kremuka pabandymui 667c8e4e255f22ea7ca83733e9474b96.jpg panaudojus kelis kartus , jauciau, kad mano oda labai atsigavo, nes turiu labai sausa, ir linkusia pleiskanoti oda, dabar tokiu problemu neturiu , labai patiko, tai begau dar viena toki nusipirkti uz puses kainos . :victory:

Man ir praidejo problemos su oda :D

O kokia kaina kremuko?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bijau pameluoti sarmoj jis apie 37 gal :victory: o tada buvo akcija ir mokejau gal 16 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu naudojusi nivea tusa man patiko ,kremai taip pat patinka -nieko blogo apie sia produkcija negaliu pasakyt

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as naudojau kremus,tusa pastoviai anksciau pirkdavau tik NIVEA....visada norejau pabandyti seselius,bet anglijoje kazkaip dekoratyvines kosmetikos nemaciau,tik kremus :bredis:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju tušą guminiu šepetėliu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man NIVEA tinka - naudoju jų kremus, tušą, makiažo pagrindą (dar ir kvapas labai patinka:) ). Tiesa ne nuolat naudoju, keičiu su LUMENE.

P.S. dėl tušo valymo į kraštus ir naudojimo, esu girdėjus, kad toks valymas į kraštus ir šepetėlio judinimas vertikaliai (kaip darome kad tarsi pamirkytume į tušą) trumpina tušo galiojimą , kadangi tokiu būdu į patį tušą papuola daugiau bakterijų. Šepetėlio nereiktų judinti vertikaliai.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man Nivea kremai patys :D :super:

keli metai is eiles naudoju tik Nivea krema

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nisipirkau vakar pabandyti akių makiažo valiklį. Nu žinokit likau maloniai nustebinta, jokio griaužimo ar "plėvėlės" ant akių, kaip kad pusiau aliejiniai, ir kvapas labai malonus. Bus paskutinis rezultatas matyti rytoj ryte, nes dažniausiai nuo man netikusių akių makiažo valiklių atsikeliu baisiai užtinusiom akim.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nivea naudoju dekoratyvine kosmetika ir ivairius prausiklius veidui

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas bandė NIVEA VISAGE paakių kremą AQUA BEAUTY normaliai mišriai odai? Radau su akcija 12lt. Va tokį

0907150041-vi.jpg

Labai norejau Estee Lauder firmos,bet nerandu.Tai noriu išmeginti

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.