Pereiti prie turinio
Snapė

Kiaušinienės, omletai

Rekomenduojami pranešimai

Na papasakokit kaip kepat kiaušinienes, omletus?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Omletas :smi: Pakepinu mesingu lasinuku su svogunais ir prieskoniais, tada issiplaku kelis kiausinius ir ta mase po truputi pilu ant lasinuku (jei kepuosi tik dviems, tada stengiuosi sustumti lasinukus i viena keptuves puse, kad pilant kiausini storesnis omletas gautusi) kol normaliai apkempa....Tada patarkuoju siek tiek fermentinio surio and virsaus ir dedu kol siek tiek pasilydys i pakaitinta orkaite..Isemus sulenkiu gauta omleta per puse, kad suris liktu viduje..Skanaus :mirksiukas[1]:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

I?plaku kokius 2-3 kiau?inius, idedu 2-3 ?auk?tus majonezo, druskos v?l viska i?mai?au iki vientisos mas?s, truput? pakaitinu keptuvę, i?tirpinu sviet? ir supilu paruo?t? masę, pakepu kokios3-5 min. ir omletas jau paruo?tas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jetau kaip skanu.

nicole tavo omletas pasakiskas-gaminau labai skaniai gavosi :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svarbiausia- kad omletas b?tų kepamas ne i? parduotuv?je perkamų kiau?inių... Mano mama laiko kelet? vi?tų vien tod?l, kad mes gal?tume m?gautis tikrais kiau?iniais. Ji labai gerai vi?tas lesina, pri?i?ri.

Vaikams kepu omlet? su krabų lazdel?mis ir fermentiniu s?riu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O k? ?ia smulkiau? Smulkiai supjaustau krabų lazdeles. kol jos kepa, i?plaku reikiam? skai?ių kiau?inių ir u?pilu. Kepdama mai?au. Galiausiai u?barstau fermentinio s?rio...Ai?ku, ir druskos. Vaikams jokių prieskonių nededu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
jetau kaip skanu.

nicole tavo omletas pasakiskas-gaminau labai skaniai gavosi :)

Dziaugiuosi, kad patiko, Oksana :mirksiukas[1]:

 

O k? ?ia smulkiau? Smulkiai supjaustau krabų lazdeles. kol jos kepa, i?plaku reikiam? skai?ių kiau?inių ir u?pilu. Kepdama mai?au. Galiausiai u?barstau fermentinio s?rio...Ai?ku, ir druskos. Vaikams jokių prieskonių nededu.

 

Mmmm..atrodo skaniai, reiks kada pabandyti, nes labai megstu krabu lazdeles :smi:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai man tas s?ris ir nebuvo ai?kus :) A? darausi tok?, tik be s?rio, dabar pabandysiu su s?riu...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eitvyde, o kur tavo dz?ki?ka kiau?inien???? :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai, kad visi turbūt tokią žino, nu bet parašysiu kaip darydavau aš (ir mano mama, močiutė ir t.t.):

Supjaustai lašinukus, dedi į keptuvę ir spirgini, kai atsiranda jau pakankamai riebalų (o turi būt nemažai) dedi supjaustytus svogūnų laiškus ir apkepini (neturi pagelst), tuo metu išsiplaki kiaušinius su trupučiuką miltų ir daug pieno. Ant apkepusių svogūnų laiškų pili plakinį ir kepi ant mažos ugnies (arba dar geriau, kai viskas kepama orkaitėj). Svogūnus ir kiaušinienę reikia pasūdyt. Kas nemėgsta spirgučių naudoja aliejų ir dešreles (ne pieniškas-jos apkepinamos prieš svogūnus) :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats papra?iausias patiekalas, bet net seil?s tysta beskaitant :) .

Ot temel? :gele:

 

Dabar kiekvien? kart bandysiu visus i?eil?s receptus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.