Pereiti prie turinio
Snapė

Motociklai

Rekomenduojami pranešimai

Na o ka gi m?sų forumie?iai mano apie motociklus?

Man nors mirk, bet reik dabar motociklo. Eisiu u?sira?ysiu teises i?silaikyt ir pirksiu moc? :hm:

O gal ?inot kur geriau tok? daikt? ?sigyt? A? planuoju i? USA parsiplukdyti :schmoll:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai k? gi mastot apie motociklus?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug triuk?mo, dulkių, lyjant ?, nesaugu labai ir t.t. ?od?iais to apra?yt nemoku tiesiog....ai gal nepirk :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man laaaabai patinka, tik ne tuos vadinamos "britvos" :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nori galiu tau doti vieno ciuvako Skype adresa, tai jis apie mocus tau gales pasakoti diena ir nakti, ir jis tau paaskins kodel neverta pirkti moco ish JAV.

Sheip man sitie dalykai patinka, bet pats ash nelabai noreciau ji tureti. Nes tam yra daug priezasciu ir pavyzdziu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? noriu tik britvos :wub:

O kod?l tu TeaMan nenor?tum? Labai b?tų ?domu i?girsti tavo nuomonę...

O mane irgi daug kas atkalbin?ja, durnelę vadina, nu bet kas ?ia tokio kad ir merga gali ri nori tur?ti moc??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iandien i?siai?kinau kad teises motociklo reik laikyt beveik taip pat kaip ir ma?inos t.y. priklauso de?imt vairavimų, teorijos ir vairavimo egzaminai.

Nuo liepos m?nesio turb?t eisu laikytis teisų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tave palaikau, Indrute :mirksiukas[1]: jei nori, tai ir pirk ir megaukis malonumu, aisku su saiku :D nenorim juk mes prarasti forumo admines :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai jeigu bus lemt? ir liksit be vienos admin?s :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuo liepos m?nesio turb?t eisu laikytis teisų :P

Na ir saunuole :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palaikau tave,Indrute.Man irgi motociklai patinka.Kiekviena motocikla nulydziu spindinciomis akimis.Ir pagalvoju:"Kad kas pavezintu..."O blogam orui juk masina yra... :baby:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
?iandien i?siai?kinau kad teises motociklo reik laikyt beveik taip pat kaip ir ma?inos t.y. priklauso de?imt vairavimų, teorijos ir vairavimo egzaminai.

Nuo liepos m?nesio turb?t eisu laikytis teisų :icon_king:

Indrute as taip pat tave palaikau jeigu tik paciai yra didelis noras tai tik pirmyn :mirksiukas[1]: :mirksiukas[1]:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.