Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

ieka kur tau dabar lieknet pilvukas dar auga o tu jau apie liekniejima

gryna teisybe sakai :)

poto sulieknesi momentaliai- maitinsi leliuka savo pienuku ir kg kris ant akiu :) ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o aš kai laukiausi antra karta, jau tada masčiau kaip mesiu svori :) Nes nenorėjau kad užsilaikytu tiek kiek po pirmo neštumo :)

Ir tas moralinis nusiteikimas padarė savo ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka daryt, jai kokia liga ta svori tau laiko ant pilvo, ir nepriklauso ar valgysi maziau ar ne vis vien tik pusies. kaip pavyzdziui kai gydi harmonais tai juk puciasi kai ant mieliu ;)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ka daryt, jai kokia liga ta svori tau laiko ant pilvo, ir nepriklauso ar valgysi maziau ar ne vis vien tik pusies. kaip pavyzdziui kai gydi harmonais tai juk puciasi kai ant mieliu ;)

Vilke matai pas mane ta pati beda, pilvukas pas mane visada buvo na koks ten jis buvo iki 20 metu bet plokscia per pilva niekad nebuvau o po gimdymo jis liko ganetinai nemazas, aisku kai visa kuno mase sumazejo tai ir pilvas mazesnis pasidare bet jis man dar trugdo, nors tikiuosi, kad ir jo atsikratysiu, zinoma suvokiu,jog nebusiu plokscia kaip lenta bet kazkiek imanoma ji pakoreguot laikantis tam tikro maitinimo principo o jei dar plius pratimukai kokie rezultatas tikrai bus, o svarbiausia tiketi, kad pasieksi savo :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus merginos teisios....VISOS.... kaip Deniuka maitinau tai ir svoris nukrito ,per nestuma tik 9priaugau o maitindama numeciau beveik 20kg,bet kas is to kaip minejot jog ir tolaiu reikia laikytis nors kiek....ir NE ESTI O VALGYTI... <_ taigi buvo sunku ir vel jie augo augo..... tai kaip kicule minejo jau daba reikia moraliskai teigtis ir....nors siuo metu galvoju tik apie noriu greiciau turciuka ant ranku tureti giliai sirdeleje mastau svorio metima....stiprybes man....ir jums.... :unsure: :>

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ieka viskas imanoma

as svori po gimdymo pradejau mesti kai mazylei buvo bene puse metuku ir va rezultatas, nuo 2008 metu gegeuzes menesio netekau jau 15 kilogramu ir tuos likusius nelemtus 5 kg iki siu metu geguzes zadu atsikratyti o jei pavyks ir dar daugiau, nors jau dabar as sau esu labai grazi :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ieka viskas imanoma

as svori po gimdymo pradejau mesti kai mazylei buvo bene puse metuku ir va rezultatas, nuo 2008 metu gegeuzes menesio netekau jau 15 kilogramu ir tuos likusius nelemtus 5 kg iki siu metu geguzes zadu atsikratyti o jei pavyks ir dar daugiau, nors jau dabar as sau esu labai grazi :rolleyes:

kaip tau faina- kaip as tau pavydziu baltuoju pavydu......kaip as noreciau numesti tuos nelemtus 15 kg...... bet neturiu kantrybes tokios :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip tau faina- kaip as tau pavydziu baltuoju pavydu......kaip as noreciau numesti tuos nelemtus 15 kg...... bet neturiu kantrybes tokios :D

Tau numest 15 kg, nejuokauk busi vaiksciojantis skiletas, as kai sveriau po gimdymo 83 kg tai man jau reikejo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tau numest 15 kg, nejuokauk busi vaiksciojantis skiletas, as kai sveriau po gimdymo 83 kg tai man jau reikejo :rolleyes:

man reikia reikia...... kazkaip atrodo nepilneju, bet svoris auga- net keista- toks jausmas kad oda ir kaulai sunkeja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NA pas mane pats didziausias svoris koks yra buves 74kg, bet ugis tai 166cm.

o numeciau tai be jokiu pastangu, nes taip gaunas, kad kas du metai taip priaugu ir paskui neumetu, tai dabar toi stadijoi kai 71kg. bet niekada sportavimu specialiai neusiminejau ir valgiau visada ka noriu.Tik nemegau saldziu kepiniu (tortu, sokoladiniu saldainiu ir panasiu ) isskyrus saldainius guminukus. :D

O juk ir negimdzius, tai galvoju kad naturalus matyt procesas 30 metu leteja medziagu apykaita, ligos savo padaro bloga darba. :super:

Nes nenoriu uzsest ant tokio dalyko, kad zut but reik numest, bet kokiom priemonem ir juolab turiu spejima, kad tai bus salutinis vaistu poveikis, nes kai per menesi priaugi 3kg, nors gyvenimo ir mitybos iprociu nekeiti ,tai tokia isvada persas. :rolleyes:

man asmeniskai mano svoris idealus buna, kai sveriu nuo 55kg iki 62kg jai tam tarpe tai viskas puiku, nu tai manau bent 9kg galetu buti maziau :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asmeniskai as svajoju sverti 58 kg su 168 cm ugiu kolkas sveriu 68 kg bet jau tikrai atrodau super :D noreciau numesti svori iki 63 kg bet jei pavyks numesti iki 58 tai isvis kazkas nerealaus bus :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vilke matai pas mane ta pati beda, pilvukas pas mane visada buvo na koks ten jis buvo iki 20 metu bet plokscia per pilva niekad nebuvau o po gimdymo jis liko ganetinai nemazas, aisku kai visa kuno mase sumazejo tai ir pilvas mazesnis pasidare bet jis man dar trugdo, nors tikiuosi, kad ir jo atsikratysiu, zinoma suvokiu,jog nebusiu plokscia kaip lenta bet kazkiek imanoma ji pakoreguot laikantis tam tikro maitinimo principo o jei dar plius pratimukai kokie rezultatas tikrai bus, o svarbiausia tiketi, kad pasieksi savo :D

na tai pilvukas turi buti pas gimdziuse moteri, bet man atrodo kad pilvukas nera blogai, nebent jis kaip 6 men nestumo tai tada jau blogai :super:

o valios tai as turiu su kaupu, man nereikia save itikinet niekuo, savaime gaunas.

dar nebuvo tokio bajerio kad saslyko atsisakyciau ir po to jausciaus kalta kad ji suvalgiau :D , nes man baisu kai gatvese vaiksto perkarusios tokios tik oda nat kaulu uztemta :D.

nes mano nuomone moteriske turi buti sultinga kaip uoga, su privalumais, tokia su mesa ant kaulu ir riebaliuku tam tikrose vietose. nu aisku kai per daug irgi negarzu, bet man svarbiau kaip zmogus jauciasi, o ne kaip atrodo.Zodziu viskas su saiku :rolleyes:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.