Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Nagi, nagi. ?iam skyrely apsilankiau pirma karta. Perskaieiau nuo prad?ios iki galo.

Vis galvoju, kad ir man ne pro ?ala buto numest keleta kg. Dieto laikytis :grin: truksta valios. Sportuoti - vis ruo?iuos :grin:

Ir dar i?kilo toks klausimelis: kaip manot, kada to svorio jau yra per daug :hm:

:this[1]: Gal nereikia man nieko daryt :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sveikos! Nera, aciu uz info - situ nepirksiu.  :grin: Siaip galvoju, gal ka nors papildomai pagerti...

Drauge gundo nusipirkti koki losjona nuo celiulito. Tipo yra veiksmingu. Ka apie tai manot? Gal koki parekomenduotumet? :hm:

na del tu dalyku zinok nelabai zinau, bet kiek esu skaiciusi tai mazai kam jie padeda, nors kai kam ir veiksmingi, pati kazkaip nebandziau :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar matet vakarykste Nomedos laida? Riebalu nusiurbimas nuo vienos vietos 600-800 Lt. Tai labai nedaug sakyciau. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar matet vakarykste Nomedos laida? Riebalu nusiurbimas nuo vienos vietos 600-800 Lt. Tai labai nedaug sakyciau. :grin:

Aha, maeiau. Ir a? sakau, kad tai nebrangu. Tikejaus ka?kaip daugiau :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar matet vakarykste Nomedos laida? Riebalu nusiurbimas nuo vienos vietos 600-800 Lt. Tai labai nedaug sakyciau. :blink:

Na bet tai ne nuo vienos vietos reikto nusiurbt, pvz nuo ?launu abiejo, jau dvi vietos, pilvukas, rankos ir t.t. Ir susidaro suma. Bet i? esmes tai tikrai nebrangu. :pack2_thumbup[1]:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na bet tai ne nuo vienos vietos reikto nusiurbt, pvz nuo ?launu abiejo, jau dvi vietos, pilvukas, rankos ir t.t. Ir susidaro suma. Bet i? esmes tai tikrai nebrangu. :pack2_thumbup[1]:

Nu man u?tekto nuo pilvo, tai ir sakau, kad nebrangu. Eia kaip kam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi labiausiai nuo pilvo reiktu... :geda Bet dabar darau atsilenkimus kas diena. Zinokit jauciasi. :pack2_thumbup[1]: Gal ir be operacijos issiversiu. :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man irgi labiausiai nuo pilvo reiktu... :geda Bet dabar darau atsilenkimus kas diena. Zinokit jauciasi.  :pack2_thumbup[1]: Gal ir be operacijos issiversiu.  :grin:

:pack2_thumbup[1]: Bandysiu ir a?. Uoga, kooperuojames, gegu?es 20 pasakysim kiek numetem, OK?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liepa , sutinku! :pack2_yes[1]: Gal ne tik kg., bet ir kiek apimtis

sumazejo?

Einu issimatuosiu ir uzsirasysiu. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:pack2_thumbup[1]: Bandysiu ir a?. Uoga, kooperuojames, gegu?es 20 pasakysim kiek numetem, OK?

Kodel gegu?es 20 :hm: ? Ir kode jau eia mane atstumet, a? Jau nebereik ane? :laugh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kodel gegu?es 20  :rolleyes: ? Ir kode jau eia mane atstumet, a? Jau nebereik ane? :laugh:

Todel, kad po menesio. O tav?s neatstumem :susigedes: Junkis greieiau, sverkis, matuokis, o tai paskui paveluosi a ?ita traukina a?okt :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei ei ei ir man?s nepamir?kit :wink: Buto neblogai nu?veist koka....daug kg, :hm:

Kadangi esu darbe,tai savo duomenukus para?ysiu rytoj.

Nu a? eia naglai asibroviau :geda :geda Bet gal priimsit, A...Please :susigedes:

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.