Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip skaniai pasigaminti keptą žuvį?

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinkit receptais, kaip i?sikepti skani? ?uv?.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dazniausiai kepu zuvi tesloje :smi:

Recepto nezinau, viska is akies darau :rolleyes:

kiausinis

ivairus zuvies prieskoniai

miltai

saukstas majonezo

viska ismaisai,pamerki zuvi i tesla ir kepi.... mmmm... skanu !!! :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip senai taip dariau ?uv? kaip Kicul? para?? :rolleyes: Kaip u?sinor?jau

 

O ka?i kaip skaniai i?kepti ?uv? orkaitei? Vien? kart tik sve?iuose valgiau labai skani? ?uv? :D (kept? orkait?je), bet pa?iai nei?eina taip pasidaryt. Gal vis d?l to kokie spec prieskoniai buvo, kurių lietuvoje net n?ra :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Orkaitej darau didesnia zuvi. Pvz., karpi.

Zuvi biski ismarinoju prieskaniuose, prieskanius maisau dazniausiai su majonezu :rolleyes:

Ir kepu blekutej.

:D Blekoj patiesi folija, ir pridedi daug svogunu, jau ant tu svogunu dedi zuvi. Ir viska vel uzdengi folija. :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O a? band?iau karp? su druska kepti,?domiai gavosi.Ant skardos druskos geras sluoksnis,tada i?dorota,nulauta ir nusausinta ?uvis,?vynų skusti nereikia,o ant ?uvies vel druskos sluoksnis.Paskui ta vir?utin? druska nusilupa kaip kiautas.O ?uvis visai neb?na pers?dyta.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaimyne buvo atnesusi kepta kuoja. :blink: Issiklausinejau.Perka visa kuoja(isvalyta),apibarsto prieskoniais zuvies,citrinos isspaudzia ir palieka trumpam.Tada ipjauna nugaros abi puse,volioja miltuose ir kepa aliejuje.Kai baigia kepti,ipila grietineles ir ant labai mazos ugnies patroskina.Ideda petrazoliu,svogunu laisku.Kadangi ipjauna nugaryte,tai visos asakos sukepa,nes siaip tai asaku daug pas kuoja.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kaimyne buvo atnesusi kepta kuoja. :blink: Issiklausinejau.Perka visa kuoja(isvalyta),apibarsto prieskoniais zuvies,citrinos isspaudzia ir palieka trumpam.Tada ipjauna nugaros abi puse,volioja miltuose ir kepa aliejuje.Kai baigia kepti,ipila grietineles ir ant labai mazos ugnies patroskina.Ideda petrazoliu,svogunu laisku.Kadangi ipjauna nugaryte,tai visos asakos sukepa,nes siaip tai asaku daug pas kuoja.

 

O ji taip daro tik su kuoja ar tinka ir kitoms zuvims toks receptukas?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ji dazniausiai perka kuoja:pigi ir naturali(kaip sako),o ne tos uzsaldytos.Manau,kad tiks ir kitoms zuvims...Nepaklausiau

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as karpi kepu su cesnaku ir majonezu :P karpi padalinu per puse tada puse vel perpjaunu :) tada suprieskoniuoju supjaustau i orkaite bulves ant virsaus dedu karpi poto dedu cesnaka susmulkinta kuo daugiau cesnako tuo skaniau gaunasi tada ant cesnako virsaus majonezo ir i orkaite na musu seimynai tai labai patinka :geda:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o as karpi kepu su cesnaku ir majonezu :P karpi padalinu per puse tada puse vel perpjaunu :) tada suprieskoniuoju supjaustau i orkaite bulves ant virsaus dedu karpi poto dedu cesnaka susmulkinta kuo daugiau cesnako tuo skaniau gaunasi tada ant cesnako virsaus majonezo ir i orkaite na musu seimynai tai labai patinka :geda:

 

jei teisingai supratau, tai pirmiausia i skarda dedi bulves o ant ju karpi?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kepu žuvies blynus.

 

4 kiaušiniai,4 šaukštai majonezo,4 šaukštai krakmolo,1-2 svogūnai,4 šaldytų žuvų file,druskos,citrininių pipirų,aliejaus kepimui.

Žuvį supjaustyti mažais gabaliukais,svogūną labai smulkiai.Supjaustytą žuvį,svogūnus,krakmolą,išplaktus kiaušinius,prieskonius, gerai išmaišome ir kepame blynelius,dedame su šaukštu. Skanu su grybų padažu ar kitu kokiu nors.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaimyne sake,kad zuvies file istrina prieskoniais,druska(deda kazkokius citrininius zuvies prieskonius) ,ipyla i skarda aliejaus,biski vandens ,deda zuvi,uzdengia folija ir po 15-20 min.zuvis paruosta.

 

O is zuvies farso(arba pati gali sumalti zuvi) kepa tarsi vyniotini su grybu idaru.Zuvi sumala,deda kiausini,prieskoniu,druskos,dziuveseliu ir isminko.Grybus apkepina su prieskoniais ir svogunais.Tada i skarda pila aliejaus,biski vandens.Deda zuvies ir viduj grybus(kad gautusi kaip vyniotinis).Virsu aptepa grietine,kartais pomidoru padazu,apdengia folija ir kepa.Bandziau pati.Kadangi grybu nevalgau,tai nezinau kaip visumoj gavosi,bet zuvies farsas buvo skanus... :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.