Pereiti prie turinio
Snapė

Konservavimas

Rekomenduojami pranešimai

Kaip skaniai užsimarinuoti agurkus, pomidorus, česnakus, grybus, morkas, burokėlius ir t.t.?

Pasidalinkit receptais.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? irgi :geda:

Tod?l esu labai nusiteikus ?iemet k? nors u?marinuoti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? ?iemet u?marinavau 3 stiklainius grybų.Vien? jau suvalg?m.Su anytos marinuotais ai?ku nepalyginsi,bet valgyti galima.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Agurkus marinuoju-1 trilitriui dedu 10 sauksteliu cukraus,5 saukstelius druskos ir 100 ml. acto ir visokie ten kiti prieskoniai kaip pipirai lauro lapai ir t.t.

 

Sparaginiu pupeliu marinatas

1 litrui reikia 65ml.(4 valg. saukstai ir 1arb. saukstelis) acto.1 saukstas druskos,4 saukstai cukraus,pipiru ,krapu,lauro lapu, pora gvazdikeliu

 

Tuo marinatu skanios ir marinuotos morkos,pupeles. :smi:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Marinatas labai tinkantis agurkams ir grybams:

3 l vandens

3 šaukštai druskos

2 šaukštai cukraus

1 šaukštas citrinos rūgšties

Pipirų, lauro lapų

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Marinatas burokėliams:

1 l vandens

100g. 9 proc acto

1 šaukštas druskos

2 šaukštai cukraus

Pipitų, lauro lapas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na merginos, dabar tas metų laikas kada visos šeimininkės verda, marinuoja, raugina, vakuoja visokias daržoves bei jų mišraines žiemai. Tad pasidalinkit receptais, ir pamokinkit nemokančius(pvz mane :rolleyes: ).

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradejau ir as siemet marinuotis , konservuotis viska :)

Turiu jau tresniu kompotu, braskiu , vysniu uogieniu(net kelioms ziemoms turbut uzteks), agrastu serbentu kompotu, pomidoriuku uzsikonservavau pora slovikiuku (balkoniniu), vakar zirnelius konservavau, ruosiuosi cesnakus konservuot.Siandien agurkus bandysiu konservuotis.Is sm nusikopinau receptuka ,pagal ji turetu gautis saldziarugsciai agurkai

Uspaskicho agurkai

1 litrui vandens:

 

5 saukstai cukraus,

1 saukstas druskos,

100 g acto,

2 vysniu lapai,

2 serbentu lapai,

garstyciu grudeliu,

krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,

6 kvepiantys pipiriukai,

lauro lapelis.

 

Marinatą užvirti ir užpilti 3 kartus. Cackinimosi su tuo užpilinėjimu ir nupilinėjimu truputį yra, bet agurkai tikrai labai skanūs gaunasi Dar dėjau prieskonių, pipirų, lauro lapų, česnako, krapų, juodųjų serbentų lapų ir gabaliuką krieno šaknies

 

Dar kai kuriuose stiklainiuose prie agurkų sudėjau mažytes morkytes, paprikas arba pomidorus skonis taip pat labai geras"

 

Burokelius praita rudeni jau marinavau,isviriau cielus, sutarkavau sudejau i katila, uzpyliau siektiek vandens, idejau druskos, cukraus lauro lapu, pipiru (pagal skoni visko,proporciju nesilaikiau), o paskui ir rugstosios druskeles. Gavosi liuks.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Burokelius marinuoju taip:

 

Isverdu, supjaustau siaudeliais (pagaliukais :)) ir uzpilu isspaustomis ir uzvirintomis obuoliu sultimis, idedu druskos pagal skoni, dar karta burokelius su obuoliu sultimis uzverdu ir supilu i stiklainiukus ir uzsuku vakavimo dantgeliais (cia tie, kur reikia tureti rankine uzdarymo masinele). Gaunasi greitai ir skanu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Burokelius marinuoju taip:

 

Isverdu, supjaustau siaudeliais (pagaliukais :)) ir uzpilu isspaustomis ir uzvirintomis obuoliu sultimis, idedu druskos pagal skoni, dar karta burokelius su obuoliu sultimis uzverdu ir supilu i stiklainiukus ir uzsuku vakavimo dantgeliais (cia tie, kur reikia tureti rankine uzdarymo masinele). Gaunasi greitai ir skanu.

Reiks pabandyt sita varianta. Turetu but skanu, kaip tik pas uosviene daug obuoliu siemet:D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Reiks pabandyt sita varianta. Turetu but skanu, kaip tik pas uosviene daug obuoliu siemet:D

man labiausiai patinka antaniniu ouoliu sultys tai su jomis ir marinuoju

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.