Pereiti prie turinio
kicule

Ar jums patinka Jūsų vardas?

Rekomenduojami pranešimai

Kai gimiau tai mama labai norejo duoti man Kristinos varda, bet po to tetis pasiule Edita, tai ir liko Edita. Man ir Kristina grazus vardas, tai tikrai buciau dziaugusis jei ir Kristina buciau buvusi :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Grazus tai grazus, bet kiek pravardziu su tuo vardu gauni :D O dar jei akinius nesioji, tai isvis :mda:

tai kad turbut kiekvienas vardas turi pravardziu, o man patinka zmones su akiniais, kitiems jie netgi labai tinka.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal nepatikesit bet as galima sakyti pravardziu neturiu :mda: o tie pavadinimai kaip mane vadina man yra grazus ir as ju neskaitau pravardem :D

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mama su tevu buvo susitares tai , jei mergaite tevas renka varda , jei berniukas , mama ..gavosi kad gimaiu mergaite ir tevas idejo varda Viktorija :grin: siaip nesu labai juo patenkinta , bet ka darysi gyvnt reikia su tokiu koki turiu , o vat mama norejo Modesta det , gaila kad ne jai buvo rinktis :rolleyes:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viktorija labai gražus vardas ir reiškia "pergalė", o Modesta "kukli, padori". Sakoma, kad vardas gyvenimo vingiams irgi reikšmės turi, tad jau geriau būt Viktorija :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Viktorija labai gražus vardas ir reiškia "pergalė", o Modesta "kukli, padori". Sakoma, kad vardas gyvenimo vingiams irgi reikšmės turi, tad jau geriau būt Viktorija :rolleyes:

na jo visi sako kad labai grazus vardas :super: kartais ir mna paciai patinka o kartais net negaliu jo kalusytis :pana3: cia kaip nuo nuotaikos priklauso :pana3:

na jo visi sako kad labai grazus vardas :super: kartais ir mna paciai patinka o kartais net negaliu jo kalusytis :super: cia kaip nuo nuotaikos priklauso :super:

o beje ir modesta man netiktu palei jo reiksme :sird::):hm::)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man labai patinka Viktorijos trumpinys ( na aisku ne visi trumpina) bet Vika man labai,labai grazu :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man labai patinka Viktorijos trumpinys ( na aisku ne visi trumpina) bet Vika man labai,labai grazu :rolleyes:

vat kaip mane Vika vadina man irgi labai liuks :doh: bet visiems tai isaiskink :D:):lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man labai grazus vardas viktorija :m:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man labai grazus vardas viktorija :m:

labai aciu :pana3::victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man kai buvau mazute mokyklinuke tai nepatiko, o dabar nesiskundziu

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.