Pereiti prie turinio
Snapė

Romantiška vakarienė

Rekomenduojami pranešimai

Kaip įsivaizduojate romantišką vakarienę? Staltiesė,žvakės? Kokie patiekalai? Kokie gėrimai? Ar reikalingas koks muzikinis fonas? Apranga?

Na pafantazuokim :coffee:

Kažkodėl šovė mintis surengti romantišką vakarienę, pasisėdėjimą namie, šiltai maloniai...Bet...Nesu romantikė didelė, tad nelabai įsivaizduoju, kaip tai turėtų atrodyti.

Staltiesę ir žvakių nusipirkau, tiksliau žvakes su žvakidėm labai gražias :rolleyes: Bet kas toliau?

Redagavo Nicole

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na bent jau as isivaizduoju, kad turetum gerti koki nors ypatinga gerima, kurio siaip negertum..Turetu buti arba sampanas, arba koks ypatingas vynas, kad maloniai apsvaigintu..manau galima butu ir koki kokteiliuka pasidaryti :mirksiukas[1]: O valgis, tai jau ir taip aiskus turetu buti, kazkas labai labai skanaus ir ypatingo..Gali buti ir pats megstamiausias valgis, bet turetu buti pateiktas kazkaip neiprastai, su tam tikrom detalem - idomiai supjaustytom darzovem arba ypatingai skaniu padazu :rolleyes: Mmm..net pati uzsimaniau romantiskos vakarienes :coffee: Butinai pasipuoskite :mirksiukas[1]: Ir aisku svelni muzikyte uzpildys aplinka maloniu jausmu..Galbut galetum paprasyti brangiausiojo parnesti skaniai kvepianciu geliu puokste..Butinai paruosk vieta, kurioje noresit sukristi pavalge..tarkim sumesti kokiu minkstu pagalveliu ant grindu ir priesais pasideti daug zvakiu, kad atrodytu kaip zidinys (nebent turit tikra zidini) :mirksiukas[1]: jei dar ka sugalvosiu, butinai parasysiu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal ?inot kokteiliukų receptų?Tik ne vynas ir ?ampanas, veee...

O kokie valgiai gal?tų b?ti?

Na pvz karbonadų ar kugelio niekaip ne?sivaizduoju :coffee:

Gal k? nors kini?ko pa?iai pagaminti? Nes abu m?gstam kini?k? maist?. O gal geriau u?sisakyti i? restorano ir patiekti ka?kaip ?domiai :coffee:

O koks desertas gal?tų b?ti?

Nicole, tu kaip visada min?ių daug ir gerų turi :mirksiukas[1]: :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokteiliu receptu gali pasiziureti CIA Bent jau man skaniausi Strawberry Daiquiri, Bloody Mary, Long Island Ice Tea ir Cosmopolitan..

O del valgiu, tai labai priklauso nuo to, ka megsti..Jei patinka saldziarugste vistiena su anasais, tai esu parasius kaip gaminti Kulinarijos skyrelyje..As siaip esu vistienos fane, tad dar galeciau pasiulyti ir vistienos (galima ir kiaulienos file) kepsni pasidaryti..Imarinuoti vistiena megstamais prieskoniais (paskutiniu metu naudoju Schwartz prieskonius American Barbeque; Chinese Chilli, Garlic &Ginger; Onion & Chive Mash; Lemon Pepper ir Minced Garlic), ipjauti sone tarsi kisenele darant ir prideti siek tiek surio, pomidoru ir kumpio gabaliuku..Tada kepti keptuveje arba dar skaniau grilyje (jei toki turite)..Keptuveje kepant siulyciau naudoti alyvuogiu alieju, nebent nemegsti..Gerai apskrudinti vistiena (pagal skoni aisku)..Taip pat galima pasidaryti padaza, jei kepi vistiena labai tiktu Schwartz Savoury White Sauce, jei kiauliena tada Schwartz Creamy Pepper Sauce, nors pastarasis tinka ir vistienai..Garnyrui siulyciau bulviu kose arba orkaiteje keptas bulves, pagardintas cesnako prieskoniais..

Deserta galbut geriau nusipirkti, jei gamini vakariene, nes kitaip uztruks per daug laiko..Manau turetum rasti puikiu desertu parduotuvese, bet siulyciau kazka lengvo, jei pati vakariene gana soti, kitaip paskui tik ''apsiesit'' ir daugiau nieko nenoresit :rolleyes::coffee::coffee:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A?i? dar kertel? Nicole u? id?jas :wub:

Bet ?inai a? galvoju reiktų ka?ko labai lengvo, labai skanau ir labai ne?prasto.

Galb?t vieno kasnio u?kand?ių :rolleyes: Arba ka?kokius m?sos kasnelius pamirkyti ? pada??, kaip kad fondiu :coffee:

Turiu tik ?okolado fondių, va jis galvoju ir tiktų desertui, pamirkyti banao gabaliukus arba zefyrus...

Kaip tau mintis?

U?kre?iau ir tave su romanti?ka vakariene, ane? :coffee: Gerai, man linksmiau ne vienai planuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? jau beskaitydama irgi romanti?kos vakarien?s u?simaniau.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? jau beskaitydama irgi romanti?kos vakarien?s u?simaniau.

Na va dar viena forumiet? prisijungia :rolleyes:

Bet kas man pasidar?, mane vadina pa?ia neromanti?kiausia moterim pasaulyje(mani?kis), bet va dabar jau prireik?....

Dar galvoju prie mano baltos stalties?s, tamsiai pilkų ?vakių, tiktų raudonų ro?ių ?iedlapiai? Pribarsty?iau ant stalstiesee....

Ir dar turiu klausim?.

Pvz mani?kis ryt gry? apie 5 val. vakaro. Bet a? noriu romantikos vakare kaip lauke jau tamsu, kad visur ant sienų b?tų m?sų ?e??liai nuo ?vakių liepsnos...

?od?iu, kaip i?vyti j? man i? namų kad tai paruo?ti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai :rolleyes: , atrodytu labai efektingai

Dar paziurek siam puslapyje yra geru ideju uzkandziams :coffee:

Ir dar turiu klausim?.

Pvz mani?kis ryt gry? apie 5 val. vakaro. Bet a? noriu romantikos vakare kaip lauke jau tamsu, kad visur ant sienų b?tų m?sų ?e??liai nuo ?vakių liepsnos...

?od?iu, kaip i?vyti j? man i? namų kad tai paruo?ti?

As pasiulyciau jam uzsakyti masaza, jeigu dar tokiu laiku dirbtu..Arba galetu nueiti i baseina ir pasinaudoti pirtimi, namo griztu grazutis ir svarutis :mirksiukas[1]: :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tikrai :rolleyes: , atrodytu labai efektingai

Dar paziurek siam puslapyje yra geru ideju uzkandziams :coffee:

As pasiulyciau jam uzsakyti masaza, jeigu dar tokiu laiku dirbtu..Arba galetu nueiti i baseina ir pasinaudoti pirtimi, namo griztu grazutis ir svarutis :mirksiukas[1]: :coffee:

Ka?i kaip j? i?eitų i?vyt ? tok? dalyk?, sakytu einam kartu, o vienas neitų tikrai. Nebent i?grus?iau pas draugus...Nu ?od?iu vistiek teks i?gr?sti :mamba:

Va ?keliu mano naujas ?vakes su ?vakide, tik jos realiai tamsesn?s, negu atrodo foto.

DSC01207.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai grazios :rolleyes: o jos gal dar ir kvepia?

Be kvap?s. Bet u?tat davei dar vien? ger? mint?. Padeginsiu smilkalus nuteikian?ius romanti?kai ir eroti?kai :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.