Pereiti prie turinio
Snapė

Rūkaliai

Rekomenduojami pranešimai

rukiau seniau L&M super light, dabar L&M light, nes pradejau rukyt kaip kaminas :rolleyes: dabar po cigarieciu pabrangimo rimtai galvoju mesti, nes moketi uz cigarietes i diena 10 lt neapsimoka :super:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
rukiau seniau L&M super light, dabar L&M light, nes pradejau rukyt kaip kaminas :tongu: dabar po cigarieciu pabrangimo rimtai galvoju mesti, nes moketi uz cigarietes i diena 10 lt neapsimoka :victory:

nori pasakyt i diena apie 2 pokelius surukai :;;(:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar jau taip :tongu:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dabar jau taip :tongu:

na tada rimtai ne juokas :victory:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O maniškis jau trys dienos kaip neberūko, sakė tiesiog atėjo noras neberukyt :victory: Tai dabar ir mane mama su dukterėčia "ėda" kad ir man būtina mest rukyt.

Tai aš irgi jau rimtai pradėjau tai svarstyti.

Ir sutarėm su vyru, kad jeigu metu ir aš, abu į dieną padėsim po 10lt, į taupyklę, ir įsivaizduokit per metus galima taip sutaupyti apie 3600 lt :tongu: įsivaizduojat???

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o manasis vis juokauja,davai gal nuperkam cigareciu :tongu: o as vis atkalbu ji...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir sutarėm su vyru, kad jeigu metu ir aš, abu į dieną padėsim po 10lt, į taupyklę, ir įsivaizduokit per metus galima taip sutaupyti apie 3600 lt :super: įsivaizduojat???

Oho...Gera suma gaunasi...Ir tada uz visus prisiperki cigareciu... :blink:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oho...Gera suma gaunasi...Ir tada uz visus prisiperki cigareciu... :super:

Bet žinokit, man kaip tikrai rūkaliai, negaila tų pinigų cigaretėm. O ir mest pirmą reik :geda: Beja, maniškis vis dar nepradėjo rukyt :) Gal vis dėl to rimtai čia jis metą :blink: ?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rukau L&M super light .Surukau skirtingai priklauso nuo nuotaikos ,ar kas ateina i svecius tada daugiau ,jei kur isvaziuoju tai buna visai neparukau .Masinoje nerukau ir kitiem neleidziunors pati ir rukanti nepatinka kai priruksta

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzeina ir man vel didelis noras rukyti :flowers: Nupirkau pokeli Mallboro ir palikau pas drauge, maza ka... kad paskui prasyt netektu :sird:

Siaip tas noras ir uzeina kai buna draugu kompanija, kokteiliukas ar pan., :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.