Pereiti prie turinio
Snapė

Rūkaliai

Rekomenduojami pranešimai

Eina šikt kaip pabrango, jau amerikoj tapo cigaretės pigesnės, gailiuosi kad neparsivežiau, bet visais laikais ten būdavo brangesnės :flowers:

Mes rukyt belieka, nes mes su vyru abu per dieną 12lt prarūkom :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Indrute parašė:
Mes rukyt belieka, nes mes su vyru abu per dieną 12lt prarūkom llaime:

Na,ne mazai...Tikrai...Mes maziau,bet jauciasi pinigej :(

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LM super light, pakelis i diena.. rukau visur... namie taip pat prie garu surinkejo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ir visur rukau,bet tik ne namie.... nepakenciu poto tokio prarukyto kvapo namuose.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir rūkau visur, ir namie, ir mašinoj, ir balkone ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  oksana parašė:
na as ir visur rukau,bet tik ne namie.... nepakenciu poto tokio prarukyto kvapo namuose.....

as irgi rukau v9isuyr , bet irgi ne namie , gaila ir vaiko , ir nekenciu rukalu kvapo namuose :(

kaip tik megstu deginti zvakytes kvepiancias , kad kvepetu skaniai :(

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

savaite kaip nerukai, skaitosi meciau ir nenoriu :wacko: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  nera parašė:
savaite kaip nerukai, skaitosi meciau ir nenoriu :wacko: :doh:

ale sanuole :lol: as irgi bandziua m,esti , neisejo tai gal sumazinau rukyma :lol: dabar tyik kaip labai noriu rukau :lol:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man uzeina metimo priepuoliai :lol: bet greitai ir praeina, nors vis sakau, kad reikia mesti. o dabar rukau tabaka :wacko: ir visai neblogas, tik ji reikia susisukti, bet daug maloniau burnoje nei nuo cigareciu man nesijaucia toks kartumas ir tas kvapas daug malonesnis. Aisku ne kaip atrodo susukta tabako cigarete :blushh:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ledi_x parašė:
Man uzeina metimo priepuoliai :lol: bet greitai ir praeina, nors vis sakau, kad reikia mesti. o dabar rukau tabaka :wacko: ir visai neblogas, tik ji reikia susisukti, bet daug maloniau burnoje nei nuo cigareciu man nesijaucia toks kartumas ir tas kvapas daug malonesnis. Aisku ne kaip atrodo susukta tabako cigarete :blushh:

man tai tabakas kazkaip ne :lol: skaniau cigaretes , nors ir nuo ju skonio kazkaip jau kitaip jauciuosi , gal tikrai atejo tas laikas , kad mest ,

o atsimenu esu rukiusi , per kaljana , vysnini , ir dar kazkoki tabaka , tai nuo vysninio bloga pasidare :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  vikuliaa parašė:
man tai tabakas kazkaip ne :lol: skaniau cigaretes , nors ir nuo ju skonio kazkaip jau kitaip jauciuosi , gal tikrai atejo tas laikas , kad mest ,

o atsimenu esu rukiusi , per kaljana , vysnini , ir dar kazkoki tabaka , tai nuo vysninio bloga pasidare :wacko:

Tai juk i kaljana dedasi dregnas tabakas (ar as klystu?)o cia sausas, lietuviai mazai kas ruko tabaka, o va anglai ruko, cia pas juos gal tradicijos, o gal del to, kad cigaretes brangios. Lietuvoje as irgi rukau cigaretes..

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ledi_x parašė:
Tai juk i kaljana dedasi dregnas tabakas (ar as klystu?)o cia sausas, lietuviai mazai kas ruko tabaka, o va anglai ruko, cia pas juos gal tradicijos, o gal del to, kad cigaretes brangios. Lietuvoje as irgi rukau cigaretes..

na man rodos ten slapia ir dejo , nelabai susigaudau as ten , bet atsimenu , kaip pas us kambari nuomavosi toks , man cigareciu trukumas , budavo o pas ji visada tobako ir popieriuku tai pasisikolindavau bsiki :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.