Pereiti prie turinio
Snapė

Rūkaliai

Rekomenduojami pranešimai

tai saunuole, o as vis neturiu valios

Nemeluok :rolleyes: Turi ta valia,tik vat kai namie yra kas ruko, tada ir sunku mesti! :mirksiukas: Juk tiesa sakau :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nemeluok :rolleyes: Turi ta valia,tik vat kai namie yra kas ruko, tada ir sunku mesti! :mirksiukas: Juk tiesa sakau :flowers:

Tiesa, jo kai namuose yra rukymo "gundytojas" :lol: labai sunku, bet reikia :essen:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai saunuole, o as vis neturiu valios mesti, tikra vista :flowers:

Rūkiau kokius 7 metus, bet kai pastojau, mečiau ir jau 4 metai kaip nerūkau :mirksiukas:

O rūkiau tikrai daug - po pakelį į dieną, o per baliukus - pakelį per vakarą :rolleyes:

Mečiau savo jėgomis, be jokių Nicorečių ir pleistrų :essen:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Rūkiau kokius 7 metus, bet kai pastojau, mečiau ir jau 4 metai kaip nerūkau :mirksiukas:

O rūkiau tikrai daug - po pakelį į dieną, o per baliukus - pakelį per vakarą :rolleyes:

Mečiau savo jėgomis, be jokių Nicorečių ir pleistrų :essen:

Bet metei kai pastojei? Ar pries nestuma? :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet metei kai pastojei? Ar pries nestuma? :geda:

Neberūkiau kai pastojau. Kai dar nežinojau, kad laukiuosi - rūkiau :this:

Bet poto, per visą likusį nėštumą, poto kūdikio maitinimą ir iki dabar nerūkau ir net netraukia pradėti :P

:lol: Patarimas norinčioms mesti rūkyti - sunkiausia būna pirmą savaitę, antrą savaitę jau lengviau, o poto jau taip nebetraukia. Beja, visada galima nusipirkti Nicoretę :wub1:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:ps: Patarimas norinčioms mesti rūkyti - sunkiausia būna pirmą savaitę, antrą savaitę jau lengviau, o poto jau taip nebetraukia. Beja, visada galima nusipirkti Nicoretę :super:

O man zinok atvirksciai buvo (kai bandziau mesti rukyti :P) - pirma savaite visai netrauke, antra irgi o jau trecia savaite norejosi.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kaip ir ledi x:is pradziu buvo lengva,paskui vis sunkiau,bet persilauziau(nescia buvau,tai kur desies :ps: ).Dabar vel pradejau.Gailiuosi jau,bet valios pritruksta mesti.Gal kitais metais... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man kaip ir ledi x:is pradziu buvo lengva,paskui vis sunkiau,bet persilauziau(nescia buvau,tai kur desies :ps: ).Dabar vel pradejau.Gailiuosi jau,bet valios pritruksta mesti.Gal kitais metais... :super:

As tai labiausiai pykstu ant saves kai ilga laika nerukau, o po to pradedu ir...............stabdziu nera :P

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugalvojau vieną patarimą, norintiems mesti tą šlykštų įprotį:

Ten, kur dažniausiai rūkote (balkone, virtuvėj ar pan.) pasikabinkit kažką panašaus į šį paveikslėlį. Tai akivaizdus nikotino poveikis jūsų dantims :cocktail: Kai trauksite dūmą į save, žvelkite į šią foto :P

rukymas.jpg

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia turbūt nevalomi dantys... :cocktail:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:cocktail: Panašu, kad dantys nevalyti nuo gimimo.

nerūkau. Net nežinau kodėl. Jaunystėje norėjau tausot sveikatą. Dabar kaip ir nenoriu namie išsiskirti iš visų nerūkančių.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai dabar metus rūkyti turbūt butų sunkiausia ištverti vakarus. Aš išvis būdama namie galiu kaip niekur nevažiuoju galiu nerukyt ir iki 17-18 valandos. Tai va ir mastau, kad vakarai be cigaretės būtų šakės :cocktail:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.