Pereiti prie turinio
Snapė

Nauji sezonai TV ekranuose

Rekomenduojami pranešimai

Nuo ?iandien prasid?jo nauji Tv sezonai. ?iandien LTV naujo 50-ojio sezono pristatymas(d?ja ne?i?r?jau :super: ). Rytoj Tv3 - Tavo nuostabus pasaulis 19:05. ?? jeigu busių naie b?tinai ?i?r?siu. O jau pirmadien? ir LNK pristatys savo nauj?j? sezon?- Pasaulis Nuostabus 19:10.

Pakol kas, per?i?r?jau visos savait?s program?, tai vis d?l to naujausių laidų daugiausia pristato TV3. Laukiu jų visų :huh:

B?ja, prad?s rodyti ir nauj? sezon? "Pami?usios namų ?eiminink?s", "Sopranai", " SCI Niujorkas" :D

Kokių laidų j?s lauketia? Kurio kanalo atrodo geriausias pristatymas bus? Ir ko tikities?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As labai laukiu "Sopranu "

Tik labai gaila kad Naujas sezonas prasideda nuo rugsejo 4 , ne 1 d., :huh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:huh: o a? per?i?r?jus savait?s program? nieko gero neradau... ?iaip laukiu tų WB filmų..

?iandien man tur?tų tv sutaisyt arba kitoj savait?j nauj? nupirkt, tai turb?t ir a? gr??iu ? tv ?i?r?tojų gretas, kad tik b?tų kas ?i?rimo :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausias pristatymas LTV, nes rim?iausias. ?iaip TV3 radau dvi sau ?domias naujas laidas. Tikiuosi bent kur? laik? "kabins". O LNK naujienų a? kaip ir nepasteb?jau...

Nelabai suprantu kod?l visi ?okin?ja d?l tų "Nusivylusių namų ?eimininkių". "Ally Mc Beal", ir "Seksas ir miestas" man daug labiau patiko

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nelabai suprantu kod?l visi ?okin?ja d?l tų "Nusivylusių namų ?eimininkių". "Ally Mc Beal", ir "Seksas ir miestas" man daug labiau patiko

Kiekvienam pagal skoni. :mirksiukas[1]:

LNK kanale naujienu nepastebejau.Tik gal kiek atnaujintos vinjetes ir kazkas truputi keisis laidoje.Patiko kanalo vinjetes,kur zmones padaro saule.Siandien rode laida apie kanalo naujienas,tai rode kaip filmavo tai.Dar dare masina,drugeli...Man patiko.Per TV3 bus nauju laidu:"Top 10","Pagal mama"-kazkoks sou.Irgi laukiu nauju filmu.O tai kartais nera ka ziureti,vis kartoja,kas matyta.Per LTV irgi,kiek supratau,bus atnaujintos siek tiek laidos,bet kad labai daug naujienu,tai nepasakyciau.O naujo sezono pristatymas man pasirode kazkoks pilkas,niurus...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mama, jau?iu bus kopija paimta i? MTV. Kaip vaikinas bendrauja su trim mamom, ir pagal mama i?sirenka vien? mergin? jos net nematęs.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man labai patiko ''Nusivylusios namu seimininkes'' ...Antras sezonas buvo daug idomesnis, nei pirmas :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.